- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.161
ewet tatlım geçio çok şükürr iyiyizz şu andada teldeyim aşkımla :asigim:
güle güle giy cnm, ablanada hayırlı yaşlar dilerim.
oh iyi iyi enişteyeselamkaydirigubbakcemile3
bend ebugün uzun süre sonra uzun uzun konuştum depolandımopuyorumnanaktan
sen şimdiden böyle yaparsan olmaz ki aaaa toplaa kendineklava:[/cnm szde bole degılmıydınız gtmeden önce bn cokmu kafaya takıyorum acaba:S
ben geldim de niye kimse görmüo beni :umursamaz:
siyah_inci'm cok sevindim canim araniz düzelmis :1hug:
pissy'm tatlim özeline bi bakarmisin yerimseniben
mehabbet sende yine depolandin ha aklinialirimsmile
ben geldim de niye kimse görmüo beni :umursamaz:
siyah_inci'm cok sevindim canim araniz düzelmis :1hug:
pissy'm tatlim özeline bi bakarmisin yerimseniben
mehabbet sende yine depolandin ha aklinialirimsmile
hoşgeldin susum ya nerelerdesiiin? nabersin?
canım benim sen de şimdiden eziyet yapma kedine yaa..lmaz: tadını çıkart şu anda, ilk günler zor olacak ama zamanla dayanmayı sonra da sabretmeyi öğretecek sana bu zaman, sen sadece biteceğini bil, kabullendir kendine gerisini zamana bırak, günler geçiyor bak hepimiz 460dan başladık ben 188deyim, kimileri 4-5lerde kimileri 70lerde kimilerii 200lerde 300lerde... başlayınca ilk günler zor ama sonrası şafak azaldıkça insan heyecanlanıyor o geldikten sonra neler yapıcaza dönüyo iş.. ve zaman geçiyor... kaydirigubbakcemile5
sen şimdiden böyle yaparsan olmaz ki aaaa toplaa kendineklava:[/cnm szde bole degılmıydınız gtmeden önce bn cokmu kafaya takıyorum acaba:S
canım tabiki insan takılıyo haklısın
bende çok kötüydüm ama biliyodumki gitmeden heran arasam yanımd aolucak o yüzden biraz rahattım
ama gittikden sonra midemde halen onun hasarı var ben üzülünca malesef yediklerimi çıkarıyorum .
ama şimdi aramızda espiri oldu diyoroum gıcık sen ilk gittiğinde midemi bulandırıyodun diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama şimdi geride kaldı seninkide mecbur geride kalıcak doğanın kanunu bu-tatlicadiarzu-
cnm szde bole degılmıydınız gtmeden önce bn cokmu kafaya takıyorum acaba:S
ho$bulduuuk tatliim opuyorumnanaktan aman agzindan bal damliyo bakiyorumda ee askinla konusunca böyle oluyo dimi aklinialirimsmileoy baluuum hoşgeldin
görmeyişimiz gözlerimizin kamaşmasındandır tatlım:1hug:
ALLAH bozmasin evet aminsaol canım benimm bende çok sevindim
Allah bozmasın ne bizi ne sizi hiç kimseyii:Saruboceq:
bence sen kendini cok fazla üzüyosun , sonucta askerlik bu kacinilmaz , öyle ya da böyle gidicek elbet , ama sen böyle kendini üzerek herseyi zorlastirirsin yerimseniben bak ben almanyadanim sevdigim türkiyede , yani sizin gibi izinlerde görme sansim da yok. benimki acemilige gitti 3 hafta sonra anca ulasabildim , gecen haftada ustabirligine gitti bekliyorum ne zaman nasip olursa artik :1closedeyes:. tabi benim durumum biraz farkli ama yinede , cok fazla kendini üzüp de beklemeyi zorlastirma tatlim bizler burdayiz beraber atlatiriz bu günleri ALLAHIn izniyle :Saruboceq:
ho$bulduuuk tatliim opuyorumnanaktan aman agzindan bal damliyo bakiyorumda ee askinla konusunca böyle oluyo dimi aklinialirimsmile
ALLAH bozmasin evet aminopuyorumnanaktan
bizim bozulacak pek yanimiz yok ama neyse kaydirigubbakcemile3
canım tabiki insan takılıyo haklısın
bende çok kötüydüm ama biliyodumki gitmeden heran arasam yanımd aolucak o yüzden biraz rahattım
ama gittikden sonra midemde halen onun hasarı var ben üzülünca malesef yediklerimi çıkarıyorum .
ama şimdi aramızda espiri oldu diyoroum gıcık sen ilk gittiğinde midemi bulandırıyodun diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ama şimdi geride kaldı seninkide mecbur geride kalıcak doğanın kanunu bu-tatlicadiarzu-
inş tatlımm ınsan zamanla herseye alışıyor.ilk gunler cok kötuleşcem ama szlerle daha hafifleycek inanıyorum.tşk ederm cnm desteğin içinopuyorumnanaktan
o senin balluğun canımmmkaydirigubbakcemile3
anam askerim iyi allah bozmasın zaten bi gün konuşamadık nasıl özlemiş oy oy
kaydirigubbakcemile3
amin canim ALLAH bozmasin
hee ya bir gün konu$amami$ da özlemi$ sempatiksalakcinni kiz ben ne deyim ya
amaninnn nasıl sevindirdin kız benii Allah senden razı olsun çok saol opuyorumnanaktan aman çalışsın nolcak zaten işten kaçmaz benim aşkım hep böyle bişey istiyoduk oldu çok şükürcanım benimkii askere gittiğinden beri hiç iyi hissetmioduu gereksiz işe yaramaz bi adamım ben diodu günde 8 saat kıpırdamadan nöbet tutuodu çünküü:lepi:taaakkii yazıcı olana kadarrralkisalkisalkis..yazıcı olduuu bi rahatladı anlatamam sanaa..hem vakit geçio her şeyden önemlisi sivildeki gibi masabşında iş yapıosunn..çarşılarını her türlü ayarlıosun..benimki çarşıya çıkarken ehliyetine kimliğini bile alabilio yanii..nöbet tutmuosun ,nöbetleri sen yazıosunn..çok rahat çok vallaa.tabi biraz fazla çalıosun yatmıosun ama en azından vakit geçio bencee öyledee..benimki istese her hafta ift çarşı yazar kendine ama yazmıoo komutan derse çıkıo..çok sevindim canımm yazıcı olmak iyidirrvereliniortakolumunekankayizsmile
Lady'niiiiiiiiiiz geldii kaydirigubbakcemile2 oh bi güzel du$ aldim kokularii sürdüm geldim bayanssulusmile uzun süredir evden cikmadigim icin hep esofmanla oturuyodum , süslendim oturuyorum $imdi kendime geldim cok sükür zemuszemus
kizlar gecmi$in ma$allahi var iyi kaynatilmi$ yinesonra okurum sakin bi zamanda
sende enkısa zamanda konuşursun inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
bana bi izin versen ben aranızı bulucam ama hadi neyse:roflol:
in$allah canim in$allah :Saruboceq: sagol balim Şeniz
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nasil olacakmi$ o i$ ?? gidip anasindan mi isticez kiz kaydirigubbakcemile3
amaninnn nasıl sevindirdin kız benii Allah senden razı olsun çok saol opuyorumnanaktan aman çalışsın nolcak zaten işten kaçmaz benim aşkım hep böyle bişey istiyoduk oldu çok şükürturkbayragi
hoşgeldin laydim nasılsın askerle aran nasıl??opuyorumnanaktan
amaaan onu mu isticem hih :dilcikar: o gelsin beni istesin aklinialirimsmile hemen de evet derim zaten kaydirigubbakcemile3isteriz anam nolcakkkaydirigubbakcemile3a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?