Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

birazcık nazzz canımmbayanssulusmile

ho$geldin canim opuyorumnanaktan ma$allah $afagina da

birazcık nazzz canımmbayanssulusmile
yok canim yok kaydirigubbakcemile3 hic nazlanmam bu sefer , ben naz yapmaya kalkinca fazla abartiyorum , dozunu kacirinca da cocugu da kaciriyorum haliyle kaydirigubbakcemile3 naz yapmayi abartmasaydim $imdiye coktan beraberdik yine

ladycım cok dgru söluyosunnopuyorumnanaktan zamanlaa..

o vakit atıl kurt:sm_cool:

ladycım cok dgru söluyosunnopuyorumnanaktan zamanlaa..
aynen öyle canim , bak benim 40 günüm oldu gideli boshayallersmile ama bastan kendimi fazla üzmemeye gayret ettim bekliyorum $imdi i$te elbet gecicek
hem burda cok güzel zaman geciriyoruz :teytey:

o vakit atıl kurt:sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 gaza geliyorum gazaaa
ilk firsatta artik ne zaman nasip olursa sırnaşık şey , zaten hep bu inadim+nazim yüzünden kacirdim elimden

9 güncük yok oldum canım çok güzel geçti iznimiz maşallah uygun olduğum bi zamanda albüm yapcam bakarsınız fotolaraaklinialirimsmile teslim oldu bitanem yazıcı oldu:sm_cool: Allah kavuştursun hepimizi :Saruboceq:turkbayragi

hayırlısı olsun canım benim konuşmaya başlayın da hele bir herşey olucana varıra.s

gelir gelir sen burda yazdıklarınıbi okusa o görür kıymetini:1hug:

evet cnm bu topic harıka,bende burda kendımı ıyı hssetıorum cnm

iyi akşamlar kızlar çıkıyorum ben öptüm hepinizii
iyi aksamalr canim görüsürüz opuyorumnanaktan öpüyorum

oh oh masallah cok sevindim canim iyi gecmesine opuyorumnanaktan tamam yapinca bakariz artik , amin canim amin :Saruboceq:
evet canim bekliyorum biraz daha zaman gecsin de ondan sonra bakarim artik

gelir gelir sen burda yazdıklarınıbi okusa o görür kıymetini:1hug:

in$allah canim :Saruboceq: , evet kiymetimi bilsin beyfendi :dilcikar: acaba benim yerimde baskasi bu durumda olsaydi beklermiydi onu ,
ama zaten de farkinda kiz :asigim: herzaman söylerdi bana ..
hayirli iftarlar balim özletme kendini Şeniz

evet cnm bu topic harıka,bende burda kendımı ıyı hssetıorum cnm

evet canim öyledir KK'miz kaydirigubbakcemile3 inan bana zamanla alisirsin , hem burasi da cok rahat , bi derdin olunca da sagolsun tüm kizlar yardimci oluyolar opuyorumnanaktan

cnm zamnla olucakk emınım ınanıyorumopuyorumnanaktan

tabii ki canıım.. zaman olucak ve bu zamanda bizler de yanındayız.. burası gerçekten çok iyi geliyo insana.. ne günler geçti burda.. kimi zaman çok mutlu geldik, heyecanımızı paylaştık, kimi zaman özlemin dibine vurduk içimizi döktük, kimi zaman askerler bizi kızdırdı burdakiler çok çekti dilimizden, ... kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla gidecek gelecek hepsi.. sen de yolcu et, gel bak günler nası geçiyo anlamıycan zamanla sen bie hakkaten hızlı geçiyo diycen yerimseniben

Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun yaaa.. aşkım doya doya yemek yemiş çok beğenmiş yemekleri oyy kıyamam ben ona yaa.. koğuşları da çok temizmiş mis gibi diyo o mutlu oldukça ben uçuyorum sevinçten.. maşallah çok özledim bitanemi aşığım sana aşkımmmmm :asigim:

ŞAFAK 369 turkbayragi tam 1 yıl kalmasına son 4 atarsa 3 :lepi:

öle tatlım ınanıyorum yasdıklarına.sız tecrubelısnız sonucta.ama burda zaman guzel gecıyor hakıkaten ,hepınızle daha yakından tanısmak isterım facesı olanları eklıyebılrım.opuyorumnanaktan tşk ederm tatlım guzel yorumlrın için.

Bitanemle iki gündür günde sadece 1 kez konuşabildik :sinifsinif: kendi yerine bi ulaşsada inşallah o zaman doya doya konuşabiliriz hep.. içimde birikiyor söyleyeceklerim ona anlatamıyorum of of..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…