- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.181
ho$uldum SiYaHinCiM nerelerdesn sen ya görüsemiyoruz hic opuyorumnanaktan nasil gecti izniniz canim iyimiydi , ustaya da teslim olmus simdi hadi ALLAH kavustursun :Saruboceq:
canim benim askerimle pek bi$ey yok i$te, bu durumda ne iyi ne kötü , dagitim izninde coook az konu$abildik , $imdi de ustaya gecti iste bekliyorum biraz zaman gecsin numarasini bulup arayacagim boshayallersmile
amaaan onu mu isticem hih :dilcikar: o gelsin istesin beni aklinialirimsmile hemen de evet derim zaten kaydirigubbakcemile3
şafak 168
yok canim yok kaydirigubbakcemile3 hic nazlanmam bu sefer , ben naz yapmaya kalkinca fazla abartiyorum , dozunu kacirinca da cocugu da kaciriyorum haliyle kaydirigubbakcemile3 naz yapmayi abartmasaydim $imdiye coktan beraberdik yinebirazcık nazzz canımmbayanssulusmile
bence sen kendini cok fazla üzüyosun , sonucta askerlik bu kacinilmaz , öyle ya da böyle gidicek elbet , ama sen böyle kendini üzerek herseyi zorlastirirsin yerimseniben bak ben almanyadanim sevdigim türkiyede , yani sizin gibi izinlerde görme sansim da yok. benimki acemilige gitti 3 hafta sonra anca ulasabildim , gecen haftada ustabirligine gitti bekliyorum ne zaman nasip olursa artik :1closedeyes:. tabi benim durumum biraz farkli ama yinede , cok fazla kendini üzüp de beklemeyi zorlastirma tatlim bizler burdayiz beraber atlatiriz bu günleri ALLAHIn izniyle :Saruboceq:
ho$bulduuuk tatliim opuyorumnanaktan aman agzindan bal damliyo bakiyorumda ee askinla konusunca böyle oluyo dimi aklinialirimsmile
ALLAH bozmasin evet aminopuyorumnanaktan
bizim bozulacak pek yanimiz yok ama neyse kaydirigubbakcemile3
ho$geldin canim opuyorumnanaktan ma$allah $afagina da
yok canim yok kaydirigubbakcemile3 hic nazlanmam bu sefer , ben naz yapmaya kalkinca fazla abartiyorum , dozunu kacirinca da cocugu da kaciriyorum haliyle kaydirigubbakcemile3 naz yapmayi abartmasaydim $imdiye coktan beraberdik yine
aynen öyle canim , bak benim 40 günüm oldu gideli boshayallersmile ama bastan kendimi fazla üzmemeye gayret ettim bekliyorum $imdi i$te elbet gecicekladycım cok dgru söluyosunnopuyorumnanaktan zamanlaa..
o vakit atıl kurt:sm_cool:
ho$uldum SiYaHinCiM nerelerdesn sen ya görüsemiyoruz hic opuyorumnanaktan nasil gecti izniniz canim iyimiydi , ustaya da teslim olmus simdi hadi ALLAH kavustursun :Saruboceq:
canim benim askerimle pek bi$ey yok i$te, bu durumda ne iyi ne kötü , dagitim izninde coook az konu$abildik , $imdi de ustaya gecti iste bekliyorum biraz zaman gecsin numarasini bulup arayacagim boshayallersmile
[/COLOR][/FONT][/B]
aynen öyle canim , bak benim 40 günüm oldu gideli boshayallersmile ama bastan kendimi fazla üzmemeye gayret ettim bekliyorum $imdi i$te elbet gecicek
hem burda cok güzel zaman geciriyoruz :teytey:
kaydirigubbakcemile3 gaza geliyorum gazaaa
ilk firsatta artik ne zaman nasip olursa sırnaşık şey , zaten hep bu inadim+nazim yüzünden kacirdim elimden
aynen öyle canim , bak benim 40 günüm oldu gideli boshayallersmile ama bastan kendimi fazla üzmemeye gayret ettim bekliyorum $imdi i$te elbet gecicek
hem burda cok güzel zaman geciriyoruz :teytey:
kaydirigubbakcemile3 gaza geliyorum gazaaa
ilk firsatta artik ne zaman nasip olursa sırnaşık şey , zaten hep bu inadim+nazim yüzünden kacirdim elimden
haydee hatunnlar ben kaçar
hayırlı iftarlarrrhihoyyyt
iyi aksamalr canim görüsürüz opuyorumnanaktan öpüyorumiyi akşamlar kızlar çıkıyorum ben öptüm hepinizii
9 güncük yok oldum canımçok güzel geçti iznimiz maşallah uygun olduğum bi zamanda albüm yapcam bakarsınız fotolaraaklinialirimsmile teslim oldu bitanem yazıcı oldu:sm_cool: Allah kavuştursun hepimizi :Saruboceq:turkbayragi
hayırlısı olsun canım benim konuşmaya başlayın da hele bir herşey olucana varıra.s
gelir gelir sen burda yazdıklarınıbi okusa o görür kıymetini:1hug:
evet cnm bu topic harıka,bende burda kendımı ıyı hssetıorum cnm
herkese hayırlı iftarlarrropuyorumnanaktan
herkese hayirli iftarlar , ben mutfaga kaciyorum :1rolleyes:
cnm zamnla olucakk emınım ınanıyorumopuyorumnanaktan
tabii ki canıım.. zaman olucak ve bu zamanda bizler de yanındayız.. burası gerçekten çok iyi geliyo insana.. ne günler geçti burda.. kimi zaman çok mutlu geldik, heyecanımızı paylaştık, kimi zaman özlemin dibine vurduk içimizi döktük, kimi zaman askerler bizi kızdırdı burdakiler çok çekti dilimizden, ... kaydirigubbakcemile3
hayırlısıyla gidecek gelecek hepsi.. sen de yolcu et, gel bak günler nası geçiyo anlamıycan zamanla sen bie hakkaten hızlı geçiyo diycen yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?