Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Bitanemle iki gündür günde sadece 1 kez konuşabildik :sinifsinif: kendi yerine bi ulaşsada inşallah o zaman doya doya konuşabiliriz hep.. içimde birikiyor söyleyeceklerim ona anlatamıyorum of of..

ne zaman ulaşıcak cnm.uacemi birliği bitdi galıba.ne guzel yınede konusabılıosunuz ıns benımkı de gıdınce arıyabılır rahat.opuyorumnanaktan

anam duymasın valla yıkar ortalığı:roflol:

sakarya fırat başladı :gitme:
izleme öle seyleri morelin bozuluyo ordakilerin hepsi abartı klava:
Napım tatlım iftarı actım bi güzel doydum allaha şükür:) aşkımla konustum geldım=)opuyorumnanaktan

ohh Allah kbul etsin yavrum kusum kaydirigubbakcemile3

kızlarr bişey sorcamm,benım yuuzumde küçük küçük sivilce gbı şeyler cok artmaya basladı stresten olabılır mı az kaldıya askere gtmesıne,szde de hıc ole bısey olmuşmuydu gercı ben kafaya fazla taktımdan dolayı da olabılır.yada fondoten falan yaptı :S

cnm normalde cildin nasıldı?
mesela bnm cildim zaman zaman karma kimi zamanda yağlıdır, sivilceye meyilldir.Stres yaparsam sivilce sayısı artar. Senin eğer daha önce sivilce sorunun olmadıysa bu çıkanlar stresten ve sıcaktan kaynaklıdır.

karma canım t bölgem yağlı bıraz.ama eskıden bukadar degıldı stres ve sıcak olblr.fakat fondotende olblr :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…