Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar..
canım çok sıkkın ilk defa aşkım aramadı.. ilk defa güne onun sesiyle başlamadım..
selam canım olumunekankayizsmile
ay yok almıyorum daha benimki gelsin öyle deam edicem yalnız başıma almaktan sıkıldım nulişim ya zaten çoğunu aldım

al al biyerden sonra sıkılıyor insan deimi benneyaptımki
en iyisi aşkınla beraber almak sositososito :jeyyar:

hiç öle bakım yaptırmayı düşünmüyorum valla:)

ama saçlarımı kestirmeliyim yine çok dökülüyolar ya
bir uzatamadım gitti

daha detaylı anlatırmısın canım yaa hani ne nekadar napıcam falan onu bende duymuştum ünlü bi yağ oosırnaşık şey

tatlım bi miktar sinameki hani parmak ucuyla alırsın ya o kadar yarım çay bardağı suda kaynatıyosun ılıdıktan sonra 1 tatlı kaşığı badem yağı ve bir ampul bemiks katıp karıştırıyosun saç diplerine masaj yaparak uygula 4-5 saat beklet sonra da yıka
haftada bir gün uyguluyorum ben daha doğrusu uygulucam pazar gününü tercih ettim bunun için hafta içide bakım yağım var onu uyguluyorum..

Son düzenleme:

saol tatlım bende bu pazar başlıcam o zaman zemuszemus

hiç öle bakım yaptırmayı düşünmüyorum valla:)

ama saçlarımı kestirmeliyim yine çok dökülüyolar ya
bir uzatamadım gitti

tatlım bu sinameki kürü hızlı uzaması için topik açmışlar inceledim açan kız resminide koymuş süper valla bizdeded o kadar etki gösterir inşallahh:Saruboceq:

Süper bi yer orasııı, nişanlımın abisinin düğünü orda oldu opuyorumnanaktan

hadi yaa
ya grupfoni den davet geldi de
uygun fiyatlıydı kaptım iki kişilik davetiyeyi boğaza karşı segilimle gidip iftar yapıces
inşallah :1rolleyes:

du bakalım bi ön araştırma yapmış oluruz belkim :1rolleyes:

aynen kızz bizim şafaklar aynı zatenkaydirigubbakcemile5
canım ya bende sey sorcam saçlarımın uzması lazım kısa diil ama belime gelsin istiyorum hızlı uzatan bişey biliyomusunuzz??

cnm aktarda satılan mecit efendinin ısırgan otlu şampuanu hem çok güzel yapıor hemde uzamasına yardımcı oluyor.Ayrıca yine mecit efendinin bir karışımı var saçlarının dibine sürüyorsun ilkbahrda bir kez denedim sonra havalar sıcak olunca yapması çok zor geldi.ama bunları deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…