- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #73.581
günaydın edacım nasılsın
cnm aktarda satılan mecit efendinin ısırgan otlu şampuanu hem çok güzel yapıor hemde uzamasına yardımcı oluyor.Ayrıca yine mecit efendinin bir karışımı var saçlarının dibine sürüyorsun ilkbahrda bir kez denedim sonra havalar sıcak olunca yapması çok zor geldi.ama bunları deneyebilirsin.
kız sen süpersin maşallah
biz şişkolar spora başlıyoruzda hazırlık yapıyoruzyerimseniben
hadi yaa
ya grupfoni den davet geldi de
uygun fiyatlıydı kaptım iki kişilik davetiyeyi boğaza karşı segilimle gidip iftar yapıces
inşallah :1rolleyes:
du bakalım bi ön araştırma yapmış oluruz belkim :1rolleyes:
kizlarr askimi cok özledim oooooooooooooooof oooooooooooooooof
nasıl süperim kız benimde yanlarda can simitlerim var bi tutamlık
ulen 48 kiloya da düşsem gitmiyor arkadaş
yapıştı kaldı sümük gibi akannehir
hep düşük bel giymekten oluyor
birde irazcık ayva göbeğe sahipim gitmiyor da gitmiyor karar verdim kas yapıcam ama bakla gibim olsun :1rolleyes:
yanii düğün çok güzel oldu da herhalde normalde de güzeldir =)) inşallah güzel geçer canıım :)
günaydın cnm çok şükür iyim ama ofiste klima olsada bana felaket sıcak geliyor bugün -tatlicadiarzu-
sen nasılsın cnm? kaan'la konuşabildin mi dünkü mevzuyu?
Aynen bendede var 4 tshirt 1 atlet :)aah ah bende öyle çok özledim ki anlatılmıyor artık ya
tişörtlerden kokusu da gitti stoklarım da tükendi saten
bu geldiğinde öyle sağlam stok yapıcam ki 260 gün yeticek bana :jeyyar:
kizlarr askimi cok özledim oooooooooooooooof oooooooooooooooof
öyle yaa valla bende korkuyorum 53 e düşsemde kalcaklar diye offff
benim kenarlar gitisn yeter:bbo:
derece düştü felan denildi ama nemdendolayı pek farkını göremiyoz malesef
bende iyi gibiyim
konuştum tatlım sordum şifreni değiştirdin mi diye ewet dedi niye dediğimde canım sıkıldı değiştirdim bana niye sölemedin dedim sen face,msnye mi giriyosun dedi girmesemde biz telefonda konuşuoz söyleyebilrdin dedim sonra bu kapatmam gerekiyor kontür kalmadı dedi bende hayır kapatma konuşucaz dedim yarın arar konuşruz diye suratıma kapattı tatlım
bakla yazmışım yaaa :roflol: :roflol: :roflol:
baklava olucaktı o :roflol: :roflol:
benim ırsi halama çekmişim ben o da böyle
ırsiyse gitmez ama gidebilirde tabi azim şart
ay canımm aynen ya bende 6 tane hala var 6 sıda şiş göbek bende onlara çekmişim işte
anneme çekseymiş ben yapım şu anda iiiiiiiiiiincecik bir bele sahip olacaktım
simit filan da olamyacaktı
ama halamın suratı da porselen gibidir hani :1rolleyes:
valla ben balık etli bir hatunum, askere gitmeden önce nişanlıma yemek yedirmekten bende kilo aldım. yanlarım kendimi bildim bileli vardır azcık. ayva göbişimde öyle. zaten ailemin yapısıda böyle yani çok kilo veremiyorum 4-5 kilo verdiğimde yüzüm çirkin oluyor bu sefer. sevdiceğimde vermem taraftarı değil çok şükür kaydirigubbakcemile3 hatun dediğin ele gelmeli diyor aklinialirimsmile
bende bendeeee :asigim: yıkadım ütüledim askıda duruyor öyle onlar bana bakıyor ben onlara :çok üzgünüm:Aynen bendede var 4 tshirt 1 atlet :)
kokulari gitti.. bu izinde gene giydirecem :)
aynen ya geçen bana ne oldu biliyor musunben deee.... izin mizin de yok napıcaz bilmiorum, daha çoook özliycem.. özledim demek bile az geliyor, anlatılamayn bi duygu bu, bunun adı başka olmalı.. kokusu derin bi nefes çekince burnuma geliyo, burununda tütmek buymuş demek ...
aynen benimki de ne çok zayıf sever ne kiloluvalla ben balık etli bir hatunum, askere gitmeden önce nişanlıma yemek yedirmekten bende kilo aldım. yanlarım kendimi bildim bileli vardır azcık. ayva göbişimde öyle. zaten ailemin yapısıda böyle yani çok kilo veremiyorum 4-5 kilo verdiğimde yüzüm çirkin oluyor bu sefer. sevdiceğimde vermem taraftarı değil çok şükür kaydirigubbakcemile3 hatun dediğin ele gelmeli diyor aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?