Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

saol tatlım benimmkaydirigubbakcemile5

kız sen süpersin maşallah
biz şişkolar spora başlıyoruzda hazırlık yapıyoruzyerimseniben

nasıl süperim kız benimde yanlarda can simitlerim var bi tutamlık
ulen 48 kiloya da düşsem gitmiyor arkadaş
yapıştı kaldı sümük gibi akannehir
hep düşük bel giymekten oluyor
birde irazcık ayva göbeğe sahipim gitmiyor da gitmiyor karar verdim kas yapıcam ama bakla gibim olsun :1rolleyes:

yanii düğün çok güzel oldu da herhalde normalde de güzeldir =)) inşallah güzel geçer canıım :)

öyle yaa valla bende korkuyorum 53 e düşsemde kalcaklar diye offff
benim kenarlar gitisn yeter:bbo:

günaydın cnm çok şükür iyim ama ofiste klima olsada bana felaket sıcak geliyor bugün -tatlicadiarzu-
sen nasılsın cnm? kaan'la konuşabildin mi dünkü mevzuyu?

derece düştü felan denildi ama nemdendolayı pek farkını göremiyoz malesef

bende iyi gibiyim
konuştum tatlım sordum şifreni değiştirdin mi diye ewet dedi niye dediğimde canım sıkıldı değiştirdim bana niye sölemedin dedim sen face,msnye mi giriyosun dedi girmesemde biz telefonda konuşuoz söyleyebilrdin dedim sonra bu kapatmam gerekiyor kontür kalmadı dedi bende hayır kapatma konuşucaz dedim yarın arar konuşruz diye suratıma kapattı tatlım

bak yaa yaptığına.Canım geçiştirmesine izin verme sakın.bugün söylemedi aradan zaman geçsin unuttuğunu sandığı anda yine sor. ama iyisin dimi bugün, boşvermeye çalış canım ya sana senden daha çok değer verecek insan mı yok. hem bak ailenlede ileride problem olabileceğini söylüyorsun. herşey askerlik bittiğinde daha netleşir inşallah :1hug:

valla ben balık etli bir hatunum, askere gitmeden önce nişanlıma yemek yedirmekten bende kilo aldım. yanlarım kendimi bildim bileli vardır azcık. ayva göbişimde öyle. zaten ailemin yapısıda böyle yani çok kilo veremiyorum 4-5 kilo verdiğimde yüzüm çirkin oluyor bu sefer. sevdiceğimde vermem taraftarı değil çok şükür kaydirigubbakcemile3 hatun dediğin ele gelmeli diyor aklinialirimsmile

anneme çekseymiş ben yapım şu anda iiiiiiiiiiincecik bir bele sahip olacaktım
simit filan da olamyacaktı

ama halamın suratı da porselen gibidir hani :1rolleyes:

benimkilerden bitanesi çok kokoştur onun yüzüde çok pürüzsüz keşke ona benzeseydim ya benim yüzümdede bişey yok çok şükür ama yinede çok pürüzsüz diill:1closedeyes:

benimkide öyle diyodu bugüne kadar ama bi süredir 53 ol diyo yaa kafayı yicem :1no2:

Aynen bendede var 4 tshirt 1 atlet :)
kokulari gitti.. bu izinde gene giydirecem :)
bende bendeeee :asigim: yıkadım ütüledim askıda duruyor öyle onlar bana bakıyor ben onlara :çok üzgünüm:
aynen ya geçen bana ne oldu biliyor musun
otobüste gidiyorum kitap okuyordum birden burnuma o teninin mis kokusu geldi inanırmısın döndüm yan koltuğuma baktım o derece yani ama boştu koltuk tabi sonra düşün halimi :çok üzgünüm:

aynen benimki de ne çok zayıf sever ne kilolu
kilo alırsan da verirsen de keserim seni diyo
ben çaktımdan veriyorum o ayrı kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…