Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım sade ve hoşşş bence altına koy giymeseydin farklı olurdu ama kot giyceksen spor ve şık olurropuyorumnanaktan

canım sade ve hoşşş bence altına koy giymeseydin farklı olurdu ama kot giyceksen spor ve şık olurropuyorumnanaktan

canım bende tam karar bişey yapmaya çalıştım ne çok salaş nede çok abartı. o yüzden kot tercih ettim. kotta koyu renk zaten gayet cici ve hoş oldu giyince ama bide datlularıma danışayım dedimmmmmmmmm :)

askerlik yetmiyormus gibi birde gurbetlik var arada ya gelsede evlensek hemen, bizimde bebislerimiz olsun 10 hatta 15tane hepsi sadece ikimizin olsun=(

size futbol sahası verelim iki takım yapın yuh kız :asigim: benimki geldide ne oldu en yanımda istedim zaman uyumaya gitti ahhhhhhhhhh hiç bi zaman beni anlamıcak

size futbol sahası verelim iki takım yapın yuh kız :asigim: benimki geldide ne oldu en yanımda istedim zaman uyumaya gitti ahhhhhhhhhh hiç bi zaman beni anlamıcak

ayy benim nisanlimda cok uykucuydu ama gelsin yine yuvamiza uyusun hic sesimi cikarmicam basinda durur izlerim onu gelsin sagsaglim yeterki=(
onunla kavga ettigim hersaniye icin öyle pismanimki.. o his küsmezdi gece sarilir uyurdu ben arkami dönerdim birde essek gibi offfff=(
insanin aklindan neler geciyor neler=(

kıyamammmmmm kızzz sende az değilmisin heee ya bazen onun sevmedini düşünüyorum sizede oluyormu bazen beni cok sevdiğini düşünüyprum bazende ne bilim ya onun böle yalnız bırakması insanın içini oyuyo sinirden

yerim len siziiii. olucakkk hepsiii olucakkk. bekleyen dervişş muradına ermişşş. duygu kız insafın kurusun adamı yedin bitirdin ha 2 günde

oda bana az cektirmedi askerde ceksinn yaaa bazen ona karsı cok gaddarlasıyorum farkındayım doru zorum kardeşim ben ona bin kere dedim karmasıgım zorum bunu bile bile geldi bikere of demedi ama anlatamıyorumm ya kötükedihüsokötükedihüsokötükedihüsokötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…