- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #76.721
Abartı değil dimiii ?
canım sade ve hoşşş bence altına koy giymeseydin farklı olurdu ama kot giyceksen spor ve şık olurropuyorumnanaktanKızlaaarrr böyle sohbetin ortasına güüüüm diye giriyorum ama fikrinizi almam gerekkkk. Yarın kocacanın yemin töreni varyaaa bende gebeyim yaa kıyafetlerimi hazırladımmm. Beyaz gömlek kısa kollu böyle düğmelerinin yanlarında aşağı kadar inen fırfırlar mevcut kumaşı satenimsi ama ince. Altına kot giycem onun onun altınada siyah babet önü taşlıı. Nassı olur sizceee? Uzuunn siyah saçlarımıda fönlettimmmm french manikürümüde yaptırdım bu aradaaa ohh.
hımm bence hos olurda dadlum eger cantan siyahta ayakkabılarında tamamlar ama beyazsa ben olsam siyah giymezdim ama sen bülürsün eminim askerin saten giyimine değils ana dikkat edicektir
bebişkom gömlek beyaz ya babetler siyah ama önünde beyaz parlak taşları var. çantamda siyah datlummm saçımda siyaahhh
canım sade ve hoşşş bence altına koy giymeseydin farklı olurdu ama kot giyceksen spor ve şık olurropuyorumnanaktan
oh oh tam bi uyum helal sana tatlı bebusun annesiturkbayragi
heheh bizim bebuşumuz oooooooo ya 5te yola çıkıcazz kayınbiraderim alıcak bizi uyuyup uyumama konusunda kararsızımmmmm uyanamazsam die nası korkuorumm mümkün deildeeee
kız sacmalama git uyu iki canlısın sen yazıktır bebuse
yaaaa uyuyamıorumki heyecandannnnnnnnnnnnn
bende gitmek istiyorum yarimin yanina=(
askerlik yetmiyormus gibi birde gurbetlik var arada ya gelsede evlensek hemen, bizimde bebislerimiz olsun 10 hatta 15tane hepsi sadece ikimizin olsun=(
size futbol sahası verelim iki takım yapın yuh kız:asigim: benimki geldide ne oldu en yanımda istedim zaman uyumaya gitti ahhhhhhhhhh hiç bi zaman beni anlamıcak
ayy benim nisanlimda cok uykucuydu ama gelsin yine yuvamiza uyusun hic sesimi cikarmicam basinda durur izlerim onu gelsin sagsaglim yeterki=(
onunla kavga ettigim hersaniye icin öyle pismanimki.. o his küsmezdi gece sarilir uyurdu ben arkami dönerdim birde essek gibi offfff=(
insanin aklindan neler geciyor neler=(
yerim len siziiii. olucakkk hepsiii olucakkk. bekleyen dervişş muradına ermişşş. duygu kız insafın kurusun adamı yedin bitirdin ha 2 günde
duygucum naber cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?