- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.041
hepsi ana kuzusua.s
hehe bende ankösörlüden konuşuyoruz aradım çağırdılar teyzecim burda değil dedi tamam evladım dedim kapattımdelikafaduldendelikafadulden
heh işte aynı bak
amaan maaşallah kalabalıkmışsınız kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiiiin opuyorumnanaktan
ben de yapıyorum evdeee kurabiye, pasta, şeker hamuru kaydirigubbakcemile2
yandık vallaaaa yandık benim nişanlım da sinir küpü, inatçı keçi, ikimizin çocugu fena olucak zaten kaydirigubbakcemile3
[
ooh aferin sana güzel cevap vermişsin :1closedeyes:valla biz abartmıştıkama benim nişanlım sülalenin en kıymetlisi kardeşlerin dayıların amcaların en küçükleri bi de küçükken önemli kazalar hastalıklar geçirmiş çok şımartılmış aşkitom o yüzden onunla ilgili herşey çok önemli o tarafta bilmiyorumkismile bazen üzme bizim oğlumuzuuu diyolar da ohoo hele o beni üzsün o zaman görün siz nasıl süründürüyorum oğlunuzu diyorum şakayla karışık aklinialirimsmile
bende o aramadan hiç aramıyorumevet kuzu hepsii..Allah hepsini sağsalim annelerine kavuştursun :Saruboceq:
bizde hala ankesörlüden konusuoruz cep telini almasını istemiorum..
ben nişanlım aramadan aramıorum hiç :bbo:
kız şeker hamurunu nasıl yapıyosun
hoşbuldummmheh işte aynı bak
amaan maaşallah kalabalıkmışsınız kaydirigubbakcemile3
hoşgeldiiiin opuyorumnanaktan
[
bende kendimi çok kaptırmak istemiyorum bundan önce de böyle olmuştu ümitlendirdilyer sonra hüsran
ben bilmem nuliş :dilcikar:
Allah yardımcımız olsun :roflol:
ahahahah :roflol: :roflol:
iyi yapmışsın ay çok güldüm durduk yerde ya :roflol:
kaydirigubbakcemile3 senin cevabın da iyimis.
ahahahah :roflol: :roflol:
iyi yapmışsın ay çok güldüm durduk yerde ya :roflol:
evet kuzu hepsii..Allah hepsini sağsalim annelerine kavuştursun :Saruboceq:
bizde hala ankesörlüden konusuoruz cep telini almasını istemiorum..
ben nişanlım aramadan aramıorum hiç :bbo:
bende kendimi çok kaptırmak istemiyorum bundan önce de böyle olmuştu ümitlendirdilyer sonra hüsran
ooh aferin sana güzel cevap vermişsin :1closedeyes:
bende o aramadan hiç aramıyorum
çağrı atıyor ben geri arıyorum
bizde duygular gibiyiz..nişanlım çaldırıo ben geri arıyorum..ben arıyorum gerçi ulaşamıyorum ama çoğu zman
ya ben en basından beri ümitliyim ümidimi yitirmedim hiç ama bu sefer meclise goturceklermiş..onaylanır kesin gibime gelio..:Saruboceq:
inşallah
bi bnm nişanlım ambargo koyuo sanıodum iyi bari..kaydirigubbakcemile3
gerçi gördükleri bişi olmasa yapmazlar
bizde duygular gibiyiz..nişanlım çaldırıo ben geri arıyorum..
bizde duygular gibiyiz..nişanlım çaldırıo ben geri arıyorum..
tamam tamam olumunekankayizsmilehoşbuldummmzemuszemus
ama ama ama duyguşş :çok üzgünüm:
:roflol: delisin:sm_cool: bozmadım çocuğu yazık ya ama koptum teli kapatınca
ben arıyorum gerçi ulaşamıyorum ama çoğu zman
evet bana daha gider gitmez söyledi arama sen ben elimden geldiğince ararım dedi. Bir kere gaflete düşüp aradımya ben en basından beri ümitliyim ümidimi yitirmedim hiç ama bu sefer meclise goturceklermiş..onaylanır kesin gibime gelio..:Saruboceq:
bi bnm nişanlım ambargo koyuo sanıodum iyi bari..kaydirigubbakcemile3
gerçi gördükleri bişi olmasa yapmazlar
tamam tamam olumunekankayizsmile
:roflol: delisin
evet bana daha gider gitmez söyledi arama sen ben elimden geldiğince ararım dedi. Bir kere gaflete düşüp aradım
ulen telefnun ucundan bi dövmediği kaldı
noluyo be dedim niye böyle yapıyosun
anlattı o da
bir çocuğun nişanlısı aramış,
başka bir asker çıkmış telefona kıza boşver ahmeti gel biz takılalım senle demiş
daha sonra çucuk bunu öğreniyor ve düşün allah ne verdiyse dvüyor çocuğu
sonra da bana ambargo koydu katil mi edicen beni diyo
ceza mı aliim onu mu istiyosun diyo
tamam dedim sakin ol aramıyorum daha boshayallersmile
sende soru soruyorsun cevap veriyorum oralı olmuyorsun soruların bana yönelik değil heralde cevap verip vermemekte tereddütlüyüm artık burcu!
evet evet en iyisi öyle,kız töbe bidaha aramam benimki oralarda oluyor diye şey ettiydim bidaha arasın işi ne
ne bileyim bir değil iki değil bir kaç zamandır hep böyle yapıyorsun da dikkatimi çekiyor.oralı olmaz olur muyum bir yandan çalışıyorum canım ok yoğunum eskisi gibi sohbete katılamıyorum müsait oldukça yazıyorum ama o sırada yine bişey istiyorlar bende sayfalara bakıyorum ama görmemişim demekki yazdığını yanlış anlamanı istemem duygu
evet evet en iyisi öyle,
birdahakine başkası çıkar babaanne filan der neme lazım psikolojin bozulur :roflol:
ne bileyim bir değil iki değil bir kaç zamandır hep böyle yapıyorsun da dikkatimi çekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?