Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

evet evet en iyisi öyle,
birdahakine başkası çıkar babaanne filan der neme lazım psikolojin bozulur :roflol:

ne bileyim bir değil iki değil bir kaç zamandır hep böyle yapıyorsun da dikkatimi çekiyor.

desin söyle evladım derim annen sana kurban olsun derim bende ona

şaka bir yana bizimkinin orda tel serbest alt devre gelince benimkide alacak ondan eskiler ceple konuşuyor yenilerde kim biliyorlar ondan sorun olmuyordu

benim ki oralarda oluyor diye saat veriyor ona göre arıyorum zaten ya

anladım canım..

evet bazen arayasım gelio ama bu sefer noldu acaba diye merak eder die korkuroum

a.s aynen bizdee de ölee a.s
olumunekankayizsmile

evet..bana da nbumara cıkıo die geri arıolar sakın arama dedi..annesi dayanamıo arıo bazen ona da kızıo ama anne işte dayanamıo opuyorumnanaktan

kimse beni görmedii :çok üzgünüm:
nasıl görmeyiz kız nereye kayboldun az önce burdaydın
canım kusura bakma ama farkındaysan eskisi gibide yazamıyorum buraya ya artık bölümümde değişti başka departmana geçtiğimden yğunluğundan kafamı kaşıcak halim kalmıyor

hoşgeldin zehra
peki burcucum öyle diyorsan öyledir, niye bölüm değiştirdin
desin söyle evladım derim annen sana kurban olsun derim bende ona

şaka bir yana bizimkinin orda tel serbest alt devre gelince benimkide alacak ondan eskiler ceple konuşuyor yenilerde kim biliyorlar ondan sorun olmuyordu
hahahahahaa :roflol: :roflol: :roflol:
telefon olayı iyi ya bizde sokabilsek bi alt devreler gelse

ayy canım keşke ben değiştirseydim muhasebedeydim onlara yardım ediyodm şimdi sadece sözleşmelerle uğraşıyorum çok yoğun oluyorum ya müdürler değiştirdi valla

ya ben telefon olayından korkuorum yakalanırsa falan yakmayalım askerliği die

ayy canım onca götürenler oluyor
gerçi benim eski erkek arkadaşım yakalanmıştı kötü olduydu
ama hepsi aynı olcak diye kaide yok
kaanda götürdü köyün karakolundaydı bölüğe çekince kullanamadı malesef çok ispiyoncu var hemen yetiştirirler dedi ama çok morelimiz bozulmıuştu yani

ya ben telefon olayından korkuorum yakalanırsa falan yakmayalım askerliği die
korkunun ecele faydası yok şekerim
her canlı ölümü tadacak
yok bu söz buraya ait değildi

ayy canım keşke ben değiştirseydim muhasebedeydim onlara yardım ediyodm şimdi sadece sözleşmelerle uğraşıyorum çok yoğun oluyorum ya müdürler değiştirdi valla
anladım canım, kolay gelsin ne diyeyim, demek ki performansından memnun kalmışlar :1closedeyes:
selam hatunlar ben geldim
hoşgeldin esincan naber şekerim kaydirigubbakcemile2

selam hatunlar ben geldim
hoşgeldinnnn

ya kameralı olmadıgında problem olmuomus pek ama ztn ankesörlüden konusuoruz cep olsa da aksam konusulcak ne gerek var azcık sırada beklio ama o da olsun..bide orda bi hata oldugunda postalıolar hemen..

saol canım sanırım uzun zamandır bu düşünceleri vardı ama ben olmaz d,ye düşünürken büyük bir süpriz yaptılar bana yani

küsmedin yanee banaa :sm_cool:
olumunekankayizsmile a.s. en sevdikin papatyalardannna.s. a.s. a.s. a.s. a.s.a.s.a.s.a.s.

dayağı haketmiş ama diğer asker:1closedeyes: :mymeka:
kimse beni görmedii :çok üzgünüm:
olumunekankayizsmile
olumunekankayizsmile

nasıl olayım canım çok ta iyi değilim ailevi problemlerim var biraz çok canım sıkkınağlamak istiorum yaa:gitme:

ayy canım ya üzülme desemde ağlamak istiyosun
eğer ağlamak istiyosan gerçekten kendini sıkma rahat bırak ağla insan rahatlıyor valla
bende çok srunlar yaşıyorum ama ağlıyorum rahatlıyorum anlatmak istersen dinlerim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…