- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.061
evet evet en iyisi öyle,
birdahakine başkası çıkar babaanne filan der neme lazım psikolojin bozulur :roflol:
ne bileyim bir değil iki değil bir kaç zamandır hep böyle yapıyorsun da dikkatimi çekiyor.
kimse beni görmedii :çok üzgünüm:
canım kusura bakma ama farkındaysan eskisi gibide yazamıyorum buraya ya artık bölümümde değişti başka departmana geçtiğimden yğunluğundan kafamı kaşıcak halim kalmıyor
hoşgeldin zehra
benim ki oralarda oluyor diye saat veriyor ona göre arıyorum zaten ya
bende sevgilim aramadan aramıyorum, o ankesörlüden çağrı atıyor, ben arıyorum.. ben aramaya kalksam ulaşıp ulaşamayacağım kesin değil.. onların müsait olmaları bize göre çok zor, o yüzden en güzeli müsait olduklarında bize haber vermeleri...
olumunekankayizsmilea.s aynen bizdee de ölee a.s
tamam tamam olumunekankayizsmile
:roflol: delisin
evet bana daha gider gitmez söyledi arama sen ben elimden geldiğince ararım dedi. Bir kere gaflete düşüp aradım
ulen telefnun ucundan bi dövmediği kaldı
noluyo be dedim niye böyle yapıyosun
anlattı o da
bir çocuğun nişanlısı aramış,
başka bir asker çıkmış telefona kıza boşver ahmeti gel biz takılalım senle demiş
daha sonra çucuk bunu öğreniyor ve düşün allah ne verdiyse dvüyor çocuğu
sonra da bana ambargo koydu katil mi edicen beni diyo
ceza mı aliim onu mu istiyosun diyo
tamam dedim sakin ol aramıyorum daha boshayallersmile
hoşbulduk burcum sempatiksalakcinni
nasıl görmeyiz kız nereye kayboldun az önce burdaydınkimse beni görmedii :çok üzgünüm:
peki burcucum öyle diyorsan öyledir, niye bölüm değiştirdincanım kusura bakma ama farkındaysan eskisi gibide yazamıyorum buraya ya artık bölümümde değişti başka departmana geçtiğimden yğunluğundan kafamı kaşıcak halim kalmıyor
hoşgeldin zehra
hahahahahaa :roflol: :roflol: :roflol:desin söyle evladım derim annen sana kurban olsun derim bende ona
şaka bir yana bizimkinin orda tel serbest alt devre gelince benimkide alacak ondan eskiler ceple konuşuyor yenilerde kim biliyorlar ondan sorun olmuyordu
nasıl görmeyiz kız nereye kayboldun az önce burdaydın
peki burcucum öyle diyorsan öyledir, niye bölüm değiştirdin
hahahahahaa :roflol: :roflol: :roflol:
telefon olayı iyi ya bizde sokabilsek bi alt devreler gelse
ya ben telefon olayından korkuorum yakalanırsa falan yakmayalım askerliği die
selam hatunlar ben geldim
korkunun ecele faydası yok şekerimya ben telefon olayından korkuorum yakalanırsa falan yakmayalım askerliği die
anladım canım, kolay gelsin ne diyeyim, demek ki performansından memnun kalmışlar :1closedeyes:ayy canım keşke ben değiştirseydim muhasebedeydim onlara yardım ediyodm şimdi sadece sözleşmelerle uğraşıyorum çok yoğun oluyorum ya müdürler değiştirdi valla
hoşgeldin esincan naber şekerim kaydirigubbakcemile2selam hatunlar ben geldim
hoşgeldinnnnselam hatunlar ben geldim
ayy canım onca götürenler oluyor
gerçi benim eski erkek arkadaşım yakalanmıştı kötü olduydu
ama hepsi aynı olcak diye kaide yok
kaanda götürdü köyün karakolundaydı bölüğe çekince kullanamadı malesefçok ispiyoncu var hemen yetiştirirler dedi ama çok morelimiz bozulmıuştu yani
nasıl olayım canım çok ta iyi değilim ailevi problemlerim var biraz çok canım sıkkınağlamak istiorum yaa:gitme:oy oyy fıstığım hoşgedn nasılsın canım
korkunun ecele faydası yok şekerim
her canlı ölümü tadacak
yok bu söz buraya ait değildi
anladım canım, kolay gelsin ne diyeyim, demek ki performansından memnun kalmışlar :1closedeyes:
hoşgeldin esincan naber şekerim kaydirigubbakcemile2
korkunun ecele faydası yok şekerim
her canlı ölümü tadacak
yok bu söz buraya ait değildi
küsmedin yanee banaa :sm_cool:tamam tamam olumunekankayizsmile
:roflol: delisin
evet bana daha gider gitmez söyledi arama sen ben elimden geldiğince ararım dedi. Bir kere gaflete düşüp aradım
ulen telefnun ucundan bi dövmediği kaldı
noluyo be dedim niye böyle yapıyosun
anlattı o da
bir çocuğun nişanlısı aramış,
başka bir asker çıkmış telefona kıza boşver ahmeti gel biz takılalım senle demiş
daha sonra çucuk bunu öğreniyor ve düşün allah ne verdiyse dvüyor çocuğu
sonra da bana ambargo koydu katil mi edicen beni diyo
ceza mı aliim onu mu istiyosun diyo
tamam dedim sakin ol aramıyorum daha boshayallersmile
olumunekankayizsmilekimse beni görmedii :çok üzgünüm:
olumunekankayizsmileanladım canım..
evet bazen arayasım gelio ama bu sefer noldu acaba diye merak eder die korkuroum
olumunekankayizsmile
evet..bana da nbumara cıkıo die geri arıolar sakın arama dedi..annesi dayanamıo arıo bazen ona da kızıo ama anne işte dayanamıo opuyorumnanaktan
canım hoşbuldumm biraz evdekilerle kötüyümm hiç iyi değilim ya çok canım sıkkın..senden naber tatlımmhoşgeldin esincan naber şekerim kaydirigubbakcemile2
hoşbuldum tatlımmhoşgeldinnnn
nasıl olayım canım çok ta iyi değilim ailevi problemlerim var biraz çok canım sıkkınağlamak istiorum yaa:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?