- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.361
yaş aralığı çok önemli deil de kızlar asıl üniversite yıllarının tadını iyi çıkartmalı, iş hayatı herşeyi bitiriyo, kimseye zaman ayıramaz hale geliyo insan laelaelaelaelae
Bugün itibariyle günlerdir süren mide ağrımın temel nedeninin stres olduğunu çok iyi anladım... :bbo:
Kıymet bilmeleri için kaybetmelerimi gerekiyor...
flowerb, Lady_cici, miracle07+, siyah_inci+, wbluebluew
Selaam kızlar..
Hoşgeldin tatlım.. Nasılsın ?
Ben de mide ağrısı ve bulantısıyla doktora gittim geçen hafta endoscopi yapıldı ya, sinir stres üzüntü kesinlikle yasak, reflünün sebebi o dedi, boğazımda ödem-yara oluşmuş asitten.. benimkine anlatıyorum, emin misin benimle beraber ömür boyu sinir-stres olmadan nasıl yaşanır ki dedi.. bi de biliyo yanii... alsanaalsanasmile
İyiym canım sen nasılsın ? bayanssulusmile
Selaam kızlar..
Orası kesin tatlım yaa.. Okul bitsin diye gözüne bakıyorduk.. Hayatın tadı damağı hep ordaymış.. Şimdi arkadaşların yüzünü gördüğümüz yok.. Sinir stres..
aynen öyle canim 2.sinifa gectim , bazen biran önce bitse de kurtulsam diyorum ama okul gibisi yokyaş aralığı çok önemli deil de kızlar asıl üniversite yıllarının tadını iyi çıkartmalı, iş hayatı herşeyi bitiriyo, kimseye zaman ayıramaz hale geliyo insan laelaelaelaelae
gecmis olsun tatlim . flowerb ye de dedim tatlim kendini o kadar üzme sagligina zarar gelmesin , erkek milleti bu ömür yer i$teBugün itibariyle günlerdir süren mide ağrımın temel nedeninin stres olduğunu çok iyi anladım... :bbo:
Kıymet bilmeleri için kaybetmelerimi gerekiyor...
Selam canim ho$geldin a.s. nasilsinflowerb, Lady_cici, miracle07+, siyah_inci+, wbluebluew
Selaam kızlar..
Saol canım iyiyim ne olsun askerimizin derdindeyiz işte..
selam cannııım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan
Hoşbuldukk canımm opuyorumnanaktan İyiym sen nasılsın ?
Selam canim ho$geldin a.s. nasilsin
Hoşbulduk tatlımm.. İyidr Sen nasılsınn ? olumunekankayizsmile
Canım benim geçmiş olsun.. Valla ben korkuyorum dr gitmeye ya.. Bir sürü şey çıkıcak bir gitsem...
Aynenn canımm yaa askerlik 9 ay'a düşücek diolar
inşallah bir an önce olurda askerlerimizi etkiler.. :Saruboceq:
selam cannııım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan
yaa bizi etkiler mi büşracım yaaaa bilmiyorumkismile ben de çok umutlandım mutlu oldum dün gece 00:00 haberlerinden fox tv'de izledim, şafak 9 ay, tasarı tamamlandı falan dediler yaa... ama ne zaman uygulamaya konur bilinmez.. bize de olsun nolur yaaa gelsinler artık opuyorumnanaktan
:bbo::bbo: büyük gecmi$ olsun canim yabakteri de varmış midemde 1 ay mide ilacı kullanıcam işte geçen hafta başladım bu asit olayını düzeltecek boğazım geçecekmiş sonra da bu bakteri için antibiyotik tedavisi uygulanacakmış :1closedeyes:
git bence canım bi göster, gitmezsem ülsere çevirecekmiş benim o zaman çok daha zor olurdu işim.. allah korusun...
Rabbim iyiligini daim etsin:Saruboceq:
ben biraz sinirliyim felan ama idare ediyoruz isteklava:
:bbo::bbo: büyük gecmi$ olsun canim ya
Valla tatlım İnşl çıkar.. Bize vurmaz ama sizi yakalar gibi... boshayallersmile
yaa bizi etkiler mi büşracım yaaaa bilmiyorumkismile ben de çok umutlandım mutlu oldum dün gece 00:00 haberlerinden fox tv'de izledim, şafak 9 ay, tasarı tamamlandı falan dediler yaa... ama ne zaman uygulamaya konur bilinmez.. bize de olsun nolur yaaa gelsinler artık opuyorumnanaktan
canımm inann bilemiyorumm, biz zaten 9 ayı doldurduk 5,5 ayımız kaldı, eylülde
anayasa değişikliği var büyük ihtimal kabul olucaktır... O değişiklikler yapılırken
meclisten bu yasa geçermi bilemiyorumm.. Ama inşallah geçer yaaa çok
mutlu olurum valla yeniden doğmuş gibi opuyorumnanaktan :Saruboceq:
İnşallah canımm.. Bizi etkilerrr eğer olursaa teskereyi alır gelir valla zemuszemus
canımm inann bilemiyorumm, biz zaten 9 ayı doldurduk 5,5 ayımız kaldı, eylülde
anayasa değişikliği var büyük ihtimal kabul olucaktır... O değişiklikler yapılırken
meclisten bu yasa geçermi bilemiyorumm.. Ama inşallah geçer yaaa çok
mutlu olurum valla yeniden doğmuş gibi opuyorumnanaktan :Saruboceq:
aynen canım yaaaa bizim sizle bi kaç gün fark var aramızda zaten opuyorumnanaktan
inşallah alahım yaa dünden beri dua ediyorum :Saruboceq:
Rabbim iyiligini daim etsin:Saruboceq:
ben biraz sinirliyim felan ama idare ediyoruz isteklava:
Selaam kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?