Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

yaş aralığı çok önemli deil de kızlar asıl üniversite yıllarının tadını iyi çıkartmalı, iş hayatı herşeyi bitiriyo, kimseye zaman ayıramaz hale geliyo insan laelaelaelaelae

Orası kesin tatlım yaa.. Okul bitsin diye gözüne bakıyorduk.. Hayatın tadı damağı hep ordaymış.. Şimdi arkadaşların yüzünü gördüğümüz yok.. Sinir stres..

Bugün itibariyle günlerdir süren mide ağrımın temel nedeninin stres olduğunu çok iyi anladım... :bbo:
Kıymet bilmeleri için kaybetmelerimi gerekiyor...

Ben de mide ağrısı ve bulantısıyla doktora gittim geçen hafta endoscopi yapıldı ya, sinir stres üzüntü kesinlikle yasak, reflünün sebebi o dedi, boğazımda ödem-yara oluşmuş asitten.. benimkine anlatıyorum, emin misin benimle beraber ömür boyu sinir-stres olmadan nasıl yaşanır ki dedi.. bi de biliyo yanii... alsanaalsanasmile

Canım benim geçmiş olsun.. Valla ben korkuyorum dr gitmeye ya.. Bir sürü şey çıkıcak bir gitsem...

flowerb, Lady_cici, miracle07+, siyah_inci+, wbluebluew
Selaam kızlar..

selam cannııım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan

Orası kesin tatlım yaa.. Okul bitsin diye gözüne bakıyorduk.. Hayatın tadı damağı hep ordaymış.. Şimdi arkadaşların yüzünü gördüğümüz yok.. Sinir stres..

evt canım.. maalesef.. arkadaşlarımın çoğu da anlayışsız çıktı.. nişanlıma da işten geri kalan zamanlarımı veriyorum doğal olarak onlarla eskisi gibi görüşemiorum diye kıskançlık krizleri yaşadılar...:umursamaz:

yaş aralığı çok önemli deil de kızlar asıl üniversite yıllarının tadını iyi çıkartmalı, iş hayatı herşeyi bitiriyo, kimseye zaman ayıramaz hale geliyo insan laelaelaelaelae
aynen öyle canim 2.sinifa gectim , bazen biran önce bitse de kurtulsam diyorum ama okul gibisi yok

Bugün itibariyle günlerdir süren mide ağrımın temel nedeninin stres olduğunu çok iyi anladım... :bbo:
Kıymet bilmeleri için kaybetmelerimi gerekiyor...
gecmis olsun tatlim . flowerb ye de dedim tatlim kendini o kadar üzme sagligina zarar gelmesin , erkek milleti bu ömür yer i$te
bilmiyorum canim benimkinde galiba öyle bi$ey var , bi kac ay önce tekrar bir araya gelmek icin neler yapiyodu , $imdi baktiki bende istiyorum artik , ilgilenmiyo bile :1closedeyes: ama askerlik son ümidim, askerlikten sonra oldu oldu , olmazsa hayatimdan cikaririm birdaha da girmesine izin vermem

flowerb, Lady_cici, miracle07+, siyah_inci+, wbluebluew
Selaam kızlar..
Selam canim ho$geldin a.s. nasilsin

Canım benim geçmiş olsun.. Valla ben korkuyorum dr gitmeye ya.. Bir sürü şey çıkıcak bir gitsem...

bakteri de varmış midemde 1 ay mide ilacı kullanıcam işte geçen hafta başladım bu asit olayını düzeltecek boğazım geçecekmiş sonra da bu bakteri için antibiyotik tedavisi uygulanacakmış :1closedeyes:
git bence canım bi göster, gitmezsem ülsere çevirecekmiş benim o zaman çok daha zor olurdu işim.. allah korusun...

Hoşbuldukk canımm opuyorumnanaktan İyiym sen nasılsın ?

Hoşbulduk tatlımm.. İyidr Sen nasılsınn ? olumunekankayizsmile

Rabbim iyiligini daim etsin:Saruboceq:
ben biraz sinirliyim felan ama idare ediyoruz iste klava:

:bbo::bbo: büyük gecmi$ olsun canim ya

Valla tatlım İnşl çıkar.. Bize vurmaz ama sizi yakalar gibi... boshayallersmile

İnşallah canımm.. Bizi etkilerrr eğer olursaa teskereyi alır gelir valla zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…