- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.381
opuyorumnanaktansaol canıım kaydirigubbakcemile5
askeriye de üst devreleri kovalasin onuSaol canımm inşallah...
Sinirlenmee kızz askerine falan =)))
Kızlar ben çıkıyorumm şimdii kendinize iyi bakınn opuyorumnanaktan
canim daha henüz 100% emin olmadan sevinmiyorum ben , hic umutlanmiyorum bile aklima getirmiyorum , sonra hayal kirikligi yasamak istememkızalr etkiler mi ne zman belirlenir bu yasa falan diye konuşmuşsunuz ya benim bütün heycan kaçtı ben hiç umutlanmayayım kendimi kışa hazırlayayım yaz gelirse bahtıma derler
ben de kaçıyorum kızlar.. hepinize iyi haftasonları..
inşallah olur bu 9 ay askerlik zaten bitmiş olur bizim allahım yaa süper olur opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
askeriye de üst devreleri kovalasin onuklava:
canim daha henüz 100% emin olmadan sevinmiyorum ben , hic umutlanmiyorum bile aklima getirmiyorum , sonra hayal kirikligi yasamak istemem
egerki gercekten de kisaltilirsa büyük bi sürpriz olur böylece
ben de kaçıyorum kızlar.. hepinize iyi haftasonları..
inşallah olur bu 9 ay askerlik zaten bitmiş olur bizim allahım yaa süper olur opuyorumnanaktan
opuyorumnanaktan
askeriye de üst devreleri kovalasin onuklava:
canim daha henüz 100% emin olmadan sevinmiyorum ben , hic umutlanmiyorum bile aklima getirmiyorum , sonra hayal kirikligi yasamak istemem
egerki gercekten de kisaltilirsa büyük bi sürpriz olur böylece
evet canim eger ki dü$erse de büyük sürpriz olur , benim tombi$ dana da ekimde gelcekdoğru söylüyorsun canım neyse seneye ağustosta gelecek benim aşkım kısmet artık düşerse şubatta
aynı şeyi bende dicem ama benimki üstdevre komutandan başka kovalıycak kimse yokklava:
evet canim eger ki dü$erse de büyük sürpriz olur , benim tombi$ dana da ekimde gelcek
klava: sansliymis seninki
benimki daha 2 haftadir orda yani tüm askeriye kovalasa yeriklava:
dün yazmistim canim okudunmu bilmiyorum, benim kuzen le ayni yere düstüler,keske o kuzenimle biraz samimi olsaydim tombi$imin bi üst devresi,o zaman baya cektirirdim:dilcikar:
Miracle canm dün yazmışsın nasılsın diye aşkım aradı o yüzden çıkmak zorunda kaldım. İyiyiz canım biz sen nasılsın askerin nasıl
yok canim bisey degismedi , kendisi daha dogrusu annemin kuzeni oluyo , zaten annemler almanyaya gelince , onlar da memleketten baya uzaga tasinmislar , yazlari da göremedik yani hic , sadece net üzeri aileleri görüstürürken konusmustum , pek tanimiyorum yanievet tatlım ya okudum şans mı şanssızlık mı seninkisi karar veremedim.. bilmiyorumkismile
canim ho$geldin opuyorumnanaktan nasilsinOnemli değil canım zaten biz asker sevdicekleri bi anda kaybolursak askerlerimiz aramıştır:) iyi olmanıza sevindim canım bizde iyiyiz üst devrelerle uğraşıyo askım malum has torunuz hala :)
yok canim bisey degismedi , kendisi daha dogrusu annemin kuzeni oluyo , zaten annemler almanyaya gelince , onlar da memleketten baya uzaga tasinmislar , yazlari da göremedik yani hic , sadece net üzeri aileleri görüstürürken konusmustum , pek tanimiyorum yani
eger tanidigim samimi kuzenim olsaydi ben ona cektirirdimklava:
canim ho$geldin opuyorumnanaktan nasilsin
Hoşbuldum canım benim iyiyim şükür sen nasılsın okudum yazdıklarını görüşürüz özelden :)
canım tasarı hazırlandıktan sonra tbmmde oylanması gerekio ve tbmm şu an tatilde 1 ekimde açılıyormuş muhasebesini sen yap artık bizi vurmucağı belli olduuboshayallersmileselam cannııım hoşgeldin nasılsınopuyorumnanaktan
yaa bizi etkiler mi büşracım yaaaa bilmiyorumkismile ben de çok umutlandım mutlu oldum dün gece 00:00 haberlerinden fox tv'de izledim, şafak 9 ay, tasarı tamamlandı falan dediler yaa... ama ne zaman uygulamaya konur bilinmez.. bize de olsun nolur yaaa gelsinler artık opuyorumnanaktan
selaaaam guzellerrropuyorumnanaktan
ho$geldin tatlim opuyorumnanaktan nasilsin
hb güzelım yenı uyandım ya nolsun sen napıyon ?opuyorumnanaktan
ma$allah canim iyi uyumu$un :1rolleyes:
forumda takiliyom kiz öyle bende
benim dana ya sinirlendimklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?