Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar slm,
benim askerimde istanbulda şafağımız 206
inşallah şu askerlik kısalır kızlar vee yaza düğünümüzü yaparız.dua edelim güçlerimizi birlerştirelim :lepi:

selam kızlar a.s.
sabahtan beri bi dünya forum yorum haber vb okudum özet olarak şu söyleniyo; 1 ekimde meclis açılıyomuş hadi açıldı kasım aralık gibi tasarı sunuldu diyelim en geç ocak şubat gibi de yürürlüğe girer diyolar :Saruboceq: aşkım hemen terhis olur o zaman :lepi:

inşl çıkar tatlımmm size yetişir bize uğramıyo maalesef

merhaba ey şafak ahalisi sengözlerimebaksanab
umarm iyi bir haftasonu geçiriyorsunuzdur.
iki gündür netim yoktu, internet olmayınca kendimi nasıl boşlukta hissettim sormayın.
neyseki teknik problemi bugün hallettik. siz siz olun ttnet'te hız yükseltmesi yaptığınızda modeminde versiyonun güncel olduğuna emin olun.

ocak şubat gibi mi
zaten aşkım şubatta geliyobilmiyorumkismile
valla ben hiç heveslenmiyorum
hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum çünküeyvahedigeldismile

ya askerim akşam 7 ile 8 arası maç yapmak için izin istedi benden.
normalde karışmam eğlenecek tabiki hakkı onunda
ama hava sıcak ve oruç tutuyo iftardan sonra bile olsas ramazanda yorulmasını istemiyorum ki çooook zayıf 45 kilo ben sırf onun düşündüğümden hayır gidemezsin dedim. ve o saatte bana muhakkak yazıcaksın kontrol edicem dedim gitmiş şimdi teli tamda tesadüfe bak o saatlerde arkadaşının nöbeti varmış ona vermiş cıldırdım resmen klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…