- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.401
evet canım ya baya uyumuşum. noldu nıe sınılısın tatlım..
cok iyi yapmi$in canim yoksa bu uzun günlerde iftari beklemesi cok zor oluyo :bbo:
aman ya beyimizin car$i izni vardi , dedim ya sana yazmicam felan
baktim bu yazmiyo dayanamadim ben yazdim biraz askerlikten muhabbet ettik o kadarklava:
kızlar slm,
benim askerimde istanbulda şafağımız 206
inşallah şu askerlik kısalır kızlar vee yaza düğünümüzü yaparız.dua edelim güçlerimizi birlerştirelim :lepi:
selam kızlar a.s.
sabahtan beri bi dünya forum yorum haber vb okudum özet olarak şu söyleniyo; 1 ekimde meclis açılıyomuş hadi açıldı kasım aralık gibi tasarı sunuldu diyelim en geç ocak şubat gibi de yürürlüğe girer diyolar :Saruboceq: aşkım hemen terhis olur o zaman :lepi:
selam kızlar a.s.
sabahtan beri bi dünya forum yorum haber vb okudum özet olarak şu söyleniyo; 1 ekimde meclis açılıyomuş hadi açıldı kasım aralık gibi tasarı sunuldu diyelim en geç ocak şubat gibi de yürürlüğe girer diyolar :Saruboceq: aşkım hemen terhis olur o zaman :lepi:
slm hatunlar
hoşgeldin devrem olumunekankayizsmile
hoşbulduk devrem nasılsın:1hug:
iyiyim devrem saol sen nasılsın ? nasıl gidiyo askerinle
kızlar ocak da subat da konulurmu acaba yururluğe yaaaa bu 9 ay tasarısıturkbayragi
inşallah canım öyle görünüyo.. bizim ağustosta bitiyo ağustosa kadar kesin konulur diye düşünüyorum ve ne kadar erken terhis olursa olsun sevinicem :lepi:[/QUOTE
ewed cnm ya hadı bakalım inş hepimz dualarımızı eksık etmıyelım opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?