Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

tatlım cidden çok zayıfmış seninki yaa.. bilmiyorumkismile
boşwer sinirlenme maçtan sonra sorarsın hesabını olumunekankayizsmile

izin vermeyişinin nedeninide açıkca söyle tabiki onu d üşündüğün için yapmışsın sonuçta

bu arada merhaba güzeller..nasılsınız..
askerlerinizle tartısmıssınız yine..boşverin takmayın kafanıza gelgitler yasıolar istisnalar kaideyi bozmaz tabii ama cogunda dengesizlik oldugu kesin..ters bişi söylerlerse bi kulagınızdan girsin diğerinden cıksın..sıkmayın o tatlı canlarınızı..

selam canim hosgeldin , nasilsinolumunekankayizsmile
erkekler i$te illa dengesiz oluyolar :1closedeyes: benimkinin dengesizligi daha gitmeden ba$ladi
askerlik kisaltmalarina da hic kulak vermiyorum da ümitlenmiyorumda , sonra hayal kirikligi yasarim , ama egerki kisalirsa da cok büyük bi sürpriz olur fisfisfis

evt canım ya konuştuk hallettik ama benimde yanlış anlamalarım olmuş çözdük sorunu ama ona kıyamıyorum çok zayıf çünküopuyorumnanaktan

hoşbuldum güzelim..iyiyim sağol sen nasılsın peki??

boşveer askere gitmeden aylar öncesinde askerlik psikolojisine giriolar geliolar bi kaç ayda öle sürüo psikolojileri..

boşver yani takma kafana..

ben ümitli olanlardanım ama inşallah hayal kırıklıgı olmaz

ALLAHa $ükür canim , idare ediyorum i$te klava: birileri canimi sIktI ya bakalim
ke$ke bo$vercek bi durumda olsam alttan felan alicam yani de maalesef
hic ilgi yok ya , umursamiyo bile beni :1no2: 2-3 ayin icinde bu kadar cabuk ne degisti ki
in$allah her$ey en hayirlisiyla olur , herkesinki 9 aya dü$sün ama benimkininki kalsin 15 de belki askerlik aklini basina getirir

Aşkımın oldugu yerde 25 kilo patlayıcı bulunmuş kızlar ya ben bunu haberlerde göremedim arkadaşım bizdeydi. Aşkımın arkadaşlarının ailesi filan hemen aramışlar bişey oldumu size diye ben aramayınca çok üzülmüş aşkım hiç haberleri filan izleme zaten burda aşkın askerde sen hiç tınlama filan dedi çok üzüldüm sonra tatlıya bağladık ama yinede kıyamam ya :gitme:

bilmiyorumkismile Üzüldüüüm canım yaa allahım korusun bütün askerlerimizi
Naz yapıodur canım o şimdi sanaa, sonuçta her gün haberleri izliyemiyoruz ki
bak benmde senden haberim olduu.. Sen alırsın gönlünüüü )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…