- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.421
ya askerim akşam 7 ile 8 arası maç yapmak için izin istedi benden.
normalde karışmam eğlenecek tabiki hakkı onunda
ama hava sıcak ve oruç tutuyo iftardan sonra bile olsas ramazanda yorulmasını istemiyorum ki çooook zayıf 45 kilo ben sırf onun düşündüğümden hayır gidemezsin dedim. ve o saatte bana muhakkak yazıcaksın kontrol edicem dedim gitmiş şimdi teli tamda tesadüfe bak o saatlerde arkadaşının nöbeti varmış ona vermiş cıldırdım resmenklava:
Ins canım yaa valla çok umutlandık şu mübarek ramazan günleri hürmetine rabbim nasib etsin şu tek tipi ins
bu arada merhaba güzeller..nasılsınız..
askerlerinizle tartısmıssınız yine..boşverin takmayın kafanıza gelgitler yasıolar istisnalar kaideyi bozmaz tabii ama cogunda dengesizlik oldugu kesin..ters bişi söylerlerse bi kulagınızdan girshttp://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=14936774in diğerinden cıksın..sıkmayın o tatlı canlarınızı..
tatlım cidden çok zayıfmış seninki yaa.. bilmiyorumkismile
boşwer sinirlenme maçtan sonra sorarsın hesabını olumunekankayizsmile
izin vermeyişinin nedeninide açıkca söyle tabiki onu d üşündüğün için yapmışsın sonuçta
selam canim hosgeldin , nasilsinolumunekankayizsmile
erkekler i$te illa dengesiz oluyolar :1closedeyes: benimkinin dengesizligi daha gitmeden ba$ladi
askerlik kisaltmalarina da hic kulak vermiyorum da ümitlenmiyorumda , sonra hayal kirikligi yasarim , ama egerki kisalirsa da cok büyük bi sürpriz olur fisfisfis
hoşbuldum güzelim..iyiyim sağol sen nasılsın peki??
boşveer askere gitmeden aylar öncesinde askerlik psikolojisine giriolar geliolar bi kaç ayda öle sürüo psikolojileri..
boşver yani takma kafana..
ben ümitli olanlardanım ama inşallah hayal kırıklıgı olmaz
Ma$allah canim $afagina
saol canım teşekkür ederim..öyle ya da böyle geçio işte zaman sositososito
aynen öyle canim geriye bakinca ne cabuk gecti bile diyorumboshayallersmile gerci daha basindayim ama dana'min akli basina gelirseklava:bi 403 günümüz daha var
Aşkımın oldugu yerde 25 kilo patlayıcı bulunmuş kızlar ya ben bunu haberlerde göremedim arkadaşım bizdeydi. Aşkımın arkadaşlarının ailesi filan hemen aramışlar bişey oldumu size diye ben aramayınca çok üzülmüş aşkım hiç haberleri filan izleme zaten burda aşkın askerde sen hiç tınlama filan dedi çok üzüldüm sonra tatlıya bağladık ama yinede kıyamam ya :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?