- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #77.441
Merhaba kızlar ben geldim a.s.
Hoşgeldiiiiiinnnn... kaydirigubbakcemile5
Aşkımın oldugu yerde 25 kilo patlayıcı bulunmuş kızlar ya ben bunu haberlerde göremedim arkadaşım bizdeydi. Aşkımın arkadaşlarının ailesi filan hemen aramışlar bişey oldumu size diye ben aramayınca çok üzülmüş aşkım hiç haberleri filan izleme zaten burda aşkın askerde sen hiç tınlama filan dedi çok üzüldüm sonra tatlıya bağladık ama yinede kıyamam ya :gitme:
slm dadluslarım nasılsınız bakayım
Şafaaaakkk : tam tamına 24 bugünde bitiyor... 23 oluyoor:)
SELAM KAÇAKKKKK İİYİZ SEN NASILSIN BAKALIMaklinialirimsmile
idir valla nasıl olsun birazcıcık girememezliyim oluyor ama kacakta sayılmama yahu iiyim yıvrimmsen nassun bakam cıkıcam birazdan askımın cagrı atmasını bekliyorum
kız nire gidiyon aklinialirimsmile
ya bizimki gece girmem kızıyo ya dadlum bu aralar keyfi yerindede bu saate kadar girmeme izin veriyo yoksa 9 dan sonrası bana yasaktı :) şimdi ama kacamak yapabiliyorum az cok eve gelcekte bana cagrı atcak konuscaz accık:asigim:
bilmiyorumkismile Üzüldüüüm canım yaa allahım korusun bütün askerlerimizi
Naz yapıodur canım o şimdi sanaa, sonuçta her gün haberleri izliyemiyoruz ki
bak benmde senden haberim olduu.. Sen alırsın gönlünüüü)
o şimdi bu olaydan dolayı daha çok ilgi beklemiştir cnm o yüzden sana öyle davranmış.
Allah korusun askerlerimizin hepsini.Tatlıya bağladıysanız ne güzel üzme kendini.
Saolun kızlar yorumlarınız için :1hug: opuyorumnanaktan evet bende naz yapıyordur diye pek düşmedim üstüne alttan aldım. bundan sonra haberleri hep izleyeceksin arayıp sorucam diyo ama ben sıkılıyorum haber izlerken
canım mehtabın hayırlı olsun bişey kalmamış:1hug:merhaba güzel bayanlarrrrr.bugün mehtabımız kesinleşti mehtap 12:dance::dance::dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?