- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.041
ohh valla kızlar kuaförlere gidiyorsunuz.
ben napayım ofisten eve gidiyorum saat 8'i geçiyor -tatlicadiarzu-
yüz ifadem değişti kaşalarımı aldırmalıyım tez vakit
ayy düşünemiyorum fareyi düşünmemeye çalışıyorum canım öğrniyoruz artık askerliği be olumunekankayizsmile
bizim burdan geçemiyo evet arabaları :roflol::roflol: hayırcıyız hepimiz turkbayragi
ne kokusu buram buram gül heryer ya
dondurma alalım dedik o bile güllü çıktı ögh gelmişti ya
canım valla şu kuaförlere hiiiiiiç güvenmiyorum asla beni mahvedicek sonuçlar doğurmalarına izin vermemek için saçımı ve kaşımı kuaförde yaptırmıyorum :umursamaz: ucundan al diyorum 6 parmak kesiyo, inceltme diyorum size böyle yakışır diye adile naşit kaşına çeviriyolar:mymeka: ya kuaförleri denetleyen bi kurum yok mu yaa deli oluyorum kafasına göre takılanlarakötükedihüso ayy içimi döktüm rahatladım
kuaförde manikür yüz bakımı saç bakımı falan yaptırırım anca kaydirigubbakcemile3
canım öğreniyoruz gerçkten yaa. Bi zamanlar "sevgilim mayısta gidecek çok üzülüyorum" diye zırlıyormuşum şimdi 356 oldu şafak turkbayragi
Kuzum ya ben saçlarımı siyaha boyıcam sen hangi boyayı kullanıyorsun ve boyadıktan sonra nasıl görünüyor?
oh ne guzel kızzz ne ögsü:)
canım valla şu kuaförlere hiiiiiiç güvenmiyorum asla beni mahvedicek sonuçlar doğurmalarına izin vermemek için saçımı ve kaşımı kuaförde yaptırmıyorum :umursamaz: ucundan al diyorum 6 parmak kesiyo, inceltme diyorum size böyle yakışır diye adile naşit kaşına çeviriyolar:mymeka: ya kuaförleri denetleyen bi kurum yok mu yaa deli oluyorum kafasına göre takılanlarakötükedihüso ayy içimi döktüm rahatladım
kuaförde manikür yüz bakımı saç bakımı falan yaptırırım anca kaydirigubbakcemile3
yemin törenine gittiğinde görürüm seni
gül suyuyla yıkıyorlar resmen :roflol:
hiç te sevmem gül kokusunu
buram buram kokmuştuk ne parfüm kaldı ne bişey :roflol:
özgecm benm saclar sımsıyah bir marka kullanıyodum cabuk acılıyodu,smdı deiştim boyuyalı 3hafta oldu 3haftadır akıyo asla alma derım markasını yazımı cnm problem olurmu acb:)
canım öğreniyoruz gerçkten yaa. Bi zamanlar "sevgilim mayısta gidecek çok üzülüyorum" diye zırlıyormuşum şimdi 356 oldu şafak turkbayragi
Kuzum ya ben saçlarımı siyaha boyıcam sen hangi boyayı kullanıyorsun ve boyadıktan sonra nasıl görünüyor?
yok canım problem olmaz kaydirigubbakcemile3[/QU
Palette cnm ama serisini unuttum yazarım bırasdan ya bukadar akan bır boya olamazz havluları batıyo her yıkamam da gece mavisi almıstım onunda etkısı vardırr
ben de kaşımı kendim alırım saçımın ucundan da anneme aldırıyorumEvet ya. Bende kaşımı filan kendim alıyorum kırıklarımıda kendim alıyorum yoksa kafasına göre takılıyorlar. Geçen arkadaşımla kuaföre gittik kız saçımı siyaha boya dedi oda siyah sana yakışmaz hem ne öyle çok keskin bi renk dedi gitti kızılımsı kahverengi gibi yaptı :roflol:
valla tatlım yaklaşık 6-7 senedir peşini bırakmadığım bir kuaförüm var. aslında memnunum ama bazen değiştiresim gelmiyor değil. şimdiye kadar öyle canımı çok sıkacak bir sorun yaratmadı bana. kaşlarımıda birsen abla sağolsun çok süper alıyor kaydirigubbakcemile3
temizlik işlerinide kendim hallediyorum sempatiksalakcinni
öyle valla 2 gün sonra tam 100 günümüz doluyoçarçabuk geçer inşallah:Saruboceq:turkbayragi
emin misin canım siyaha boyamakta? ben siyaha boyuyorum çok da seviyorum bayılıyorum hatta ama dönüşü imkansız gibi bişey tekrar akmasını beklemek çok uzun sürer. bu ara karamele taktım ama siyahtan da vazgeçemiyorum aşkım da çok seviyo siyahı bakalım napıcam kaydirigubbakcemile3 ben koleston voila ya da palette ile boyuyorum canım pek farketmiyo ama önceliğim voila a.s boyadıktan sonra dünyanın en sağlıklı saçı gibi görünüyo parıl parıl parlıyo kaydirigubbakcemile3
Ozqe, senin meslek ne canım. ikimizdede bilişim/internet yazıyor merak ettimde ?
Ya şimdi şöyle kuzum kaydirigubbakcemile3 anlatırımda dalga geçmeyin :roflol:
Tüm hikaye şöyle başladı.. Ablamın düğününde kuaför saçların hiç boyanmamış gel gölge atıcam dedi bi düşüniym dedim bi anda baktım boyalar geldi adam işleme başladı. Sonra abuk bişey oldu bende üstüne "Kahve" boyadım kapansın diye. Oda gitti simsiyah oldu. Aşkım bunu begendi baya bi herkes güzel dedi. Neyse sonra 1 yıl geçti saçlarım doğal rengi olunca sandm ki o boya akmıştır. Koyu kumral yaptım geçen hafta. Oda sen git dipler karamelimsi uçlar kahverengi kaldı şu an o durumdayım. Aşkım siyah yap çok güzeldi dedi herkes öyle söylüyor bide evet çok parlaktı herkes ne bakım yapıyorsun diyodu. Bende öyle siyah yapıyım dedim :roflol: Yani herşey istegim dışında gelişti :gitme: :roflol:
Canım ben lisede Bilgisayar Teknolojileri okudum.Onun için öyle yazdım.Şimdi boştayım össde bi yer tutmadı ikinci tercihleri bekliyorum şimdi inşallah tutar..
Canım ben lisede Bilgisayar Teknolojileri okudum.Onun için öyle yazdım.Şimdi boştayım össde bi yer tutmadı ikinci tercihleri bekliyorum şimdi inşallah tutar..
anladım canım bayağı karışmış siyahın havası çok ayrı benim için ben çok seviyorum canım askerin de beğeniyosa hiç düşünme canım eminim çok yakışıcaktırolumunekankayizsmile
inşallah tutar canım benim:teselli:
anladım cnm hayırlısı olsun, Allah kalbine göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?