Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

duyguşşşş napıyosun canımmm mehtap arkadaşın oldum ben de :lepi: heyecan var mı kızz aklinialirimsmile

vaay mehtaptaşlarım çoğaldı ayol sevindim bak :dance:
hep beraber sevinip hep beraber zırlicaz desene kaydirigubbakcemile3
yine yalnız değilim yine yalnız değilim :1rolleyes:

heyecan olmaz olurmu BP cüm ya
saniyeler akmıyor sankinim ya boshayallersmile

sende durumlar nasıl :lepi:

Canım bide sana ben boyum 1.70 demiştim ya Ankarada dayım ölçtü 1.63müşüm ay ne güldüm. Kilomda 55-56 arası şu an ya 52 filan olmak istiyorumda dayanamıyorum diyete kaydirigubbakcemile3
ayy ben zaten aldım başımı gidiyorum aşkım gelsin gitsin okulum başlasın gene diyete başlıyorum ben olmucak böyle :kedi:

aynen canım yaa beraber zırlıcazzzsempatiksalakcinni
ama şimdi kavuşma heyecanı yaşayalım sadece :asigim:
çok heyecanlıyım bayramda yanımda olacağı için ayrıyeten mutluyum :asigim:

İNCİMM seni seviyorumm,sağol canımın içi muhteşemsin sena.s.

o topiğe yazabileceğim herşeyi yazdım,cevapladım ama şahsıma sataşma devam ediyor!
şimdi girip cevap yazsam gene ki dünden beri yazıyorum ama anlayan yok, ban yiycem ben..
yönetime haber verdim,bakalım ne olacak şimdi:enbuyukkk:kilitlensin o topik artık yaaa..

siyahincim; seninkide cuma günü mü geliyor?
duygu ile benim mehtap aynı kaydirigubbakcemile5
evet canım cuma geliyo ama biz cumartesi görüşcez hadi acıdım annenle görüş bu sefer dedim
Benimde benimde zemuszemus
insallah bisey çikmaz ya korkuyorum bisey cikarda gelemez diye eyvahedigeldismile
çıkmaz inşallah canım aklına getirme senopuyorumnanaktan
:kedi: sensin muhteşem canım benim ben de seni seviyorum opuyorumnanaktan dayanamadım yazdım senin içini biliyoruz biz boshayallersmile yönetim gerekeni yapar canım kilitlensin gerçekten çünkü hiç biyere varmıcak bu tartışma :umursamaz:
mehtap arkadaşları çoğalıyor o halde

pissy, duygu.c, siyahincim, yengec123

:lepi::lepi:

Megim ben artık konuşmuyorum orda yazmak istemiyorum çünkü çok sinirleniyorum ya ne kadar sabit fikirliler anlayamıyorlar.

anlamazlar,işlerine gelmiyo çünkü özgeciimm..
olumunekankayizsmilecanımm kilitlenicek inşallah o topik.. yani umuarım..
yoksa dayanamayıp yazıcam benkötükedihüso

özgecım buldum palette nın natural colors serisiymiş tavsıye edmıyorummm tatlım.sıyah cok guzel bır renk ama bayadır sıyah kullanıyorum yakıştırıyolar fakat değişklık ıstıyorum aama ben de dönemıyorum.

aynı duyguları paylaşıyorum canım ben de siyahı çok seviyorum ama çok uzun süredir siyah saçlıyım değişiklik istiyorum ama dönemiyorum açıcı kullanamam yoksa saçlarımız elimizde kalabilir Allah korusuneyvahedigeldismile

meg, yazılanları okudukça sinirlenmemek elde değil lakin yapacak bişey yok işte :1ninca:
istemiyoruz işte biz 15 ay beklerken diğerlerinin 6 ay yapmasını istemiyoruz.en azından en kötüsü bu kadar fark olmamalı.

aynennnnnnn aynen,cesaret bıle edemıyor kuaförler burda valla

canımmolumunekankayizsmileŞenizsağollll:1hug:

15 ay ve 5 ay!
farka bak helekötükedihüso
''ne celalleniyosun,senin tuzun kuru yazmış cekhu!''
lafa bak! susucak mıyız adaletsizliğelmaz:
yani biz 15 ay yaptık ve devam edebilir 15 ay saçmalığı diyelmaz: yaaakötükedihüso

olacak bu tek tip askerlik allahın izniyle OLACAKKKK:Saruboceq:
yeminle bayram yapıcam topikte inşallah 9 ayda gelicek canlarınız yanınıza canlarımm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…