- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #78.061
Teşekkürler canlarımm opuyorumnanaktan Siyahincim evet canım baya karıştı ben boyıcam siyaha ama ortaya çok garip bi renk çıkmıyo dimi hani böyle dikkat çeken bi renk
sıkıldım uleen geçmiyor vakit
yok canım bana kalsa simsiyahh istiyorum ama o kadar zifiri bi siyah olmuyo kaydirigubbakcemile3
duyguşşşş napıyosun canımmm mehtap arkadaşın oldum ben de :lepi: heyecan var mı kızz aklinialirimsmile
Canım bide sana ben boyum 1.70 demiştim ya Ankarada dayım ölçtü 1.63müşüm ay ne güldüm.Kilomda 55-56 arası şu an ya 52 filan olmak istiyorumda dayanamıyorum diyete kaydirigubbakcemile3
vaay mehtaptaşlarım çoğaldı ayol sevindim bak :dance:
hep beraber sevinip hep beraber zırlicaz desene kaydirigubbakcemile3
yine yalnız değilim yine yalnız değilim :1rolleyes:
heyecan olmaz olurmu BP cüm ya
saniyeler akmıyor sankinim ya boshayallersmile
sende durumlar nasıl :lepi:
siyahincim; seninkide cuma günü mü geliyor?
duygu ile benim mehtap aynı kaydirigubbakcemile5
evet canım cuma geliyo ama biz cumartesi görüşcez hadi acıdım annenle görüş bu sefer dedimsiyahincim; seninkide cuma günü mü geliyor?
duygu ile benim mehtap aynı kaydirigubbakcemile5
çıkmaz inşallah canım aklına getirme senopuyorumnanaktanBenimde benimde zemuszemus
insallah bisey çikmaz ya korkuyorum bisey cikarda gelemez diye eyvahedigeldismile
:kedi: sensin muhteşem canım benim ben de seni seviyorum opuyorumnanaktan dayanamadım yazdım senin içini biliyoruz biz boshayallersmile yönetim gerekeni yapar canım kilitlensin gerçekten çünkü hiç biyere varmıcak bu tartışma :umursamaz:İNCİMM seni seviyorumm,sağol canımın içi muhteşemsin sena.s.
o topiğe yazabileceğim herşeyi yazdım,cevapladım ama şahsıma sataşma devam ediyor!
şimdi girip cevap yazsam gene ki dünden beri yazıyorum ama anlayan yok, ban yiycem ben..
yönetime haber verdim,bakalım ne olacak şimdi:enbuyukkk:kilitlensin o topik artık yaaa..
mehtap arkadaşları çoğalıyor o halde
pissy, duygu.c, siyahincim, yengec123
Megim ben artık konuşmuyorum orda yazmak istemiyorum çünkü çok sinirleniyorum ya ne kadar sabit fikirliler anlayamıyorlar.
özgecım buldum palette nın natural colors serisiymiş tavsıye edmıyorummm tatlım.sıyah cok guzel bır renk ama bayadır sıyah kullanıyorum yakıştırıyolar fakat değişklık ıstıyorum aama ben de dönemıyorum.
aynı duyguları paylaşıyorum canım ben de siyahı çok seviyorum ama çok uzun süredir siyah saçlıyım değişiklik istiyorum ama dönemiyorum açıcı kullanamam yoksa saçlarımız elimizde kalabilir Allah korusuneyvahedigeldismile
:kedi: sensin muhteşem canım benim ben de seni seviyorum opuyorumnanaktan dayanamadım yazdım senin içini biliyoruz biz boshayallersmile yönetim gerekeni yapar canım kilitlensin gerçekten çünkü hiç biyere varmıcak bu tartışma :umursamaz:
anlamazlar,işlerine gelmiyo çünkü özgeciimm..
olumunekankayizsmilecanımm kilitlenicek inşallah o topik.. yani umuarım..
yoksa dayanamayıp yazıcam benkötükedihüso
meg, yazılanları okudukça sinirlenmemek elde değil lakin yapacak bişey yok işte :1ninca:
istemiyoruz işte biz 15 ay beklerken diğerlerinin 6 ay yapmasını istemiyoruz.en azından en kötüsü bu kadar fark olmamalı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?