- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.301
sagol canim benim ALLAH gönlüne göre versin opuyorumnanaktan
yani herzamanki gibi konu$uyoruz msn'de ama kamera felan acti minik minik adimlar atiyoruz galiba :asigim:
kız sen nerelerdesin bakim heee accık halde ama ben tertipimi göremiyorum heyecan varmı heyecan turkbayragiturkbayragi
offf geri göndermek okadar zor oluyorki :teselli:
hoş bulduk tatlım turp gibiyiz ikimizde maşallah şimdilik Allah izin verirse 2 ay sonra sözlenmeyi düşünüyoruz delikafaduldendelikafadulden sen nasılsın tatlım turkbayragi
ŞenizŞenizŞeniz cicin özledii kiz senii
amin amin devami gelir in$allah :Saruboceq: sagol canim her$ey gönlünce olsun opuyorumnanaktan
siz naptiniz nasil gidiyor
hoş bulduk tatlım turp gibiyiz ikimizde maşallah şimdilik Allah izin verirse 2 ay sonra sözlenmeyi düşünüyoruz delikafaduldendelikafadulden sen nasılsın tatlım turkbayragi
hayırlısı cnm her zman gözüm tel de olcak araması bana cok güç verır sızede oldugu gbı.
ıns cnm benm
burcum cok agladım daha da zor susarım gbı.1 ay sonra ben gıdıyorum o acemılk 75gun.herşey geccek bu ılk gunler cok kıvrancam ama gecıcek
ayy ayy hadi bakalım hayırlısı tatlım
valla canım ben pek giremiyorum işlerin yoğunluğundan facede felan atkılıyorum ama senide görmüyorum olmaz mı heyecan zaman geçmek bilmiyor ya sürekli iş yapıyorumki geçsin diye heleki bu ay çok yoğun olucam su gibi geçer anlamam sanırım
ne kıyafet alsam diye düşünüyrum
alt devrelerim Allah kavuştursun, Allah gittiği gibi sağsalim kavuşmanızı nasip etsin :Saruboceq:
ayy duygum çok sevindim ya heyecanlandım birdenn olumunekankayizsmile
Kızlar yaşadığım yeri Şırnak yaptım delikafadulden
canım benim insan bir müddet sonra alışıyor ve ağlamıyor artık gidiyor musun belki o zaman senin için zaman daha çabuk geçer analmazsın kafasını dağıtırsın canım bizler hep yanında olucaz tatlım unutma olur mu
valla sorun cıkmazsa para biriktiricez Allah ın izniyle olucak ama bende heyecanlıyım bulustumuzda yüzüklere bakmaya baslıcaz eee senin askerin nasıl bakalım
tatlım biz face kapadık yaa benim paşayle ortak karar olarak kapadık aslında o hep istiyordu ama ben sonrada kapamak istedim nedensiz yere ondan dondurduk şimdi girmiyorum ondan göremezsinn anam anam benm küp şekeriminde askeride gelcekmiş az kalmısmıs turkbayragiturkbayragiturkbayragi:teytey:
30gun sonra yanındayım cnm aşkımın,ama senın de soledıgın gbı daha cok sıcak daha dun yolcu eddım ve bıraz önce teli kapatdı cok zor suan hersey benm için.tşhörtunu koklamaya sımdıden basladım bıle=( saol tatlıkızz bılıyorum hepınızde cok ıyı ınsanlsrsnz 4 4luk ınsnlrsınız sız olmsaydınız zaten ben yazıyor dahı olamasdım bunları..cnm benm.
İnşallah bi problem çıkmaz canım mutlu olmanı çok isterim :1hug:
Bende aşkımın sesini 3 gündür duymadım ilk kez böyle oldu canım sıkkın ama bu akşam görevi biticek dediler konuşçaz inşallah turkbayragi
hımm anladım ayy evet geliyor 28 gün sonra ayy heyecanladım vala:=)
ayyy ayy siz sözlenecekmisiniz şimdi ailler bilcek mi tatlım
benim askerimde gömleğini bırakmıştım hava soğuktu ilk gittiği gece giydim hem kokladım hem ağladım sonra öyle uyumuşum
amin canim cok sagol opuyorumnanaktan in$allah seninde her$ey gönlünce olurayy ayy hadi bakalım hayırlısı tatlım
valla canım ben pek giremiyorum işlerin yoğunluğundan facede felan atkılıyorum ama senide görmüyorum olmaz mı heyecan zaman geçmek bilmiyor ya sürekli iş yapıyorumki geçsin diye heleki bu ay çok yoğun olucam su gibi geçer anlamam sanırım
ne kıyafet alsam diye düşünüyrum
ALLAH korusun duygum ya olumunekankayizsmile delikafadulden söz müüü hadi insallah balim ya hayirlisi olsuuncicim valla daha yeni kendimizi toparlamaya basladık sahsen nerdeyse 2 gün önce gece bişeye karar veremedik nerseyse ayrılıyorduk okdar diyim sana ama sonunda askım dedime geldi :asigim: oyyy kurban olurum ben onu yaradanaa para birikticez 2 ay falan sonra sözlenicez Allah nasip ederse delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?