- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.321
amin canim cok sagol opuyorumnanaktan in$allah seninde her$ey gönlünce olur
ALLAH korusun duygum ya olumunekankayizsmile delikafadulden söz müüü hadi insallah balim ya hayirlisi olsuun
kız biticekmiş işte daha ne sıkıyon canını dicem ama sen onun sesini duyana kadar rahatlamazsın biliyorum ama inş hemen gelirse zaman gecerde sesini duyarsın askernin
benim ailemden kuzenlerim bilir annemde dahil ama onun sülalesi bütün herkezin bilceginden eminim ablası yüzüğü onlarda takmamızı istiyor bende tmm dedim ama bilmiyorum hala kararsızım vedatla bizmi taksak acaba onlarda taksak benim aileme ayıp olucak gibime geliyor fisfisfisfisfisfis
Yarım saattir aşkımla teldeydim kızlarrr
Sesini duymak çok güzel ya hiç kapatasım gelmiyo ama el mahkum işte
tatlım siz kendi aranızda mı yapıcaksınız sözü ? Aile arasında mı anlamadım..
ya aslında tatlım biz kendi aramızda düşünüyoken ablası gelin yüzükleri bizde takalım hemde bizde yanınızda oluruz hemde bi kutlama yaparız dedi cok istekliydi bende kıramadım ama içimde hala soru işareti var acaba vedatla biz taksak daha ii olmazmıydı :S
hangisi daha ii olur bilemedim :uhm:
he valla cicim kız bende yavas yavas evliliğe adım atıyorum kücükte olsa saka maka sözlenek yüzüklerimizi cekicem göstericem size :)
kız biticekmiş işte daha ne sıkıyon canını dicem ama sen onun sesini duyana kadar rahatlamazsın biliyorum ama inş hemen gelirse zaman gecerde sesini duyarsın askernin
benim ailemden kuzenlerim bilir annemde dahil ama onun sülalesi bütün herkezin bilceginden eminim ablası yüzüğü onlarda takmamızı istiyor bende tmm dedim ama bilmiyorum hala kararsızım vedatla bizmi taksak acaba onlarda taksak benim aileme ayıp olucak gibime geliyor fisfisfisfisfisfis
ya aslında tatlım biz kendi aramızda düşünüyoken ablası gelin yüzükleri bizde takalım hemde bizde yanınızda oluruz hemde bi kutlama yaparız dedi cok istekliydi bende kıramadım ama içimde hala soru işareti var acaba vedatla biz taksak daha ii olmazmıydı :S
hangisi daha ii olur bilemedim :uhm:
kızlar aşkım bana harıka bır kolye almış hedıye olarak geçen gun.Etrafı uğur böceği taşlı taşlı içi saat cok guzel,zamanın nasıl hızlı gectını görmem için almış,hıc cıkarmıyacagım o kolyemi :gitme:
ayy ne güzel canım bunlarla mutlu olmaya çalış gerçekten çok güzel bir şey sevgfilinin bu şekilde düşünmesi.
tatlım ıstersenız önce sız takın daha sonra da zamanla aıleler ıstemeye falan gelır aıle arasında guzel bi törenle olabılır.. Biz 3yıl önce öle yapmştk sonra aıle arasında oldu gelıncede salonda nişan olucak bakalım..
tatlım işin içine abla girerse aileler darılabilir bence özelliklede senin ailen.. bence kendi aranızda yapın tatlım
HIMM bence ablalalrının evinde takın yüüzkleri şahsen ben öle yapardım en azından onun tarafından sözlenildiğini bilmiş olurlar tatlım yinede sana kalmış bişe ama annenede bu duru izah et
göster tabi canim merak ederiz :lepi: ay ne güzel yarabbim nazarlardan korusun , her$ey herkesin gönlüne göre olur in$allah
kızlar işte bende bunun cıkmazı arasındayım küp şekerimin dedi gibi onlarda takmamız onları hemde bizi daha mutlu eder hemde onların gönlü olur zannediyordum yani böle düşünüyordum ama kendi ailemi düşününce kendi ailemi yok saymıs gibi oluyoruz bunu isteiyorum bu aksam vedatla konusayım bence yüzükleri alır biz takarız haftayada ablası gile giderz ama biz kendi basımıza takmamızı istiyorum kendimi ailemi sanki biraz yok saymıs gibi olmusyormu sanki
saol cicim benim sizde inş gelince böle bişeylere baslarsınızda böle söznlenmeler falan olur :Saruboceq::Saruboceq:
selam hatunlarrr bakıyorum da tatil bitti herkesçikler gelmişş kaynatılmış bir güzelllkaydirigubbakcemile2
kızlar işte bende bunun cıkmazı arasındayım küp şekerimin dedi gibi onlarda takmamız onları hemde bizi daha mutlu eder hemde onların gönlü olur zannediyordum yani böle düşünüyordum ama kendi ailemi düşününce kendi ailemi yok saymıs gibi oluyoruz bunu isteiyorum bu aksam vedatla konusayım bence yüzükleri alır biz takarız haftayada ablası gile giderz ama biz kendi basımıza takmamızı istiyorum kendimi ailemi sanki biraz yok saymıs gibi olmusyormu sanki
saol cicim benim sizde inş gelince böle bişeylere baslarsınızda böle söznlenmeler falan olur :Saruboceq::Saruboceq:
duygum bence dedigin gibi onun ailesiyle takarsan kendi aileni yok saymi$ olabilirsin
o yüzden eger isterseniz vedatla beraber siz takin
sonra bigün ablasina gider kücük kutlama yaparsiniz yerimseniben
sagol tatlim , bizde öyle bi durum olursa hic beklemem zaten kaydirigubbakcemile3 nikahi basarim
6 sene bitti tani$ali daha neyi beklicem:dilcikar:
$aka bi yana canim hele bi tekrar beraber olalim gerisi elbet gelir yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?