Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

amin canim cok sagol opuyorumnanaktan in$allah seninde her$ey gönlünce olur

ALLAH korusun duygum ya olumunekankayizsmile delikafadulden söz müüü hadi insallah balim ya hayirlisi olsuun

he valla cicim kız bende yavas yavas evliliğe adım atıyorum kücükte olsa saka maka sözlenek yüzüklerimizi cekicem göstericem size :)

tatlım siz kendi aranızda mı yapıcaksınız sözü ? Aile arasında mı anlamadım..

tatlım siz kendi aranızda mı yapıcaksınız sözü ? Aile arasında mı anlamadım..

ya aslında tatlım biz kendi aramızda düşünüyoken ablası gelin yüzükleri bizde takalım hemde bizde yanınızda oluruz hemde bi kutlama yaparız dedi cok istekliydi bende kıramadım ama içimde hala soru işareti var acaba vedatla biz taksak daha ii olmazmıydı :S
hangisi daha ii olur bilemedim :uhm:

tatlım ıstersenız önce sız takın daha sonra da zamanla aıleler ıstemeye falan gelır aıle arasında guzel bi törenle olabılır.. Biz 3yıl önce öle yapmştk sonra aıle arasında oldu gelıncede salonda nişan olucak bakalım..

HIMM bence ablalalrının evinde takın yüüzkleri şahsen ben öle yapardım en azından onun tarafından sözlenildiğini bilmiş olurlar tatlım yinede sana kalmış bişe ama annenede bu duru izah et

kızlar aşkım bana harıka bır kolye almış hedıye olarak geçen gun.Etrafı uğur böceği taşlı taşlı içi saat cok guzel,zamanın nasıl hızlı gectını görmem için almış,hıc cıkarmıyacagım o kolyemi :gitme:

tatlım işin içine abla girerse aileler darılabilir bence özelliklede senin ailen.. bence kendi aranızda yapın tatlım

ayy ne güzel canım bunlarla mutlu olmaya çalış gerçekten çok güzel bir şey sevgfilinin bu şekilde düşünmesi.

tatlım işin içine abla girerse aileler darılabilir bence özelliklede senin ailen.. bence kendi aranızda yapın tatlım

HIMM bence ablalalrının evinde takın yüüzkleri şahsen ben öle yapardım en azından onun tarafından sözlenildiğini bilmiş olurlar tatlım yinede sana kalmış bişe ama annenede bu duru izah et

göster tabi canim merak ederiz :lepi: ay ne güzel ya rabbim nazarlardan korusun , her$ey herkesin gönlüne göre olur in$allah

kızlar işte bende bunun cıkmazı arasındayım küp şekerimin dedi gibi onlarda takmamız onları hemde bizi daha mutlu eder hemde onların gönlü olur zannediyordum yani böle düşünüyordum ama kendi ailemi düşününce kendi ailemi yok saymıs gibi oluyoruz bunu isteiyorum bu aksam vedatla konusayım bence yüzükleri alır biz takarız haftayada ablası gile giderz ama biz kendi basımıza takmamızı istiyorum kendimi ailemi sanki biraz yok saymıs gibi olmusyormu sanki

saol cicim benim sizde inş gelince böle bişeylere baslarsınızda böle söznlenmeler falan olur :Saruboceq::Saruboceq:

duygum bence dedigin gibi onun ailesiyle takarsan kendi aileni yok saymi$ olabilirsin
o yüzden eger isterseniz vedatla beraber siz takin
sonra bigün ablasina gider kücük kutlama yaparsiniz yerimseniben

sagol tatlim , bizde öyle bi durum olursa hic beklemem zaten kaydirigubbakcemile3 nikahi basarim
6 sene bitti tani$ali daha neyi beklicem :dilcikar:
$aka bi yana canim hele bi tekrar beraber olalim gerisi elbet gelir yerimseniben

canım bence bir annenle konuş bakalım onunda fikrini al ne dicek onaylıcak mı bakalım

bencede cicim öle yapalım ya yada o gün takalım biyerde takarak gidelim yada daha sonra gideriz derim konusalımda bi vedatla bakalım ne olucak amnnn evlenin artık yaa bebişleri kucanıza alın artık zaten yeni askerden gelince emin ol yapcak baska bişeyini kalmaz :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:aklinialirimsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…