Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydın kızlar
kürkçü dükkanına geri döndüm
heraldeee canım eninde sonunda geldin bak buraya yinee...sempatiksalakcinni...şaka maka allah kavuştursun canım tekrardann..

günaydın kızlar
nişanlımı bu sabah 9 otobüsüyle uğurladım senağlama
pissyymmmopuyorumnanaktan...ne kadar zor gelmiştir sevdiceğini yollamak şimdi dimi?dağıtım izninde yaşamıştım bende aynı duyguları...allah kavuştursun canım tekrardann..:teselli:

hoşgeldin devremm
nasılsın bakalım ?
devremmmm şafağım 1 gün düştü 51 oldu çok mutluyum...aşkımla da bütün herşeyi hallettik eskisi gibiyizzzinşallah daha da iyi olucakk..sen nasılsın tatlım askerin nasıl?

ohh tatlım süper ya 1 gün ama değeri büyük vallaa..
bENDE İYİYİM DEVREM ASKERİMDE İYİ ÇOK ŞÜKÜRR Bİ AKSİLİK YOK ŞİMDİLİKK

daha 2saat önce aradı cnm ama inzıbatlar beklıyor olabılır inş arayabılır beklıycem
bekle bekle benim gibi akılsızlık yapma ben cocuk beni aradında uyumusum kalktımda bi kac kez aradını görmüştüm konusamadık diye okadar üzülmüştümki daha sonradan konusunca bi oh cekmiştim
aman canım takıldım öleee dalmışsınız muhabbete tabi görmemişsinizz yüzük fln bişiler okudummm:sm_cool:

hee sözlenmeyi düşünüyoruzda kendi aramızda :asigim:

Bitaenm benım 15saat durmaksıızn mesaj atdı benı termıanlde o kadar perişan halde görunce bır dakıka bıle uyumadı her molada aradı herşeyımmm senı tum sabrımla beklıyceğim..

hayırlısı olsun canımmm çok sevindimmm..olumunekankayizsmile
selam kızlar boshayallersmile

gene zaman geçmiyor yine geçmiyor puffffmafoldumben
pissycimm yukarıda yazdım sana görmedin galibaa tatlım allah kavuştursun tekrardannn:teselli:

hoşgediniz kızlar
pissycim kendini öle şartlandırma geçer de geçiyor o zaman
talıkısımmm selammmmm napıosunnnn özlettin kendiniiiolumunekankayizsmile

selam lalem napim çalışıyorum tatlım bayramın ardından iş başı çok iyiyim valla sen napıyosun bende özledim valla sizleri pek gremiyodum işlerin yoğunluğundan

selam lalem napim çalışıyorum tatlım bayramın ardından iş başı çok iyiyim valla sen napıyosun bende özledim valla sizleri pek gremiyodum işlerin yoğunluğundan
canımmm şafak sıkıştırması başladı azcıkkk ilk defaa hissediorum bu kadar yoğunn..askerimle de çok iyiyiz şükürr....senin de şafağın maşallahı var hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…