- 21 Şubat 2010
- 11.019
- 2.473
- 448
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.341
Duygummm ısparta terminalınde ankisörlu telefon varmıdıır??
selamımı kimse almadı benimmmalsanaalsanasmile
cok farklı bir his o kokuyu ıcıne cekınce bedenım duruyorr,nefesım kalp atışım cok farkılılaşıyor cnm
heraldeee canım eninde sonunda geldin bak buraya yinee...sempatiksalakcinni...şaka maka allah kavuştursun canım tekrardann..günaydın kızlar
kürkçü dükkanına geri döndüm
pissyymmmopuyorumnanaktan...ne kadar zor gelmiştir sevdiceğini yollamak şimdi dimi?dağıtım izninde yaşamıştım bende aynı duyguları...allah kavuştursun canım tekrardann..:teselli:günaydın kızlar
nişanlımı bu sabah 9 otobüsüyle uğurladım senağlama
devremmmm şafağım 1 gün düştü 51 oldu çok mutluyum...aşkımla da bütün herşeyi hallettik eskisi gibiyizzzhoşgeldin devremm
nasılsın bakalım ?
[ı]heraldeee canım eninde sonunda geldin bak buraya yinee...sempatiksalakcinni...şaka maka allah kavuştursun canım tekrardann..[/ı]
[ı]pissyymmmopuyorumnanaktan...ne kadar zor gelmiştir sevdiceğini yollamak şimdi dimi?dağıtım izninde yaşamıştım bende aynı duyguları...allah kavuştursun canım tekrardann..:teselli:[/ı]
[ı]devremmmm şafağım 1 gün düştü 51 oldu çok mutluyum...aşkımla da bütün herşeyi hallettik eskisi gibiyizzzinşallah daha da iyi olucakk..sen nasılsın tatlım askerin nasıl?[/ı]
aman canım takıldım öleee dalmışsınız muhabbete tabi görmemişsinizz yüzük fln bişiler okudummm:sm_cool:senin slm verdini görmedim tatlım kusura bakma hoş geldin opuyorumnanaktan
daha 2saat önce aradı cnm ama inzıbatlar beklıyor olabılır inş arayabılır beklıycemvedat beni indinde aramıstı tatlım benim demekki vardı turkbayragi
__/\___/\___/\___Bu benim normal kaLp atışım.
_/\_/\_/\_/\_/\_/\_/\_Bu sen yanımdayken.
__________________Buda Sen yokken ♥ ♥
of geçicek bitecek hiç umutsuzluğa kapılma ben 110 günü yedim sende bitireceksin
bekle bekle benim gibi akılsızlık yapma ben cocuk beni aradında uyumusum kalktımda bi kac kez aradını görmüştüm konusamadık diye okadar üzülmüştümki daha sonradan konusunca bi oh cekmiştimdaha 2saat önce aradı cnm ama inzıbatlar beklıyor olabılır inş arayabılır beklıycem
aman canım takıldım öleee dalmışsınız muhabbete tabi görmemişsinizz yüzük fln bişiler okudummm:sm_cool:
bekle bekle benim gibi akılsızlık yapma ben cocuk beni aradında uyumusum kalktımda bi kac kez aradını görmüştüm konusamadık diye okadar üzülmüştümki daha sonradan konusunca bi oh cekmiştim
beklıom vala tatlım da sanırım ısparta merkez de ıncek öle solemıstı ama bugun sevk tarıhı ve saat gec oldu dgrudan bırlıge gdebılır arayamayblır neyse artık okadar saat mesaj atdı kaç kez aradı onlarla yetıncem.cep tel olmasaydı daha kotu olurdum yoksa..inş yarın olsun arıyabılır zmanı olunca.
hayırlısı olsun canımmm çok sevindimmm..olumunekankayizsmilebekle bekle benim gibi akılsızlık yapma ben cocuk beni aradında uyumusum kalktımda bi kac kez aradını görmüştüm konusamadık diye okadar üzülmüştümki daha sonradan konusunca bi oh cekmiştim
hee sözlenmeyi düşünüyoruzda kendi aramızda :asigim:
pissycimm yukarıda yazdım sana görmedin galibaa tatlım allah kavuştursun tekrardannn:teselli:selam kızlar boshayallersmile
gene zaman geçmiyor yine geçmiyor puffffmafoldumben
talıkısımmm selammmmm napıosunnnn özlettin kendiniiiolumunekankayizsmilehoşgediniz kızlar
pissycim kendini öle şartlandırma geçer de geçiyor o zaman
[ı]hayırlısı olsun canımmm çok sevindimmm..[/ı]olumunekankayizsmile
[ı]pissycimm yukarıda yazdım sana görmedin galibaa tatlım allah kavuştursun tekrardannn:teselli:[/ı]
talıkısımmm selammmmm napıosunnnn özlettin kendiniiiolumunekankayizsmile[/ı][/b]
canımmm şafak sıkıştırması başladı azcıkkk ilk defaa hissediorum bu kadar yoğunn..askerimle de çok iyiyiz şükürr....senin de şafağın maşallahı var haniselam lalem napim çalışıyorum tatlım bayramın ardından iş başı çok iyiyim valla sen napıyosun bende özledim valla sizleri pek gremiyodum işlerin yoğunluğundan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?