- 9 Kasım 2007
- 16.974
- 248
- 88
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.361
[ı]canımmm şafak sıkıştırması başladı azcıkkk ilk defaa hissediorum bu kadar yoğunn..askerimle de çok iyiyiz şükürr....senin de şafağın maşallahı var hani[/ı]
bitsede gitsekkkkk :sm_cool:
maşallah canımhım olsun o kadar tatlım şafağın 51 sanırım 50 lerde bitiyor ohh
aman nazar değmesin
evet canım sadece 28 eğer pazar günü gelirse 27 pazartesi gelirse 28 işte belli değil bende sormaya unutuyorum bişe söylemiyor süpriz yapıcak sanırım bana bizde çok iyiyiz hergün arıyor valla birtek çarşamba günü canımı sıktı oda şuydu
her elefon konuşmamızın sonunda ben ona seni çok seviyorum diyorum şu 1 haftadır önceden pek sölemezdim ama sölediğimde mutlu olduğunu söylerdi çaramba günü yine söyledim ve sürekli söylemene gerek yok dedi ben biliyorum dedi ii dedim bende şimdi aradığına sadece o söylüyor ben bişe demiyorum
çok mu takıyorm esincim ne emek sürekli söylemene gerek yok ya?
maşallah canımallah bozmasın...canım kötü bi niyeti yokturki benceee..hiççç takılıncak bişey değil gerçekten çok ufak bi şeyyyolumunekankayizsmile..böle şelerden birbirinizi yıpratıp sıkıntıya sokmayın...bgn sen sölersin o sölemez yarın tam tersi olur tatlımm :1hug:
selam kızlar nasılsınz
selam canım ben iyiyim sen nasılsın
canım onun da dalgınlığına gelip te sölemiştir bence üstüne gitmeeeAMİN TATLIM BURDAKİ SORUNUM ONUN VEYA BENİM SÖYLEYİP SÖYLEMEMEM DEĞİL SADECE BURDA NE GEREKTİKİ BUNU SÖYLEDİ HEMDE SÖLEDİĞİMDE MUTLU OLSUĞUNU SÖYLÜYOR HEMDE SÖLEMEMEMİ İSTEMİYOR
ONUN FACESİNE GİRİP İKİMİZİN RESİMİNİ KOYMUŞTUM HAFTA SONU GİRMİŞ
BUNU KOYMUŞ CANIM YA
offf canım hatırlatmaa çok heyecanlıyımmmdelikafaduldensarilalem görmedim tatlım yazdığını.
çok teşekkürler :1hug:
4 Kasım'a çok az kaldı canım benim yaa maşallah
selam canım hoş geldinna.s.selam kızlar nasılsınz
bende iyiyim didemin yazısını okuyim derken patateslerimi yaktım ama az :)
kızzzlarrr ben kaçıorummm pissyym sana sölemiştim gözlerimden rahatsızlandım diee..sonra doktora fln gittim 20 gün oldu bak geçmedi hala daha da kötü oldu..şimdi doktora gidiorum kızlarr..akşama görüşürzzz
şafak:50
yaa delircem çok özlediiimm kızlar dua edinde bu akşam konuşalım artık :sinifsinif:
allah iyiliğini versin aman bak yemekleride yakma tatlım
maşşallah canım ne güzel 2 aydan az kalmış maşşallah
inşallah tatlım nerdeydi askerin
ayyy bugünde bittii sayılırrrr
67 günümüz kalıo şafak atarsaa
ya kızlarrr son listeye girdiğim günü hatırlıorum
hehehee 81 e düşmüştüm sonra yeniden artmıştı rakamın bi 10 gün daha ekleyip yeniden düşmek zorunda kalmıştım ne çabuk geçmiş dün gibiydi oysa ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?