- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.381
Şırnakta canım bnm askerim. Hiç böyle olmamıştı acemilik dahil ilk kez 3 gündür konuşamadık. Göreve gitmiş bu akşam gelicek dediler artık sesini duymak istiyorumm :2:
geçiyor canım senin için ne kaldıki inşallah bizde böyle bitireceğiz günleri
inşallah arar canım cep telefonu veriyorlar doğuda askerlik yapanlara senin askerinde yokmu
yok canm daha başlamadık kullanmaya. alt devreler filan gelsin inşallah kullanır o zaman..
benim askerimde alt devre bekliyor bayramda vermişler ama gizli konuşuyoruz malesef
kızzzlarrr ben kaçıorummm pissyym sana sölemiştim gözlerimden rahatsızlandım diee..sonra doktora fln gittim 20 gün oldu bak geçmedi hala daha da kötü oldu..şimdi doktora gidiorum kızlarr..akşama görüşürzzz
Offfff kendımı cok yalnız hissedıyrum nolur aşkım araaaaaaamafoldumben ne yapıyo suan acaba nasıl acaba ALLAHIM bu nasıl bir şey:'(
Canım ya kıyamam.. kaç gün olmuştu gideli ? Geçicek bu çok asil bi bekleyiş bikaç gün sonra onu beklemenin tadını çıkarıcaksın inan
Offfff kendımı cok yalnız hissedıyrum nolur aşkım araaaaaaamafoldumben ne yapıyo suan acaba nasıl acaba ALLAHIM bu nasıl bir şey:'(
slm kızlar kimse yok mu =))
Hg adaşım
ewed cnm aynen 1 dak yanında olmasam tel edıp arayıp aglarım özledm dıye 3yıldır hc ayrı kalmadık.inş tez gecer.Canım yeni gitti sanırım senin askerin ara sıra takip ediyordum.Allah kavuştursun.Zor oluyor ama geçiyor birşekilde.Elimizden birşey gelmiyor maalesef.Ben bitanemi 1 gün görmden duramazken 22 şubattan beri sadece resimlerini görebiliyorum bir de sesini duyabiliyorm 6.5ay oldu :1no2: 17 gün sonra mehtabımız doluyor.
cnm benm ıns ya ne de guzel soledın ole: ama ISPARTA DA 10.000 ASKER var ve cok disiplınlı ya:SGözdecim 1 saate arıcak merak etme içtima vardır olmadı saat 10dan sonra arar..
h.b cnm nasılsın =)
eh ıste tatlım ıyı omya cabalıorum ya
dip not (kendimi güne gelmiş gibi hissettim bu diyalog ile kaydirigubbakcemile3
bencede cicim öle yapalım ya yada o gün takalım biyerde takarak gidelim yada daha sonra gideriz derim konusalımda bi vedatla bakalım ne olucak amnnn evlenin artık yaa bebişleri kucanıza alın artık zaten yeni askerden gelince emin ol yapcak baska bişeyini kalmaz :jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar::jeyyar:aklinialirimsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?