Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

oo kıyamam canım sana.
benim ki Allah'tan geçti 2-3 gün sürdü.geç bile kalmışsın canım yaa git tabi hemen.
gelmiş geçmiş olsun.

Canım ya kıyamam.. kaç gün olmuştu gideli ? Geçicek bu çok asil bi bekleyiş bikaç gün sonra onu beklemenin tadını çıkarıcaksın inan

cnm ya daha dun gtdı önce antalaya gtdı sora ıspartya gtdı aktarmalı aradı mesaj atdı ama teli arkdsna verdı ısprtya gecerken daha da aramadı.yanı teslım olması lazım 2saat önce falan .işlerı cok sanırım ılk gun oldgu ııcn:'(ama sesını duymadan yapamıorum zaten ılk gunun verdıgı psikoljdeyım

Offfff kendımı cok yalnız hissedıyrum nolur aşkım araaaaaaamafoldumben ne yapıyo suan acaba nasıl acaba ALLAHIM bu nasıl bir şey:'(

Canım yeni gitti sanırım senin askerin ara sıra takip ediyordum.Allah kavuştursun.Zor oluyor ama geçiyor birşekilde.Elimizden birşey gelmiyor maalesef. Ben bitanemi 1 gün görmden duramazken 22 şubattan beri sadece resimlerini görebiliyorum bir de sesini duyabiliyorm 6.5ay oldu :1no2: 17 gün sonra mehtabımız doluyor.

ewed cnm aynen 1 dak yanında olmasam tel edıp arayıp aglarım özledm dıye 3yıldır hc ayrı kalmadık.inş tez gecer.
Gözdecim 1 saate arıcak merak etme içtima vardır olmadı saat 10dan sonra arar..
cnm benm ıns ya ne de guzel soledın ole: ama ISPARTA DA 10.000 ASKER var ve cok disiplınlı ya:S
h.b cnm nasılsın =)
eh ıste tatlım ıyı omya cabalıorum ya
dip not (kendimi güne gelmiş gibi hissettim bu diyalog ile kaydirigubbakcemile3

evet duygum öglen takarsin aksam kutlamaya gidersin dimi yerimseniben hayirisi olsun bakalim :Saruboceq:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 amaan kiz dur delikafadulden bu ne hiz böyle bebis felan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…