- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.401
Selamm aclya, angelgozde, cagla22, gdogan, Ozqe_, Pufidik
Selam a.s.
selaaam incimmopuyorumnanaktan
N[B]abersiniz şafakçı güzellerimm opuyorumnanaktan[/B]
canım benim sabret biraz sonrası daha kolay gelicektir alışıcaksındırrben bıldın gbı tatlım telefonun başındaaaaaaaaaa çağresız beklıyorummmm:asigim:
iyiyimm canımm sen nasılsınn ?slm cnmmmm nasılsın =)
12'den sonra ŞaFaK : 157 opuyorumnanaktan
12'den sonra ŞaFaK : 157 opuyorumnanaktan
Kızlarrrrrrrrrrr harıka mukemmmelllllllll bıse olduuuuu nasılda aglıodum tele bakarakkkk 10dak öncesıne kadarrrdelikafadulden
ne oldu kız aradı mı yoksa =)[/QU
Cnm yaaa teslım oldu sanıyordum yol ıznı vermslerrr hahhahh yarın akşam gtcekmısss cep tellı ıspartya gderken antalyaya bırakmıstı tutmus antalayaya dönmş geriiiii alllahım kurban oluyum sana yaaa ben bu cocuga boşa aşık degılımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim: bitanem benım nasılda mutlu oldum bı baktım bıtanem arıyor dıo tel allah alah dıom telıde yoktu dıom ohhhhhh rahatladm.nasılda cok ağlamştm.
ne oldu kız aradı mı yoksa =)[/QU
Cnm yaaa teslım oldu sanıyordum yol ıznı vermslerrr hahhahh yarın akşam gtcekmısss cep tellı ıspartya gderken antalyaya bırakmıstı tutmus antalayaya dönmş geriiiii alllahım kurban oluyum sana yaaa ben bu cocuga boşa aşık degılımmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:asigim: bitanem benım nasılda mutlu oldum bı baktım bıtanem arıyor dıo tel allah alah dıom telıde yoktu dıom ohhhhhh rahatladm.nasılda cok ağlamştm.
canım sabır işi başadı demek sen yeterki sabret raabbim mükafatını verir işte böyle.
bu akşam bizim mahalledende gidenler var gençler hoplaya zıplaya gidiyodu ilk günler geldi aklıma inş sizde azaltıcaksınız günlerinizi ve benimgibi böyle maziyi hatırlıcaksınızopuyorumnanaktan
canım sabır işi başadı demek sen yeterki sabret raabbim mükafatını verir işte böyle.
bu akşam bizim mahalledende gidenler var gençler hoplaya zıplaya gidiyodu ilk günler geldi aklıma inş sizde azaltıcaksınız günlerinizi ve benimgibi böyle maziyi hatırlıcaksınızopuyorumnanaktan
evet mehabbetım ya cok mutlu oldum cdden.ıns sıızn gbı azalıck şafakalrms da ben nezman safak saymaya baslıom nasıl oluo hc bse blmıom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?