Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Selammm canolar,

Ben geldim gene.. Nasilsiniz bakimmm?
Ben kocisimin yanindayim hala :) Yarin tatile gidiyozzzz bodrumaaa...
Cok mutluyummmmm.. darisi sizlerin basinizaaaaa..

öptüm sizleri

Selammm canolar,

Ben geldim gene.. Nasilsiniz bakimmm?
Ben kocisimin yanindayim hala :) Yarin tatile gidiyozzzz bodrumaaa...
Cok mutluyummmmm.. darisi sizlerin basinizaaaaa..

öptüm sizleri

Amaninn belli oldu zatii topiğimizede uğramaz olduydun kaydirigubbakcemile Demekkki kocişinle geziyorsun kavuşmuşsunn olumunekankayizsmile
Canım benim darısı bizlere inşallah gönlünce keyfini çıkar..
İyi geceler.. opuyorumnanaktan

selam kızlarrrrrrr uzuuuuun bir aradan sonra ben geldim opuyorumnanaktan
aşkım hala izinde.. güzel bi bayram geçirdik :asigim: hepinizin geçmiş bayramını kutlarım.

babykemm nasıldı ilk buluşma anınız delikafadulden

poff biten 114 olcaktı :umursamaz:

Editi yediler yaaa sormaa alsanaalsanasmile
Editi geri istiyoruz diye bir topik açsak duyarlarmı bizi acebaa eyvahedigeldismile

Bizimde şafak 125 turkbayragi

siyahincim bayadır girmedğin için fark etmemişsindir editi kaldırdılar maleseffÇok üzgünüm çoook..geçen gün buraya şafağımız tekirdağğ dayken tekirdağ ile ilgili bir foto yüklicektimmm o kadar alakasız bir topice eklemişim ki2 gün öncede buraya devasaa boyutta bir foto yükkledim ama editleyemedimsempatiksalakcinni...editi istiyoruz diye sayfa ada açıldı ama olmuor malesefffkafamçokkarıştı....siyahincim anlat bakalım neler yaptınız aşkınla mehtabınızdaaaopuyorumnanaktan

Editi yediler yaaa sormaa alsanaalsanasmile
Editi geri istiyoruz diye bir topik açsak duyarlarmı bizi acebaa eyvahedigeldismile

Bizimde şafak 125 turkbayragi
maşallah şafağınıza seni hatırlayamadım ama ben:kedi:

evet canm ne zamandır giremedim ,amaa yaa çok saçma.. ben editi istiyorumkötükedihüso
canım eskişehire gttk benim ev orda, gezdik bayram alışverişi yaptıkboshayallersmile 3 gün kaldık ordan kocaeline ordan bursaya kafamçokkarıştı ölüyorum yorgunluktan ama çok güzeldi herşey.. bayramda aşkım geldi diğer kuzenlerle falan pikniğe gittik o gece kuzenimde kaldı ben de onlara gittim falan.. herşey iyi hoş da ayrılık yaklaştıkça fena oluyorum mafoldumben sen nasılsın canım?

bir de fena halde takmış durumdayım, nişanlımın ailesinin cafesi var akşamları hep orda oluyo ben de kızıyorum eve git diye.. askerim ben yaa diyo..tek sorunumuz bu şimdilik. çok mu abartıyorum acaba:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…