- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.441
siyahincim senin sevgilindi dimi Agrı da askerlık yapan :)
benim bitti sayılır safagım sadece 10 gun kaldıı cok şükür :Saruboceq:
şafak adana 1
maşallahhhh gözünaydın canım turkbayragi
siyahincim senin sevgilindi dimi Agrı da askerlık yapan :)
benim bitti sayılır safagım sadece 10 gun kaldıı cok şükür :Saruboceq:
evet benimm nişanlım ağrı'daa:asigim: nasıldır oralar neresinde sizin?
oyy maşallahhdarısı başımızaa:Saruboceq:
canım maşallah size ne güzel tadını çıkarmışsınızz..maşallah şafağınızaseni hatırlayamadım ama ben:kedi:
evet canm ne zamandır giremedim ,amaa yaa çok saçma.. ben editi istiyorumkötükedihüso
canım eskişehire gttk benim ev orda, gezdik bayram alışverişi yaptıkboshayallersmile 3 gün kaldık ordan kocaeline ordan bursaya kafamçokkarıştı ölüyorum yorgunluktan ama çok güzeldi herşey.. bayramda aşkım geldi diğer kuzenlerle falan pikniğe gittik o gece kuzenimde kaldı ben de onlara gittim falan.. herşey iyi hoş da ayrılık yaklaştıkça fena oluyorum mafoldumben sen nasılsın canım?
bir de fena halde takmış durumdayım, nişanlımın ailesinin cafesi var akşamları hep orda oluyo ben de kızıyorum eve git diye.. askerim ben yaa diyo..tek sorunumuz bu şimdilik. çok mu abartıyorum acaba:gitme:
canım benim çok şükür yedin askerliği şu şafağın güzellliğine bir bakkk..yarın tepüklüoruz seniidelikafadulden...canım gözlerim enfeksiyon kapmış ve ieriden iltihaplanmışş..20 gündür yannış bir tedavi yapılmış yanii durum daha farklıymışş bakalım ilaç verdi iştee...allahım bize de bu şafakları göster bir an önceeedelikafaduldenşafak adana 1
şafak adana 1
cok $ükür canim idare ediyorum bendelayd_cici'm sen nasılsın canım son durumlar ne? bu ara uzak kaldım
gece oldu vakit doldu sensiz olmak yine zordu hasretin yine beni vurdu ... :asigim: $afak 386
canım maşallah size ne güzel tadını çıkarmışsınızz..kim bilir ne kadar mutlu oldunn:1hug:canım ayrılması çok zor gerçekten o yüzden biz hiç izin olayını girmedikk..ben gidiorum sürekli yanınaa o zaman bile nasıl kötü oluorummm arkasına hiç bakmıorr aşkımm:gitme:ama bir gün gelicekkk hi gitmicekkkturkbayragi...canım bende geçen haftasonu gittim aşkımın yanınaa biraz sorunlarımız vardı hallettik şükür.. canım bence askerine çok takılma o konudaa..çünkü o da bunalmıştır ve bunalıcakk da fazlasıylaa..sonuçta ailesinin yerii yabancı bir yerde değil kii..o da dağıtsın kafasını birazz..:teselli:
canım benim çok şükür yedin askerliği şu şafağın güzellliğine bir bakkk..yarın tepüklüoruz seniidelikafadulden...canım gözlerim enfeksiyon kapmış ve ieriden iltihaplanmışş..20 gündür yannış bir tedavi yapılmış yanii durum daha farklıymışş bakalım ilaç verdi iştee...allahım bize de bu şafakları göster bir an önceeedelikafadulden
süper şarkı yaa tatlım:asigim:
:teytey: birileri askerine mi kavu$uyo ne
cok $ükür canim idare ediyorum bende
bi kac sorun vardi atlattik , normal gidiyo i$te hala bi$ey yok, 2 gün önce iki bucuk aydir ilk defa kamerada gördüm :asigim:
sen yine kavu$mu$sun askerine kaydirigubbakcemile5 bi göz attim da sevindim canim güzel vakit gecirmene
canim sülüs tarihini biliyomusun ? bilmiyorsanda askerin sana büyük bi ihtimalle bi kac güne söylerKızlarrrrrrrrrr şafak saymaya ne zaman başlıcam tam olarakkk plssss:bbo:turkbayragi
hakedilen mutlu son şakkıdı
çok şükür laydm yaa
sonunda finişe geliyoruz
ne güzel canım sorunsuz geçmiş maşallahcanım merkez de bızım kı ve herkes tanır kendısını kaydirigubbakcemile3
önce merkez de ordu evınını muhasebesınde ıdı sonra er kantınıne gectı bıtımıne 1 ay kala ,orada kı bır cocuk acık vermıs 800 tl sen yaparsın dıye koymuslardı bızımkını orada kaldı..
su an zaten cok cok rahat ve bastan berı telefonu vaardı yanında ,hatta carsıdayken sureklı msn ve facebooktaydı..
bıze rahat oldugunu soyluyor ama gercekten nasıldır bılmıyorum ..
ama sesınden hıc bır zaman kotu oldugunu anlamadık ..
ben kardesımı beklıyorum bu arada az kaldı kuzucuguma
aminn canım :Saruboceq:
teşekkür ederim canım ya darısı başına :)
gerçekten çok güzeldi canım.. hiç bitmese keşke.. ama mecburuz dayancaz.. biz zaten mehtap saya saya geldik bugünecanım maşallah size ne güzel tadını çıkarmışsınızz..kim bilir ne kadar mutlu oldunn:1hug:canım ayrılması çok zor gerçekten o yüzden biz hiç izin olayını girmedikk..ben gidiorum sürekli yanınaa o zaman bile nasıl kötü oluorummm arkasına hiç bakmıorr aşkımm:gitme:ama bir gün gelicekkk hi gitmicekkkturkbayragi...canım bende geçen haftasonu gittim aşkımın yanınaa biraz sorunlarımız vardı hallettik şükür.. canım bence askerine çok takılma o konudaa..çünkü o da bunalmıştır ve bunalıcakk da fazlasıylaa..sonuçta ailesinin yerii yabancı bir yerde değil kii..o da dağıtsın kafasını birazz..:teselli:
canım benim çok şükür yedin askerliği şu şafağın güzellliğine bir bakkk..yarın tepüklüoruz seniidelikafadulden...canım gözlerim enfeksiyon kapmış ve ieriden iltihaplanmışş..20 gündür yannış bir tedavi yapılmış yanii durum daha farklıymışş bakalım ilaç verdi iştee...allahım bize de bu şafakları göster bir an önceeedelikafadulden
:teytey: birileri askerine mi kavu$uyo ne
cok $ükür canim idare ediyorum bende
bi kac sorun vardi atlattik , normal gidiyo i$te hala bi$ey yok, 2 gün önce iki bucuk aydir ilk defa kamerada gördüm :asigim:
sen yine kavu$mu$sun askerine kaydirigubbakcemile5 bi göz attim da sevindim canim güzel vakit gecirmene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?