- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.461
Kızlarrrrrrrrrr şafak saymaya ne zaman başlıcam tam olarakkk plssss:bbo:turkbayragi
:teytey: birileri askerine mi kavu$uyo ne
cok $ükür canim idare ediyorum bende
bi kac sorun vardi atlattik , normal gidiyo i$te hala bi$ey yok, 2 gün önce iki bucuk aydir ilk defa kamerada gördüm :asigim:
sen yine kavu$mu$sun askerine kaydirigubbakcemile5 bi göz attim da sevindim canim güzel vakit gecirmene
Kızlarrrrrrrrrr şafak saymaya ne zaman başlıcam tam olarakkk plssss:bbo:turkbayragi
ne güzel canım sorunsuz geçmiş maşallahAllah kavuştursun az kalmış zatenturkbayragi
benim askerim de yazıcı oldu ilçede kaldı. diğer askerlere göre daha rahat maşallahacemilikten beri tel kullanıyoruz biz de hiç sorun olmadı çok şükür:kedi:
çarşısı da var daha ne istiyim o huzurlu olsun da.. Allah hepsini korusun :Saruboceq:
aminn canım :Saruboceq:
gerçekten çok güzeldi canım.. hiç bitmese keşke.. ama mecburuz dayancaz.. biz zaten mehtap saya saya geldik bugüneam bir dahaki izni 30 ocakta, izin kullanmak mecburmuş.. hiç gitmeyecekleri günler de gelcek.. Allah bozmasın aranızı canım halletmenize sevindim
yaa ben yokken gezmesin istiyorum canım elimde değil, o askerdeyken ben dışarı bile çıkmıyorum ama bundan sonra kendimi eve kapatmıcam:umursamaz:
geçmiş olsun canım:teselli:
canımm sende bunalıyorsun sonuçtaaa sendee seviyeli bri şekildee istediklerini yapabilirsin bencee sorun yok..normal zamanda bende sinir oluorum özellikle bitmek bilmeyen pes oyunlarınaa ama şimdi asker ya ondan dedim tatlımm..
maşallah canım aranız iyi mi? saol canımm :asigim:
susumm maşallah şafağınaaaa beee önce yarıladın şimdi 200leri bitirosunnn200ler bitmesine son 17:teytey:
rica ederim balımopuyorumnanaktan .sülüsü tam bılmıorum valla.aynen öyle güzelim ya sagol opuyorumnanaktan hep dinliyorum
canim sülüs tarihini biliyomusun ? bilmiyorsanda askerin sana büyük bi ihtimalle bi kac güne söyler
evet cnm ya öğrenrm artk
kız valaa karanlık zatenaminn lady :)
çağlacım sayma sayma sonra saymaktan sıkılrsın
Oh ne ıyıymıs tatlım.başladın bile canım sülüs tarihinden itibaren düşer şafak turkbayragi
cnm kagıdı elımıze aldımz gunden düşüyo öleyse,keşke hanı listeler asıldıya o gun düşsee D: öle deıldr sanırsam tabı.canım sülus tarihinden itibaren başlıosun
:Saruboceq: amin canimaminn lady :)
çağlacım sayma sayma sonra saymaktan sıkılrsın
opuyorumnanaktanALLAHa $ükür canim , normal yani öyle böyle konu$uyoruz:hulya:ne güzel canım sorunsuz geçmiş maşallahAllah kavuştursun az kalmış zatenturkbayragi
benim askerim de yazıcı oldu ilçede kaldı. diğer askerlere göre daha rahat maşallahacemilikten beri tel kullanıyoruz biz de hiç sorun olmadı çok şükür:kedi:
çarşısı da var daha ne istiyim o huzurlu olsun da.. Allah hepsini korusun :Saruboceq:
aminn canım :Saruboceq:
gerçekten çok güzeldi canım.. hiç bitmese keşke.. ama mecburuz dayancaz.. biz zaten mehtap saya saya geldik bugüneam bir dahaki izni 30 ocakta, izin kullanmak mecburmuş.. hiç gitmeyecekleri günler de gelcek.. Allah bozmasın aranızı canım halletmenize sevindim
yaa ben yokken gezmesin istiyorum canım elimde değil, o askerdeyken ben dışarı bile çıkmıyorum ama bundan sonra kendimi eve kapatmıcam:umursamaz:
geçmiş olsun canım:teselli:
maşallah canım aranız iyi mi? saol canımm :asigim:
canim ben acamadim o an , istek gönderdi benim kamera yok $uan dedimneee cicimm kamerada mı konuştunuz bak bundan haberim yoktuu süperrr olmuşşş:lepi:
sağol morseven kız :)
opuyorumnanaktan sarılaleemmm evet bitaaaaneeeemm:)) hızla gidiyorummm hep boyle gider inşaallahhhŞeniz
gözdecimmm canımm allah kavuştursunnnturkbayragi
evet cnm ya öğrenrm artk
kız valaa karanlık zaten
Oh ne ıyıymıs tatlım.
cnm kagıdı elımıze aldımz gunden düşüyo öleyse,keşke hanı listeler asıldıya o gun düşsee D: öle deıldr sanırsam tabı.
:) güzel jestti teşekkürler :)
sorun etme tatlim bende ilk ba$larda bilmiyordum
460dan dü$meye ba$ladim , sülüsü ögrenince artanlari da birden dü$tüm:lepi:
susu_mellerine saglik güzelim opuyorumnanaktan her gece bi rakam azaldigini gösteriyosun bana
sorun etme tatlim bende ilk ba$larda bilmiyordum
460dan dü$meye ba$ladim , sülüsü ögrenince artanlari da birden dü$tüm:lepi:
anummmm ne de guzel olmş kız sanaaaaaa:):)ohhhoh
opuyorumnanaktan
valla canım bendee çıkıyorum çıkmıorum desem yalan olurr...arkadaşlarla çok gezdim valla..bahar şenliklerine bile gittim gece 3 e kadar hemdee...aşkım bazen kendisi dioo çık gez dolaş çok bunaldın dio ama bendee iiyiceee suyunu çıkartıorummmsarilale doğru canım onun da canı sıkılıyo tabi hak veriyorum ama kısaknıyorum napayımbişey demiyorum artık fazla, ama böylece ben de dışarı çıkıcam sen askerdeyken dedim çıkarım artık abartmadanboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?