Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

neee cicimm kamerada mı konuştunuz bak bundan haberim yoktuu süperrr olmuşşş:lepi:

:1hug:
200ler bitmesine son 17:teytey:
susumm maşallah şafağınaaaa beee önce yarıladın şimdi 200leri bitirosunnn
olumunekankayizsmile

aynen öyle güzelim ya sagol opuyorumnanaktan hep dinliyorum
rica ederim balımopuyorumnanaktan .sülüsü tam bılmıorum valla.

opuyorumnanaktan sarılaleemmm evet bitaaaaneeeemm:)) hızla gidiyorummm hep boyle gider inşaallahhhŞeniz
gözdecimmm canımm allah kavuştursunnnturkbayragi

aminn lady :)
çağlacım sayma sayma sonra saymaktan sıkılrsın
:Saruboceq: amin canim

opuyorumnanaktanALLAHa $ükür canim , normal yani öyle böyle konu$uyoruz:hulya:

neee cicimm kamerada mı konuştunuz bak bundan haberim yoktuu süperrr olmuşşş:lepi:
canim ben acamadim o an , istek gönderdi benim kamera yok $uan dedim
olsun beni görürsün dedi acti acik kaldi öyle :asigim: 2 bucuk aydir ilk defa gördüm
daha önceleri de aciyodu zaten gitmeden
biraz kizdirdi , bu bayram sIKICI geciyo dedim , ben yokum diye öyle degilmi dedi :kedi:gülerekten

sarilale doğru canım onun da canı sıkılıyo tabi hak veriyorum ama kısaknıyorum napayım bişey demiyorum artık fazla, ama böylece ben de dışarı çıkıcam sen askerdeyken dedim çıkarım artık abartmadanboshayallersmile

sorun etme tatlim bende ilk ba$larda bilmiyordum
460dan dü$meye ba$ladim , sülüsü ögrenince artanlari da birden dü$tüm:lepi:

susu_mellerine saglik güzelim opuyorumnanaktan her gece bi rakam azaldigini gösteriyosun bana

rica ederim lady.ciiiimmmŞeniz
azalsınn artık bütün rakamlarturkbayragibu lıstedenn eser kalmicak yeni kişiler gelıcekk bız bıtırmıs olucazz:teytey:

valla canım bendee çıkıyorum çıkmıorum desem yalan olurr...arkadaşlarla çok gezdim valla..bahar şenliklerine bile gittim gece 3 e kadar hemdee...aşkım bazen kendisi dioo çık gez dolaş çok bunaldın dio ama bendee iiyiceee suyunu çıkartıorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…