- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.481
tamam hallettim alıntı işini
yerimsenibenalkisalkisalkis
Şenizopuyorumnanaktanamin amin bitsin de $afaklarimiz gidelim :teytey:rica ederim lady.ciiiimmmŞeniz
azalsınn artık bütün rakamlarturkbayragibu lıstedenn eser kalmicak yeni kişiler gelıcekk bız bıtırmıs olucazz:teytey:
öyle güzelim ya birden 6 gün dü$mü$tü o gün nasil sevinmi$tim anlatamam:lepi:anummmm ne de guzel olmş kız sanaaaaaa:):)ohhhoh
opuyorumnanaktan
valla canım bendee çıkıyorum çıkmıorum desem yalan olurr...arkadaşlarla çok gezdim valla..bahar şenliklerine bile gittim gece 3 e kadar hemdee...aşkım bazen kendisi dioo çık gez dolaş çok bunaldın dio ama bendee iiyiceee suyunu çıkartıorummm
sağol canım benimopuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
en doğrusunu yaparsın canım sonuçta kendimizi bilen insanlarızz...olumunekankayizsmileiyi yapıyosun valla canım. bana da hep çık gez daralıyosun evde durma diyo ama ben pek çıkmazdım eskişehirde olunca çıkıyorum bi tek:jeyyar: bundan sonra hayatı kendime zindan etmemeye karar verdim hihoyyyt
Kızlar bugun bır kız yasmskı ıspartada askere gıdecek olan varmıııııııı yasmıs bana ulaşın falan yazmısssss bende kıza ulaştım tutmus dıokı cok kötu bı yerrr hazır ol kesn doğu %99 doğu,cok b..tan bır yer falan fılan ayyyyh delı mı yaa manyağa bak ben ölyom aglamktan onun dedıklerıne bak.bende sanıomkı onun askerıde orya cıktı sanıom halbkı ustadyms onunkı.
bılmıomkı cnm vala ben de hc anlamdm sıldım gtdıııısakin tanidik biri felan olmasin bilerek yapmi$ olmasin ? bilmiyorumkismile
millet bosuna gözünü korkutmasin canim dogu diye , her yer vatan turkbayragi
artik hiiic belli olmuyo dogu dü$erse bile daha rahat olabiliyo
en iyisi en hayirlisini dilemek :Saruboceq:
canımm sen o kızı hiç takma
aman sıldım cnm yaaa delımı ne:S
beceriksiz arkadasınn anlatamıı
alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktansagol canim benimGeceler şimdilik tek engelim ancak ben bu günlerin değerini iyi bilmeliyim.Çünkü ayrı geçen bu geceler olmasa senin yokluğunun ne demek olduğunu nasıl anlayabilirdim.Bensiz gecen ,benli rüyalarla dolsun sevdiğim…
Bir dilek tuttum ve yatıyorum.Şahidim yıldızlar olsun ki bu gökkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağım.Dileğimin ne olduğuna gelince ?
Onu yanımda olduğunda öğreneceksin.Yada hiç bir zaman bilmeyeceksin.İyi geceler canım sevgilim
en iyisini yapmi$in öyle her gelene de güvenmemek lazim yerimseniben insanin moralini bozmaya calisan da cokbılmıomkı cnm vala ben de hc anlamdm sıldım gtdıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?