Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

rica ederim lady.ciiiimmmŞeniz
azalsınn artık bütün rakamlarturkbayragibu lıstedenn eser kalmicak yeni kişiler gelıcekk bız bıtırmıs olucazz:teytey:
Şenizopuyorumnanaktanamin amin bitsin de $afaklarimiz gidelim :teytey:
gidelim derken topicten degil tabi , listelerdenyerimseniben

anummmm ne de guzel olmş kız sanaaaaaa:):)ohhhoh
opuyorumnanaktan
öyle güzelim ya birden 6 gün dü$mü$tü o gün nasil sevinmi$tim anlatamam:lepi:

Kizlar benimkine bi mesaj atmak istiyorum , iyi geceler tarzinda ama samimi bi mesaj olsun istiyorum
telefonu belki kapalidir , belki cevap bile vermez ama artik bi$eyler yapmak istiyorum
varmi aklinizda tatli bi mesaj

iyi yapıyosun valla canım. bana da hep çık gez daralıyosun evde durma diyo ama ben pek çıkmazdım eskişehirde olunca çıkıyorum bi tek:jeyyar: bundan sonra hayatı kendime zindan etmemeye karar verdim hihoyyyt

iyi yapıyosun valla canım. bana da hep çık gez daralıyosun evde durma diyo ama ben pek çıkmazdım eskişehirde olunca çıkıyorum bi tek:jeyyar: bundan sonra hayatı kendime zindan etmemeye karar verdim hihoyyyt
en doğrusunu yaparsın canım sonuçta kendimizi bilen insanlarızz...olumunekankayizsmile

Kızlar bugun bır kız yasmskı ıspartada askere gıdecek olan varmıııııııı yasmıs bana ulaşın falan yazmısssss bende kıza ulaştım tutmus dıokı cok kötu bı yerrr hazır ol kesn doğu %99 doğu,cok b..tan bır yer falan fılan ayyyyh delı mı yaa manyağa bak ben ölyom aglamktan onun dedıklerıne bak.bende sanıomkı onun askerıde orya cıktı sanıom halbkı ustadyms onunkı.

sakin tanidik biri felan olmasin bilerek yapmi$ olmasin ? bilmiyorumkismile
millet bosuna gözünü korkutmasin canim dogu diye , her yer vatan turkbayragi
artik hiiic belli olmuyo dogu dü$erse bile daha rahat olabiliyo
en iyisi en hayirlisini dilemek :Saruboceq:

Geceler şimdilik tek engelim ancak ben bu günlerin değerini iyi bilmeliyim.Çünkü ayrı geçen bu geceler olmasa senin yokluğunun ne demek olduğunu nasıl anlayabilirdim.Bensiz gecen ,benli rüyalarla dolsun sevdiğim…

Bir dilek tuttum ve yatıyorum.Şahidim yıldızlar olsun ki bu gökkubbe altında yanımda ya sen olacaksın yada hep yalnız olacağım.Dileğimin ne olduğuna gelince ?
Onu yanımda olduğunda öğreneceksin.Yada hiç bir zaman bilmeyeceksin.İyi geceler canım sevgilim

-------------:asigim: :asigim: :asigim:------------------------- :asigim: :asigim: :asigim:--------------
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: -------- :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim::asigim:
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim:
:asigim: :asigim: :asigim:
:asigim:​

Bütün takvimLer başına buyruk
Her yaprağı ömrüme zehir...
ÖzLüyorum..
Ve diyorum ki;
Zaman! Diz çök artık bu vusLata..
AŞKIMI ÇOOOK ÖZLEDİM..:gitme:

bılmıomkı cnm vala ben de hc anlamdm sıldım gtdıııı
canımm sen o kızı hiç takma

aman sıldım cnm yaaa delımı ne:S
beceriksiz arkadasınn anlatamıı

alkisalkisalkisalkisalkisalkisopuyorumnanaktansagol canim benim

bılmıomkı cnm vala ben de hc anlamdm sıldım gtdıııı
en iyisini yapmi$in öyle her gelene de güvenmemek lazim yerimseniben insanin moralini bozmaya calisan da cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…