- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.501
susu okul ne zaman açılıor tatlım?
bende cumartesi gidiorum canımm ay ilk tanışma günü çok garip oluo..valla ben 6 ay fln konuşmamıştım kimseylee...kalcak yerini ayarladın mı canımm yurt arkadaşlarınla daha samimi oluosunnolumunekankayizsmileptesi açılıyo canım..pazar günü gidiyorummboshayallersmile
kimsecikleri tanımıyorummm yeni tanışmalarrr ıyyyy-tatlicadiarzu-
bende cumartesi gidiorum canımm ay ilk tanışma günü çok garip oluo..valla ben 6 ay fln konuşmamıştım kimseylee...kalcak yerini ayarladın mı canımm yurt arkadaşlarınla daha samimi oluosunnolumunekankayizsmile
hiçde uykumm yoksempatiksalakcinni
canım oda arkadaşların iyi olursa zaten sınıf arkadaşlarına gerk duymazsınn.en güzel arkadaşlıklar yurtta kuruluo geneldeee..canımmm inşallah mezun olduğunu da yazarsın burdaaaa..ne kendini bilmezler var ya ben çok kızıorummhiç sevmıyorum bu ılk tanışmalarııkafamçokkarıştı
ayarladım canım kalıcak yeri herşey tamam gidip yerleşmek kaldı sadece..
inş.iyii olur oda arkadaslarımm:mymeka:
canım oda arkadaşların iyi olursa zaten sınıf arkadaşlarına gerk duymazsınn.en güzel arkadaşlıklar yurtta kuruluo geneldeee..canımmm inşallah mezun olduğunu da yazarsın burdaaaa..ne kendini bilmezler var ya ben çok kızıorummklava:...ilk haftasonu askerinin yanına gidersinn artıkk:dance:
off canım 8 ay mı oldu nasıl dayandın valla maşallahhinş.sarılalemmmopuyorumnanaktan
valla inş.dengesızz kızlar olmazz yoksa fıttırırımm yaniiiii:1closedeyes:
gidiceemmm artık gitmeemm lazımmm 8ay oldu resmenn yaa:gitme:görmeyeliiii gozumde tutuyoo:asigim:
bukadar zamandan sonra ilk buluşmayı çok merak ediyorummdelikafadulden
kızlarrr ben çıkıyorummm annem sıkıştırıyoo oyun oynucakmışşşhepinize iyi gecelerr..
günaydın kızlar
hoşgeldn cnm naber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?