Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

iyice karıştı bu konu.. en iyisi düşünmemek.. bişey olacağı yok, atıyolar ortaya bişey devaı gelemiyor çünkü amaçlarına ulaşıp geri çekiliyorlar -tatlicadiarzu-

kızlar bu tektip askerlik gelene kadar bizimkiler askerliği bitirir ilk başta bizimkiler gittiğindede sözde askerlik 12 aya düşecekti hani nerde bizim askerlik bitiyo ama yasa hala yok yani umutlanmayın :sinifsinif:

kızlar en son nişanlımı askeriyeden bir arkadaşı aradı teskereci devre, ışık koşaner'in eşinin akrabası mı ne varmış tanıdık ne kadar doğru bilemiycem ama, eşi tektip kesinlikle gelecek 90/1 ve 90/2 lerden itibaren etkilicek demişmiş..

valla yetti artık bu tek tip askerlik furyası.
olacaksa adam gibi olsun olmayacaksa boşu boşuna heves ettirmesinler bekleyenlere.
acayip sinirliyim zaten hükümete alsanaalsanasmile

iyi canım aynı koşturmaca devam işler allahtan çok yoğun değil bu ara

layd ile kesin aynı ama zeynelim ile birkaç gün oynuyor sanırım.

anladım tatlım

ben bi yemege kaçıp, geliyorum kızlar, görüşürüz...

afiyet olsun canım

demek bizi etkilemeyecek tüh ya

iyi canım sen nasılsın

hoşbuldum kızlarrr

boşanmayı düşünen akannehir çok sevdiğim bi arkadaşıma eselli veriyordum yazamadım benneyaptımki
iyiyimm benimkinin aramasını bekliyorum biraz alttan alıcam tabi onunla sorunumuzu konuşarak bilmiyorum ki ararmı açmıcam telefonu demiştim ona çünkü...

hoşbuldum canımmopuyorumnanaktan
bende bi tarafdan iş yapıyorum :hulya:
bi tarafdan buraya bakıyorumm:hulya:
nasılsın zemuszemus askerin nasıl olumunekankayizsmile

aynen cnm bende öyle bir yandan işe bakıyorum bi yandan buraya bi yandan gazeteleri dolaşıyorum boshayallersmile

askerim iyi çok şükür bugün izin yazdırmış kendine çok yorulmuş dinlenicekti.
senin askerin nasıl? miracle yok bugün ortalııkta ?

dinlensin askerin bugünn:lepi:
bizimkide iyi koşturuyor nolsun vereliniortak
miracle sabahtan kayıt işini halletcektiolumunekankayizsmile
işimi uzun sürdü acaba :sm_confused: fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…