- 12 Ocak 2010
- 3.044
- 30
- 118
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.961
sizde ladyle mi aynı gündü zeynelimle mi
okudum canım yaa onları da sorup, konuşup daha çok seni üzmek istemedim, mutlu habere direk cevap yazdım o yüzden :1hug:
düzelir inşallah en kısa zamanda yerimseniben
Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül, tek tip askerlik tasarısının henüz bakanlar kurulunda konuşulacak seviyeye gelmediğini söyledi.
Gönül, Maldivler Savunma ve Ulusal Güvenlik Bakanı Ameen Faisal ve beraberindeki heyeti kabul etti.
Bakan Gönül, görüşmenin ardından gazetecilerin sorularını da yanıtladı.
Bir gazetecinin, “Genelkurmay Başkanı Orgeneral Işık Koşaner'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinde tek tip askerlikle ilgili dosya verdiğini” ifade ederek, değerlendirmesini sorması üzerine Gönül, şunları söyledi:
“Konu nihai bir kanun tasarısı haline gelmediği için bir şey söylemek yanlış olur. Bakanlar Kurulu'nda müzakere edilecek aşamaya geldiğinde daha çok bilgi verme şansımız olur. Değişecek bilgileri söylemek yanlış olur. Metin nihai şeklini alsın ondan sonra bilgi verelim.
Başbakan Erdoğan'a verilen dosyayla ilgili ben bir şey bilmiyorum. Bunu da sizden duyuyorum. O konuda bir şey söylemem mümkün değil. Genelkurmay'ın bir açıklaması olmadı bildiğim kadarıyla. Bu konuda siz nasıl bilgi aldınız onu da bilmiyorum açıkçası. Benim bilgim, şu anda bakanlık olarak verebileceğim bilgi, henüz Bakanlar Kurulu'nda görüşülebilecek bir tasarı seviyesine gelmedi.”
hurriyet.
kızlar bu tektip askerlik gelene kadar bizimkiler askerliği bitirir ilk başta bizimkiler gittiğindede sözde askerlik 12 aya düşecekti hani nerde bizim askerlik bitiyo ama yasa hala yok yani umutlanmayın :sinifsinif:
senden başka gören olmadı amaaa o kadar kişiye cevap yazdım upuzuuun bi mesajım kaldı orda öleee ondan sitem edeyim dedim accık kaydirigubbakcemile3
iyidir canım nolsun işte hala işleri toparlamaya çalışıyorum çok sıkıldım yaa tatilin acısı fena çıkıyo her tatil sonrası böyle
senden naber nasılsın?
Nuran'cım bende görmedim sesni tatlım hoşgeldin sefa getirdin olumunekankayizsmile
valla yetti artık bu tek tip askerlik furyası.
olacaksa adam gibi olsun olmayacaksa boşu boşuna heves ettirmesinler bekleyenlere.
acayip sinirliyim zaten hükümete alsanaalsanasmile
canıım nerelerdesin yaa çok uzun zaman oldu senel konuşamadık :1hug:
layd ile kesin aynı ama zeynelim ile birkaç gün oynuyor sanırım.
ben bi yemege kaçıp, geliyorum kızlar, görüşürüz...
kızlar en son nişanlımı askeriyeden bir arkadaşı aradı teskereci devre, ışık koşaner'in eşinin akrabası mı ne varmış tanıdık ne kadar doğru bilemiycem ama, eşi tektip kesinlikle gelecek 90/1 ve 90/2 lerden itibaren etkilicek demişmiş..
iyi canım sen nasılsın
iyim canım, pek düzeldik denilemez,akşam msjına cevap verdim tahmin ettiğim gibi ben ne yaptımki diyo.. bişey demicem dedim sen benim gönlümdesin falan yazmış cvp atmadım:umursamaz:
selam canım hoşgeldin a.s. iyilik senden naber?
günaydın canımm hoşgeldin opuyorumnanaktan
iyi diyelim iyi olalımkaydirigubbakcemile5
sen nasılsınopuyorumnanaktan askerin yanında:jeyyar:
off bende hergün askeriyenin önünden geçiyorumm:1no2:
iyiyiz canım seni sormalıı olumunekankayizsmile
merhaba canım nasılsınn
şafağına maşallah :lepi:
aynenkötükedihüsovalla yetti artık bu tek tip askerlik furyası.
olacaksa adam gibi olsun olmayacaksa boşu boşuna heves ettirmesinler bekleyenlere.
acayip sinirliyim zaten hükümete alsanaalsanasmile
demek bizi etkilemeyecek tüh ya
aynenkötükedihüso
etkilicek inşallah canım 90/2 yiz biz turkbayragi
hoşbuldum canımmopuyorumnanaktan
bende bi tarafdan iş yapıyorum :hulya:
bi tarafdan buraya bakıyorumm:hulya:
nasılsın zemuszemus askerin nasıl olumunekankayizsmile
aynen cnm bende öyle bir yandan işe bakıyorum bi yandan buraya bi yandan gazeteleri dolaşıyorum boshayallersmile
askerim iyi çok şükür bugün izin yazdırmış kendine çok yorulmuş dinlenicekti.
senin askerin nasıl? miracle yok bugün ortalııkta ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?