Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

KIzlar şuan aşkımla msndeyım camdan görüşüoz saçlar gtmısssss sakallr gtmısssssssss uzulmusss=)ama baya moral vrmeye clştm gayet ıyı askım neyı var sacmalama falan dedım öle de kötu olmams göz alşmadından anummmmmmm kurbn oluyum ona bendelikafadulden
2saat sora yıne o veda konusmasııı mafoldumben

Sessizlik oyununuzu bozdum kızlarrr ben bir oyun bozanımmm nerdesiniz yahuu guclubacismile

yasakkelimeyasakkelime

selam güzeller nasılsınız gelemıodum bikaç gündür nasıl gidio

iyidir canım sen nasılsın

çok farklı geliyor ama sonra alışıyor insan tatlım hadi konuş sen aşkınla

aa canım bizde şimdi konuştuk askımla msnde izmir gaziemire gitmiş yarım saat sonra teslim olcak inş komutanlığın arkasındaki cafeye gelmiş konuştuk vedalaştk rabbim herşeyim hayırlısını versin hayırlısıyla gelicği günüde görürüm inş

ayy canım yaa klonuş doya doya sevgilinleee alışır gözün yakın zmanda tatlımm
yasakkelimeyasakkelime

:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

kızlar size birşey soracağım kısa dönem askerlerine pusuya yatmayı falan öğretiyolarmı yoksa doğudakilere özel bi öğrenimmi bu? baskın yapmalar falan sizinde sevgilileriniz bunları öğrendimi kısa dönem olanlar?

doğu batı kısa uzun deyip ayrıcaklarını hiç sanmıyorum neticede eğitim ve her an ne olucağı belli olmaz tatlım

iyi canım aynı koşturmaca devam işler allahtan çok yoğun değil bu ara

BENİM ÇOK YOĞUN YAA.. KOLAY GELSİN CANIM SANA DA :)

evt cnm haklısın askerim izne geldi gitti bayramdı seyrandı bakamadım bi türlü
nasılsın nasıl gidiyo :içelim:

İYİDİR CANIM NOLSUN İŞTE GÜN SAYMAYA DEVAM, BUGÜN 158 :asigim:
SENDEN NABER NASIL GİDİYO?

anladım tatlım

afiyet olsun canım

demek bizi etkilemeyecek tüh ya

SAOL CANIIMM.. YEDİM GELDİM:)
SİZİ ETKİLER DE BİZDEN GEÇTİ ARTIK :)

selam güzeller nasılsınız gelemıodum bikaç gündür nasıl gidio

SELAM CANIIMM.. NABER NASILSIN?

ALLAH KAVUŞTURSUN KIZLAAR :)

kızlarrr nasılsınız?ben çok mutluyum..askerim yolda,izne geliyor..:sm_cool::sm_cool:
şuan ellerim titriyor bişey yazamıyorum,çok heyecanlıyım..:asigim:

OO SÜPER Bİ HABER BUUU HADİ GÖZÜNAYDIN CANIIIMM opuyorumnanaktan

canım benim kıyamam alışcaksın görmemeye sesini 1 dk duysan yetecek inan bana :)

aynen öyle Betüşcüm & Çağlacım.. alışılıyor insan hepsine.. mesela ben nişanlımı kasım 2009'da askere gönderdim, sonra aralıkta yemin törenine gittim gördüm, sonra şubatta dağıtım iznine geldi gitti, gidiş o gidiş.. ne cam ne de gerçek.. 7 aydır hiç görmedik birbirimizi, gün geliyor sesini bile duyamadığım oluyor yoğunluğundan dolayı/telefonların bozulmasından/denetimlerden ama "iyi olduğunu bilsem yeter" dediğim için 1 dkk.lığına da olsa her gün aramaya çalışıyor sağolsun, sesini duyunca herşey sıfırlanıyor kendime geliyorum... ne de olsa biliyoruz ve birbirimizi hatırlatıyoruz, bo olması gereken bişey ve bir gün gelecek bitecek..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…