- 30 Ocak 2009
- 3.202
- 14
- 683
- 38
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #80.981
Sessizlik oyununuzu bozdum kızlarrr ben bir oyun bozanımmm nerdesiniz yahuu guclubacismile
selam güzeller nasılsınız gelemıodum bikaç gündür nasıl gidio
KIzlar şuan aşkımla msndeyım camdan görüşüoz saçlar gtmısssss sakallr gtmısssssssss uzulmusss=)ama baya moral vrmeye clştm gayet ıyı askım neyı var sacmalama falan dedım öle de kötu olmams göz alşmadından anummmmmmm kurbn oluyum ona bendelikafadulden
2saat sora yıne o veda konusmasııı mafoldumben
KIzlar şuan aşkımla msndeyım camdan görüşüoz saçlar gtmısssss sakallr gtmısssssssss uzulmusss=)ama baya moral vrmeye clştm gayet ıyı askım neyı var sacmalama falan dedım öle de kötu olmams göz alşmadından anummmmmmm kurbn oluyum ona bendelikafadulden
yasakkelimeyasakkelime
kızlarrr nasılsınız?ben çok mutluyum..askerim yolda,izne geliyor..:sm_cool::sm_cool:
şuan ellerim titriyor bişey yazamıyorum,çok heyecanlıyım..:asigim:
kızlarrr nasılsınız?ben çok mutluyum..askerim yolda,izne geliyor..:sm_cool::sm_cool:
kızlar size birşey soracağım kısa dönem askerlerine pusuya yatmayı falan öğretiyolarmı yoksa doğudakilere özel bi öğrenimmi bu? baskın yapmalar falan sizinde sevgilileriniz bunları öğrendimi kısa dönem olanlar?
çok sağolun kızlar..15 gün izni var..Rabbim hepimizi temelli kavuştursun inşallah..
Of offfffffff camı kapatması da cok zormussssssssss
iyi canım aynı koşturmaca devam işler allahtan çok yoğun değil bu ara
evt cnm haklısın askerim izne geldi gitti bayramdı seyrandı bakamadım bi türlü
nasılsın nasıl gidiyo :içelim:
anladım tatlım
afiyet olsun canım
demek bizi etkilemeyecek tüh ya
selam güzeller nasılsınız gelemıodum bikaç gündür nasıl gidio
aa canım bizde şimdi konuştuk askımla msnde izmir gaziemire gitmiş yarım saat sonra teslim olcak inş komutanlığın arkasındaki cafeye gelmiş konuştuk vedalaştk rabbim herşeyim hayırlısını versin hayırlısıyla gelicği günüde görürüm inş
Maşallah tatlım ya 15 gün çok iyi valla
İyi değerlendirin bu günleri
herkeşLere kucak dolusu selam getirdim Şafak güzellerim opuyorumnanaktan
Şafağımız 385...
canım benim kıyamam alışcaksın görmemeye sesini 1 dk duysan yetecek inan bana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?