- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.001
doğu batı kısa uzun deyip ayrıcaklarını hiç sanmıyorum neticede eğitim ve her an ne olucağı belli olmaz tatlım
İnş bı an önce alışşrıız cdden sesini duymak muthıs bı duyguu of off bıtmıyor vedalar teslim olmasına az kaldı bu veda daha bı buruk olcak aradında da teli kapatamıcm herşeyım benım ya yemın törenınde görucem ALLAHIN iznıyle gelsın o yemın törenı..aynen öyle Betüşcüm & Çağlacım.. alışılıyor insan hepsine.. mesela ben nişanlımı kasım 2009'da askere gönderdim, sonra aralıkta yemin törenine gittim gördüm, sonra şubatta dağıtım iznine geldi gitti, gidiş o gidiş.. ne cam ne de gerçek.. 7 aydır hiç görmedik birbirimizi, gün geliyor sesini bile duyamadığım oluyor yoğunluğundan dolayı/telefonların bozulmasından/denetimlerden ama "iyi olduğunu bilsem yeter" dediğim için 1 dkk.lığına da olsa her gün aramaya çalışıyor sağolsun, sesini duyunca herşey sıfırlanıyor kendime geliyorum... ne de olsa biliyoruz ve birbirimizi hatırlatıyoruz, bo olması gereken bişey ve bir gün gelecek bitecek..
BENİM ÇOK YOĞUN YAA.. KOLAY GELSİN CANIM SANA DA :)
İYİDİR CANIM NOLSUN İŞTE GÜN SAYMAYA DEVAM, BUGÜN 158:asigim:
SENDEN NABER NASIL GİDİYO?
SAOL CANIIMM.. YEDİM GELDİM:)
SİZİ ETKİLER DE BİZDEN GEÇTİ ARTIK :)
SELAM CANIIMM.. NABER NASILSIN?
ALLAH KAVUŞTURSUN KIZLAAR :)
sağol cnmm
OO SÜPER Bİ HABER BUUU HADİ GÖZÜNAYDIN CANIIIMM opuyorumnanaktan
gececek dımı betüşüm
canım benim kıyamam alışcaksın görmemeye sesini 1 dk duysan yetecek inan bana :)
İnş bı an önce alışşrıız cdden sesini duymak muthıs bı duyguu of off bıtmıyor vedalar teslim olmasına az kaldı bu veda daha bı buruk olcak aradında da teli kapatamıcm herşeyım benım ya yemın törenınde görucem ALLAHIN iznıyle gelsın o yemın törenı..
gerçekten öyle tatlım ya _çağla_
slm lady :)
flowrb canım benim yaa ahh ah h):
BalıımmmŞeniz idare ediyorum i$teLadyım napıon nasılsın tatlımmm:gitme:
pissy'm ho$buldum opuyorumnanaktan nasilsin $afakta$imyeni gelen arkadaşlar, layd_cici hoşgeldiniz hepiniz
betü$üüüm selam canim opuyorumnanaktan ne zaman kavu$caksin tatlim askerinegerçekten öyle tatlım ya _çağla_
slm lady :)
flowrb canım benim yaa ahh ah h):
alışacaksın tabii ki canım, bak gör bi kaç ay sonra bu eskileri okurken sen de bizim yaptığımız gibi bak nasıl da geçti diyeceksin:) vedalar hiç bitmiyor maalesef, her vedadan sonra bi kaç hafta güzel geçmiyor bunu kabul etmek lazım, ilk veda, sonra yemin töreninden sonra ikinci veda, sonra dağıtım izninden sonra üçüncü veda.. sonrası allah kerim :) biz bi daha yaşamayalım diye nişanlım tutuyo kendisini, dayanıcam durucam yoksa çok zor oluyor git-gel diyo bakalım nolucak :)
allah yardımcımız olsun, biran önce hepsini kavuştursun sevdiklerine :Saruboceq:
flowerb siz iyi sabretmişsiniz..ben de 5 ay oldu görmeyeli..dediğin gibi ne cam,ne gerçekte..ama dayanamadı geliyor izne..siz düşünmüyor musunuz izin?
napalım betüşüm geçiyor bak tek tek kavuşturuyoruz herkesi, sıra bize de gelecek, sizler de bizi kavuşturacaksınız sonra hep beraber çağlayı ve diğer arkadaşları kavuşturucaz, o arada yeni gelenler olucak.. bu böyle gider =)
BalıımmmŞeniz idare ediyorum i$te
benimkiyle en son 5 gün önce msnde az bi konu$tuk , dayanamiyorum artik
sen nasilsin canim benim
Iyı etmısnız tatlım ne guzel bak konusmusunnn.Bende bıldıgın gbıyım ıste Cnm ya.
Iyı etmısnız tatlım ne guzel bak konusmusunnn.Bende bıldıgın gbıyım ıste Cnm ya.
Cnm cok yakın arkadasım var gıtdıgı şehırde ıspartdaaa daynamıom çekıp gtmek ıstıom daha yoklugunun 3.gunu teslım olmadı ama o da yemıne gelcen askım zaten nolur sabret dayan dıyor,yemınden sora 45 gun gelemıcek yaa o sırada yıne gelırsın dıyor .Öle yapcm artık =(( ama ıns benı arar betüşnki de ıspartada yapmış aryablıomus ama kımı 1 hafta dıo ölurum dayanamamkıı sesını duymasam belkı zmanla tabıkı dayanrım ama daha cok erken
bugün doğan güneş canım benim
darısı hepinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?