Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım Allah sabrını veriyor gerçekten..ben de benimkine biraz daha azaltalım öyle gel dedim.ama dayanamıyorum artık,çok özledim dedi..yeğeninin sünnetini de bahane etti geliyor işte..göndermesi çok zor olacak eminim..ama en azından izninin hepsini kullanmıyor,daha 10 günü var,dayanamazsa onu da kullansın ne yapayım..sanırım senin askerin de doğudaydı..çok zor gerçekten,ne çarşı var ne bişey..ona da hak veriyorum..iletişim sorunumuz yok çok şükür.yoksa 5 ay dayanamazdım..

İnş tatlım yaaaaa valla cok kalablk bi birlik kuyruk epeyli olur of :'( cok zor gunler benı beklıyor 1 saat sonra.dayancm ama öle böle.

ladym yaaa ahh 16sında evinde kısmetse biz ayrı şehirlerdeyiz bizim kavuşmamıza daha var arttık hayırlısı :)
olsun canim askerligi bitirmi$ gelmi$ olmasi bile yetiyo
sizde in$allah en kisa zamanda kavu$ursunuz :1hug:
biz birde farkli ülkelerdeyiz , askerden gelince kim bilir kac ay sonra görü$cezboshayallersmile

tatlım daha çarşı ıznıne cıkmamıstr oyuzdenn
öyle canim , cumartesini bekliyorum hayirlisiyla
mesaj attim dün gece ama telefonu kapali hala iletilmedi
böyle haber alamadan , hic konusamadan beklemek ne zormu$ ya mafoldumben

ne kaldı kız cumrtesıneeeee dayan balımmmm

canım biz aydın'a bi arkadaşın ziyaretine gitmiştik. telefonuda alıyorlar içeriye sokamıyorsun bi şekilde saklı sokaiblir belki ama bilemiyorum.
bence ankesörden rahat konuşabilirsiiz.ilk zamanlar 2-3 dk geçmedi bizim konuşmamız ama daha sonra özellikle akşamları 1-2 saat konuşuyorduk hep.

evet canım doğuda.. Allaha şükür sabrını da veriyor, günler de geçiyor.. biz de arada kopuyoruz öyle çok özledik diye ama hep bi taraf diğerine dur diyor, ikimizin aynı anda koptuğu olmadı Allaha şükür, olmazsa da böyle gider gibi geliyor :) Bakalım hepimizin hakkında hayırlısı canım..
iznini bölüp gelebiliyor olması güzelmiş, bizimkine toplam iznini veriyolarmış, biraz da o yüzden istemiyor.. mayısta abisi evlendi mesela gelmedi sırf bu yüzden, koca 9 ayım var naparım ben dedi, haklıydı.. öyle böyle idare ediyoruz işte iletişimi de.. 5 ay kaldı zaten çok şükür

İnş tatlım yaaaaa valla cok kalablk bi birlik kuyruk epeyli olur of :'( cok zor gunler benı beklıyor 1 saat sonra.dayancm ama öle böle.

geçecek canııım geçecek.. kocaman bir sabır ve sakinlik hediye ediyorum sana, en çok gerekenler :)

HImm anladım cnm benm. Arkaadası görmeye gtcek 1bucuk saatlık yol oldgundan hafta sonları rahat gdebılır cep telde götürr dıe düşndum ama yasakmış tühh=( cnm vala ankisörden ıns arayabılır bu bırlık cok ama cok kalabalk ustalar da var ya arıyamayablır=( elımden gelenı yapıcm dedı.

denetim falan oluyor muydu önceden? böyle durumların ardından bizde hep denetm çıkıyor ?

haklısın ladymm yaa içim ondan rahat olcak işte :)
evet canim önemli olani da bu zaten :) görü$ürsünüz daha kaydirigubbakcemile5

bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile sesinii duymak ister tabi insan
sen ima adersin msnde artık bu durumu
öyle canim, son konu$mamiz 6 hafta önceydi
ama ne sesi kulagimdan gidiyo , ne de söyledikleri , hepsi tek tek aklimda
bakicam canim kücük kücük adimlarla yakla$maya cali$iyorum :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…