- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.021
mecburen canım yapabilecek bişey yok, böyle kabul ettik.. tabii bu kadar kolay değil yaşaması, buraya yazarken çok kolaymış gibi görünüyordur eminim de, 2 gün iyiysem 2 gün ağlayarak geziyorum, aynı şekilde o da 2 gün umutlu mutlu konuşurken gün geliyor nasıl geçecek, çok özledim nasıl dayanıcaz diyo, sonra toparlanıyoruz birbirimize güç veriyoruz elimizden geldiği kadar dayanıcaz sabredicez diyoruz.. başından beri izne gelmiycem gitmesi çok zor oluyor, hem 1 ay erken gelirim diyor ama bilmiyorum canım, hala belli değil.. onların oldugu yerde toplu 1 ay gönderiyorlarmış bir de zorunlu demiş komutanlar ama dediğim gibi halla belli olan bişey yok.. madem zorunlu ne kadar geç gelsem o kadar iyi az kaldı diyip giderim bari diyor.. kasım-aralık civarı düşünüyor gibi ama bi yandan da gelmiyim de erken bitsin dediği oluyor :)
acemilikte zor olabiliyor aramaları canım, sen alıştır kendini, sık ararsa da sana süpriz olur :) askerliğe alışmak, herkesten ayrı kalma psikolojisi, herkesin aramak için oluşturduğu kuyruk, acemilikte yaptırılan hareketlerin verdiği yorgunluk,... ama inşallah dediğim gibi sık arar, rahat olur da çok zorlık çekmezsiniz canım..
orasi öyle de 5 gündür de hic bi $ekilde haber alamiyorum
iyi ol canim benim zamanla ali$iyor insan , sabretmeyi ögreniyor :1hug:
olsun canim askerligi bitirmi$ gelmi$ olmasi bile yetiyoladym yaaa ahh 16sında evinde kısmetse biz ayrı şehirlerdeyiz bizim kavuşmamıza daha var arttık hayırlısı :)
öyle canim , cumartesini bekliyorum hayirlisiylatatlım daha çarşı ıznıne cıkmamıstr oyuzdenn
ne kaldı kız cumrtesıneeeee dayan balımmmmolsun canim askerligi bitirmi$ gelmi$ olmasi bile yetiyo
sizde in$allah en kisa zamanda kavu$ursunuz :1hug:
biz birde farkli ülkelerdeyiz , askerden gelince kim bilir kac ay sonra görü$cezboshayallersmile
öyle canim , cumartesini bekliyorum hayirlisiyla
mesaj attim dün gece ama telefonu kapali hala iletilmedi
böyle haber alamadan , hic konusamadan beklemek ne zormu$ ya mafoldumben
KIZLAR BİŞEY SORCAM? Aşkım cep telefonunu antalayaya bırakıor ıyı arkadasına,o arkadası hafta sonu falan ıspartya askerımın yanına görüşe gıtse görebılır mı belkı ılk zamanlar göremez de:S telefonu kendınınmıs gbı sokamıyormu?? zıyaretcılerındemı telefonu alınıyorrrrrrrrr?
bişşey sormştum ama kızlrrrr:umursamaz::gitme:
ne kaldı kız cumrtesıneeeee dayan balımmmm
canım Allah sabrını veriyor gerçekten..ben de benimkine biraz daha azaltalım öyle gel dedim.ama dayanamıyorum artık,çok özledim dedi..yeğeninin sünnetini de bahane etti geliyor işte..göndermesi çok zor olacak eminim..ama en azından izninin hepsini kullanmıyor,daha 10 günü var,dayanamazsa onu da kullansın ne yapayım..sanırım senin askerin de doğudaydı..çok zor gerçekten,ne çarşı var ne bişey..ona da hak veriyorum..iletişim sorunumuz yok çok şükür.yoksa 5 ay dayanamazdım..
İnş tatlım yaaaaa valla cok kalablk bi birlik kuyruk epeyli olur of :'( cok zor gunler benı beklıyor 1 saat sonra.dayancm ama öle böle.
canım biz aydın'a bi arkadaşın ziyaretine gitmiştik. telefonuda alıyorlar içeriye sokamıyorsun bi şekilde saklı sokaiblir belki ama bilemiyorum.
bence ankesörden rahat konuşabilirsiiz.ilk zamanlar 2-3 dk geçmedi bizim konuşmamız ama daha sonra özellikle akşamları 1-2 saat konuşuyorduk hep.
olsun canim askerligi bitirmi$ gelmi$ olmasi bile yetiyo
sizde in$allah en kisa zamanda kavu$ursunuz :1hug:
biz birde farkli ülkelerdeyiz , askerden gelince kim bilir kac ay sonra görü$cezboshayallersmile
öyle canim , cumartesini bekliyorum hayirlisiyla
mesaj attim dün gece ama telefonu kapali hala iletilmedi
böyle haber alamadan , hic konusamadan beklemek ne zormu$ ya mafoldumben
lady_cicim tembihle müsait zamanlarında arasın seni yahu olumunekankayizsmile
denetim falan oluyor muydu önceden? böyle durumların ardından bizde hep denetm çıkıyor ?
birlikte olmadigim birini ne kadar tembihleme hakkim varki pissym ya
telefonda konu$muyoruzda , izninde msn acinca konu$uyoruz i$te
evet canim önemli olani da bu zaten :) görü$ürsünüz daha kaydirigubbakcemile5haklısın ladymm yaa içim ondan rahat olcak işte :)
öyle canim, son konu$mamiz 6 hafta önceydibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile sesinii duymak ister tabi insan
sen ima adersin msnde artık bu durumu
son 1 !!!!!!!!!!!! hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?