- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.041
bilmiyorumki canim yeni gecti ustaya cok olmuyo zaten
bende ilk defa mesaj attim ztn , belki sadece car$iya cikinca aciyodur , cumartesini bekliyorum i$te boshayallersmile
ya öyle bi durum vardır ya da belli durumlarda açıyodur sadece.. benimki sadece nöbette kullanıyor mesela
Şafakk 341 turkbayragi
selam canim hosgeldin a.s.slm şafak güzelleri
kızlar ben geldim
bende geldimmm
bende geldimmm
selam kizlarrrr askim 1 saat once teslim oldu bekleme salonundan aradi beni sesini duymak oyle guzelki bitanemin msnde konusurken cok soluktu yuzu heyecanliyim dedi bide cok endiseliydi cok degisik bir yer gelmis ona orasi kasaba gibi bir yer dedi ins hayirlisiyla gelir bir an onceopuyorumnanaktan
ho$geldiniz kizlar opuyorumnanaktan
hoşgeldin tatlım
ladycim hoşbulduk nasılsın
Adam & Eve otele msj attım kızlar.. Önümüzdeki sene balay paket fiyatı için. ( beni görende seneye evlenirim snaır ) sadece meraktann
Fiyatlar belli değilmiş ama paketleri göndermişlerr.. Ahh ahh valla çok iyi bi otel düşünmüyor değilim.. ama çok yukarıdaysa fiyatları tercih edemem herhalde..Birda İtalya var aklımdaa boshayallersmile
Kızlar aradı son kez vedalaştıkk bır kez daha bıtdım duramıyorum suan aglamaktan zor yazıorm
inşallah tatlım böyle olması normal tabi hiç bilmediği tanımadığı insanların arasına gitti ama zamanla oda alışır üzülme
Kızlar aradı son kez vedalaştıkk bır kez daha bıtdım duramıyorum suan aglamaktan zor yazıorm
hoşgeldin tatlım
ladycim hoşbulduk nasılsın
ALLAH kavu$tursun canim ilk zamanlar zor olurselam kizlarrrr askim 1 saat once teslim oldu bekleme salonundan aradi beni sesini duymak oyle guzelki bitanemin msnde konusurken cok soluktu yuzu heyecanliyim dedi bide cok endiseliydi cok degisik bir yer gelmis ona orasi kasaba gibi bir yer dedi ins hayirlisiyla gelir bir an onceopuyorumnanaktan
hoışbuldum canlarımm :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?