Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kizlarrrr askim 1 saat once teslim oldu bekleme salonundan aradi beni sesini duymak oyle guzelki bitanemin msnde konusurken cok soluktu yuzu heyecanliyim dedi bide cok endiseliydi cok degisik bir yer gelmis ona orasi kasaba gibi bir yer dedi ins hayirlisiyla gelir bir an onceopuyorumnanaktan

Adam & Eve otele msj attım kızlar.. Önümüzdeki sene balay paket fiyatı için. ( beni görende seneye evlenirim snaır ) sadece meraktann
Fiyatlar belli değilmiş ama paketleri göndermişlerr.. Ahh ahh valla çok iyi bi otel düşünmüyor değilim.. ama çok yukarıdaysa fiyatları tercih edemem herhalde..Birda İtalya var aklımdaa boshayallersmile

inşallah tatlım böyle olması normal tabi hiç bilmediği tanımadığı insanların arasına gitti ama zamanla oda alışır üzülme

benim aşkımda paris istiyor tatlım aşıklar şehri araştırmıştık biraz burdaki tatillerden fazla fark etmiyor balayı çiftlerine indirim tur falan derken 5000 falan dı biz baktığımızda tabi extradan pasaport falan da olacak ama bakalım bende kendi memleketimi gezmedim oralara neden gideyim diyorum bakalım hayırlısı

inşallah tatlım böyle olması normal tabi hiç bilmediği tanımadığı insanların arasına gitti ama zamanla oda alışır üzülme

evet cnm bende oyle dusunuorum olede dedim kendisine accik alissin oraya bide yaninda cok yakin akrabasinin ogluda var nasil olsa o yuzden icim rahat ayni kogusa duserler ins zemuszemus

Kızlar aradı son kez vedalaştıkk bır kez daha bıtdım duramıyorum suan aglamaktan zor yazıorm

cnm aglama lutfen zor ama basarmayi hedefle kafanda sizin askiniz okadar buyukki 1 bucuk sene beklesen nolurki demi bi omur beklersin sen onu gelicek nasil olsa koyuverme kendiniopuyorumnanaktan

hoşgeldin tatlım

ladycim hoşbulduk nasılsın

idare ediyorum canim , birazdan car$iya cikicam
kendime bi kac $ey alicam moral depolamam lazimbayanssulusmile

ALLAH kavu$tursun canim ilk zamanlar zor olur
ama ali$inca günler öyle böyle geciyo yerimseniben

hoışbuldum canlarımm :1hug:

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…