- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.241
olsun canım şaka tabi yeterki sen askerine kavuş ben bol bol depüklerimkaydirigubbakcemile2
evet canım sen depükle ben artık yedim bitirdim zemuszemus
iyi akşamlar kızlar.
duygu bahsettiğin karşındaki erkeğin karakteriyle alakalı. demekki o erkekler o kızları sevmemiş, bi şeyler yaşamışlar ve ayrılmışlar... herkes biliyo ki bazı erkekler bi yere kadar bi kızla beraber oluyolar...
aşkımla 2 yıldır beraberiz, birbirimizden asla uzaklaşmadık bu konuda...
bazı erkekler sevgili olduğu kızı öpünce o kıza basit gözüyle de bakabiliyo. işte öptürdü de bilmem ne... tamamen o erkeğin kişiliğiyle alakalı bence... sen sevgiline güveniyosan bu tür şeyler uzaklaştırmaz bence birbirinizi daha çok bağlar
darısı 50 gün sonra bana inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşopuyorumnanaktan
iyi akşamlar kızlar.
duygu bahsettiğin karşındaki erkeğin karakteriyle alakalı. demekki o erkekler o kızları sevmemiş, bi şeyler yaşamışlar ve ayrılmışlar... herkes biliyo ki bazı erkekler bi yere kadar bi kızla beraber oluyolar...
aşkımla 2 yıldır beraberiz, birbirimizden asla uzaklaşmadık bu konuda...
bazı erkekler sevgili olduğu kızı öpünce o kıza basit gözüyle de bakabiliyo. işte öptürdü de bilmem ne... tamamen o erkeğin kişiliğiyle alakalı bence... sen sevgiline güveniyosan bu tür şeyler uzaklaştırmaz bence birbirinizi daha çok bağlar
inşallah canım benim ya nasıl geçiyor günleriniz
saol tatlım benim fiktini sundugun için bizde bi bucuk yıldır cıkıyoruz vedatla ve aramızda bazı yakınlasmalar var ona gveniyorum ama arkadaslarımın böle konusması beni acıkcası üzdü ve korkuttu cünkü askımı cok seviyorum bu gibi şeylerden sıkılıp ayrılmamız beni cok üzerdi ama ona güveniyorum ben ne kadar yalınlassakta bana o gözle bakmıcandan eminim
Aşkım nolurrrrr ara hadii araaaaaaaaeyvahedigeldismile
gözdecim nezaman dır haber alamıosun cnmolumunekankayizsmile
cnm 5de teslım olcktı 3te aradı en son
cbuk fox açınnnnnnnnn kızlr tek tıp solenıooooooooo
ALLLAHIM haberler olumluuuuuu kızlarrr ekım de kesın karar verılcekmıs erdoğana bağlıymıs bu yazıodu
ALLLAHIM haberler olumluuuuuu kızlarrr ekım de kesın karar verılcekmıs erdoğana bağlıymıs bu yazıodu
gerçektenmi cnm ne süper olurrrrrrrrrr aşkım hemencicik gelirrrropuyorumnanaktan hem 400ler den felanda kurtuluruz yaaa en önemlisi 9 ay olursa aşkımla seneye evlenirizzzzzzzzzsositososito birsürüm dua edicem tayyip babam 9 aya indirsin die hep beraber dua edelim kızlar kaydirigubbakcemile3 fazla heveslenmeden ama:ecrin_bebek:
evet cnm bu sefer olcak sanki =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?