Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

herşey sırayla canım :)
sonuçta yemekte önümüze ilk konulan çorba oluyor , heşeyin bi kuralı kaidesi var bunu bozarsak sonuçta midemizi bozarız dimi :) ilişkide de bu böyle olması lazım diye düşüyorum ben

saol tatlım benim fiktini sundugun için bizde bi bucuk yıldır cıkıyoruz vedatla ve aramızda bazı yakınlasmalar var ona gveniyorum ama arkadaslarımın böle konusması beni acıkcası üzdü ve korkuttu cünkü askımı cok seviyorum bu gibi şeylerden sıkılıp ayrılmamız beni cok üzerdi ama ona güveniyorum ben ne kadar yalınlassakta bana o gözle bakmıcandan eminim

selam kızlarrropuyorumnanaktan

evt kızlar aynen bende size katılıorum güvende bitio herşey bencede şuanda bizimde askmla hiç bir gizli saklımız yoktur bu durumdan hiç bir zaman birbirimizden uzaklaşmadık o da bizim elimizde zaten işi cıvıtırsak vay halimize öpüşür koklaşırız ama bir yere kadar tabi herşeyi evlendiğimiz güne bırakmayı tercih ederiz asla ileri gitmeyiz sevdikten sora kimsede sanmıorum öyle bişi yapmazsositososito

inşallah canım benim ya nasıl geçiyor günleriniz

valla bi iyi bi kötü ne yalan söylim sıkıştırıyo baya şafak bazen çok yükleniyorum askerime

deli kızım ortaya bi soru attın topic dağıldı bea:roflol: ben askerime bile sordum :kedi:

ALLLAHIM haberler olumluuuuuu kızlarrr ekım de kesın karar verılcekmıs erdoğana bağlıymıs bu yazıodu

gerçektenmi cnm ne süper olurrrrrrrrrr aşkım hemencicik gelirrrropuyorumnanaktan hem 400ler den felanda kurtuluruz yaaa en önemlisi 9 ay olursa aşkımla seneye evlenirizzzzzzzzzsositososito birsürüm dua edicem tayyip babam 9 aya indirsin die hep beraber dua edelim kızlar kaydirigubbakcemile3 fazla heveslenmeden ama:ecrin_bebek:

tatlım vala söz erdoğanda yazmıslarrrrrrrrrr bılemıycem ama 9 ay kararlştrıolmus ekımde bellı olckkk of hadı yarabbım ınssssssssssssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…