Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kızlar meclis 1 ekimde açılıyo tam olarak hazırlanması sunulması kabulu derken marttan önce olmaz gibi geliyo bana.. ama en geç şubat olsun mümkünse bizim 9 ay şubatta doluyo

kızlar meclis 1 ekimde açılıyo tam olarak hazırlanması sunulması kabulu derken marttan önce olmaz gibi geliyo bana.. ama en geç şubat olsun mümkünse bizim 9 ay şubatta doluyo

yok cnm naptın ben zannetmiorum okadar sürceni meclis oylama yapınca hemen geçilir tek tipe yoksa çok başları ağrır uzatıncaopuyorumnanaktan

gözdecim canım sabret biraz orda hemen arayamaması gayet normal benim askerim 3gün sonra anca babasını arayabilmişti yani bide oraya girdiklerinde neye uğradıklarını şaşırıyolar eminol

gözdecim mrk etme benimkide bugun 1 de aradı teslim oldum die bekleme salonunda beklioz şimdi girdik dedi bidaha aramadı arayamamiştir onunda işleri felan yerine yerleşmesi uzun sürmüştür bak gör yarın ikiside arar mutlaka içimizi ferah tutalım bizolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…