- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.261
tatlım vala söz erdoğanda yazmıslarrrrrrrrrr bılemıycem ama 9 ay kararlştrıolmus ekımde bellı olckkk of hadı yarabbım ınssssssssssssss
valla bi iyi bi kötü ne yalan söylim sıkıştırıyo baya şafak bazen çok yükleniyorum askerime
kız bırak 50 gün kalmış yüklenme ):
kendiniz şartlandırmayın kızlarrrr ama olursa da süpriz süper olur =)
kızlar aşkım aradı koptum muhabbetten askerlerini yeni gönderen torunlarımmm allah kavuştursun ilk zamanlar zor geçer biraz sabırrr
valla bi iyi bi kötü ne yalan söylim sıkıştırıyo baya şafak bazen çok yükleniyorum askerime
kız bırak 50 gün kalmış yüklenme ):
öyle tabi ama ikimizde çok özledik 10ayı geçti göremedik birbirmizi:gitme:
kızlar meclis 1 ekimde açılıyo tam olarak hazırlanması sunulması kabulu derken marttan önce olmaz gibi geliyo bana.. ama en geç şubat olsun mümkünse bizim 9 ay şubatta doluyo
kızlar aşkım aradı koptum muhabbetten askerlerini yeni gönderen torunlarımmm allah kavuştursun ilk zamanlar zor geçer biraz sabırrr
yok cnm naptın ben zannetmiorum okadar sürceni meclis oylama yapınca hemen geçilir tek tipe yoksa çok başları ağrır uzatıncaopuyorumnanaktan
devremmmmmmm:1hug:
öyle tabi ama ikimizde çok özledik 10ayı geçti göremedik birbirmizi:gitme:
oyy kıyamam canım
kızlar meclis 1 ekimde açılıyo tam olarak hazırlanması sunulması kabulu derken marttan önce olmaz gibi geliyo bana.. ama en geç şubat olsun mümkünse bizim 9 ay şubatta doluyo
inşallah canım ama biz kendimize kötüye alıştıralım da sonra sevincimiz muhteşem olsun :lepi:
devrem nasılsınnn aşkımla konuşuordum bende yazamadımm...yav çarşısı kitlenmiş koğuşlarda sigara içilio diye tüm bölüğünnnkötükedihüso
selam kızlarzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?