- 7 Aralık 2009
- 7.459
- 38
- 158
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #81.281
selam canm hgopuyorumnanaktan
hoşbuldukk sevgilim benimmopuyorumnanaktan
nasılsın
ahhh mehabetım beklıom ole tel basında yaaaa bı sesını duyum bı kezgözdecim canım sabret biraz orda hemen arayamaması gayet normal benim askerim 3gün sonra anca babasını arayabilmişti yani bide oraya girdiklerinde neye uğradıklarını şaşırıyolar eminol
inş cnm benm inşçağlacım bugün kayıt işlemleriyle uğraşmıştır kaç saat, ondan arayamamıştır, gece yatmadan arar belki ya da yarın sabah 6 da arar merak etme canım
çağlacığım sıkma canını hele dur bakalım bugün arayabilirse arar ama yarın kesin kesin arar sıkılma canım benim
GEÇMİŞ OLSUN YA benim askerim 10 aydır toplamda 5kere anca çıkmıştır belki
susu selam canım hoş geldina.s.
askerliğin kısalması konusuluyor heralde..bende benımkıne soyledım az once bana vurmaz o diyo..
inşaalahh olur ya:Saruboceq:
oo canım erkencisin sen daha valla bana da zor gelio nasıl hazırlıcaksamm:hulya:yaa varya biz hala giderkenn ben annemle ağlıoruzzz annem yanıma gelio giderken yine ağlıoruz çok mu sulugözüz nee:gitme:ben cumartesi gitme kararı aldım canım benim ev varya 1 gün temizlik yaparım 1 gün de eşayalarımı yerleştiririm diye düşündümmhoşbuldukk canımmopuyorumnanaktan
bavulumu hazırlıyorum yavaş yavaş..içim çok tuhaf ya nasıl gidicem:içelim:
canım kısalırsa herkese kısalıyor şafaktan düşüyor
ahhh mehabetım beklıom ole tel basında yaaaa bı sesını duyum bı kez
inş cnm benm inş
betşmmm=( arasın bı an öncee of
evet cnm haklısınyerimseniben
ahhh mehabetım beklıom ole tel basında yaaaa bı sesını duyum bı kez
inş cnm benm inş
betşmmm=( arasın bı an öncee of
evt devrem biz çok çektikk çokkk
ahh canım o da kötüymüş vallaa..ben kargo yollamıştım şubeye cumartesi çıkcak die onun için üzüldümm kargo da da 3 gün bekletiolarmış çikolaata fln vardı içinde erimesebari yarın arayıp bişiler yapmaya çalışıcazz bakalım
hoşgeldin susu a.s.
evet canım biliyorum ama hanii ben gelene kadar olmaz diyo sempatiksalakcinni
oo canım erkencisin sen daha valla bana da zor gelio nasıl hazırlıcaksamm:hulya:yaa varya biz hala giderkenn ben annemle ağlıoruzzz annem yanıma gelio giderken yine ağlıoruz çok mu sulugözüz nee:gitme:ben cumartesi gitme kararı aldım canım benim ev varya 1 gün temizlik yaparım 1 gün de eşayalarımı yerleştiririm diye düşündümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?