Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

gözdecim canım sabret biraz orda hemen arayamaması gayet normal benim askerim 3gün sonra anca babasını arayabilmişti yani bide oraya girdiklerinde neye uğradıklarını şaşırıyolar eminol
ahhh mehabetım beklıom ole tel basında yaaaa bı sesını duyum bı kez
çağlacım bugün kayıt işlemleriyle uğraşmıştır kaç saat, ondan arayamamıştır, gece yatmadan arar belki ya da yarın sabah 6 da arar merak etme canım
inş cnm benm inş
çağlacığım sıkma canını hele dur bakalım bugün arayabilirse arar ama yarın kesin kesin arar sıkılma canım benim

betşmmm=( arasın bı an öncee of

GEÇMİŞ OLSUN YA benim askerim 10 aydır toplamda 5kere anca çıkmıştır belki

ahh canım o da kötüymüş vallaa..ben kargo yollamıştım şubeye cumartesi çıkcak die onun için üzüldümm kargo da da 3 gün bekletiolarmış çikolaata fln vardı içinde erimesebari yarın arayıp bişiler yapmaya çalışıcazz bakalım

hoşbuldukk canımmopuyorumnanaktan
bavulumu hazırlıyorum yavaş yavaş..içim çok tuhaf ya nasıl gidicem:içelim:
oo canım erkencisin sen daha valla bana da zor gelio nasıl hazırlıcaksamm:hulya:yaa varya biz hala giderkenn ben annemle ağlıoruzzz annem yanıma gelio giderken yine ağlıoruz çok mu sulugözüz nee:gitme:ben cumartesi gitme kararı aldım canım benim ev varya 1 gün temizlik yaparım 1 gün de eşayalarımı yerleştiririm diye düşündümm

ahhh mehabetım beklıom ole tel basında yaaaa bı sesını duyum bı kez

inş cnm benm inş

betşmmm=( arasın bı an öncee of

oy kuzummm ya anlıyrm seni bende öyle her nefes alışımda rabbime yalvarır nolur bi kerecik duyum derdim sonra iki üç derken hep arasın hep arasındelikafadulden diyosun sende alışıcaksın canmm:1hug:

evt devrem biz çok çektikk çokkk diğer bölükden varsa arkadaşı onlar çıkar çarşıya alırlar belki merak etme sen

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey:.....30/09/2010....CANCU=14 BOLU SELAM

:teytey:....11/10/2010....TATLIKIS=25 ERZURUM SELAM

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=38 KAYSERİ SELAM

:teytey:....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=46 KAHRAMANMARAŞ SELAM

:teytey:....02/11/2010....SAMETSEVGİ=46 KAHRAMANMARAŞ SELAM

:teytey:....04/11/2010.....SARILALE0308=48 MUĞLA SELAM

:teytey:....05/11/2010....GAMİŞ=49 MUŞ SELAM

:teytey:....05/11/2010....PAPATYAA88=49 MUŞ SELAM

:teytey:....06/11/2010.....MEHABBET=50 NEVŞEHİR SELAM

:teytey:.....14/11/2010.....ESMERİMM=58 SİVAS SELAM

:teytey:....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=64 UŞAK SELAM

:teytey:....21/11/2010.....OZLEMBBC=65 VAN SELAM

:teytey:....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=65 VAN SELAM

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

bizimde oyle olucakk kesinn ya annemm basladı bile şimdiden ağlamaya :sinifsinif:
heleee bennn hiç tutamam kendimi çok ağlarım kesin..acayip sulugözümdür..
senin evin ne güzel kafana görekaydirigubbakcemile2 seneye benimde olur inşaallah daha rahat olurum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…