- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.421
canım ben meral sensın demı bana buraya gel demıstın yazdıklarından buldum senıı
Selaam kızlarrrr =)) Nasılsınızz ?
Selaam kızlarrrr =)) Nasılsınızz ?
Kesinlikle tatlımmmm
kizlar askim bugun aradi yemin toreninin olucagi yere gitmisler komutan bazilarini seçmis meslekci olarak onlara sira gelirken isi cikmis gitmek zorunda kalmis bidaha gidiceklermis herhalde meslekci secilenlerde ankaraya gonderilicekmis acep secilsemi ii olur ankara cokmu egitim yaptirio dua etsemmi secilsin die etmesemmi bilemedim aranizda yok demi ankaraya giden askeri benimkinin yuzde 80 doguya dusme imkani var onun icin bilemiorumki yardim edin lutfennn:gitme:
turkbayragiturkbayragi
kizlar askim bugun aradi yemin toreninin olucagi yere gitmisler komutan bazilarini seçmis meslekci olarak onlara sira gelirken isi cikmis gitmek zorunda kalmis bidaha gidiceklermis herhalde meslekci secilenlerde ankaraya gonderilicekmis acep secilsemi ii olur ankara cokmu egitim yaptirio dua etsemmi secilsin die etmesemmi bilemedim aranizda yok demi ankaraya giden askeri benimkinin yuzde 80 doguya dusme imkani var onun icin bilemiorumki yardim edin lutfennn:gitme:
oyle yapıcam yoksa boguluyorum kacıncı bolukte oldugu bıle bellı degıldı dun bugunde ramadı ya offfff
kızlaaaaar bugün ne yaptım ne ettiysem iç sıkıntımı gideremedim çok canım sıkılıyoooo mafoldumben mafoldumben
kaydirigubbakcemile3 nişanlım bana siyahincim der :kedi::asigim:bu SİYAHİNCİ nedemek kızlar ikinizde incili incili:tomato:
ayy evett inciler karıştı bak geneeolsun tabii sende kesinlikle hamaratsın aşık olduğuna şüphe yok zaten canım bnmm siyah inci nadir bulunur superim tatlışlarımızda nadir bulunan cinsten.
kizlar simdi askim aradi pek duyamadik birbirimizi cok kalabalikmis orasi gene aricak 10da filan:hulya:hihoyyyt
canım senın sevgılınden izöirde demı ne zaman gıtı
cnm merak etme arar mutlaka ilk iki gun yerlesemiolar aksama kadar zaten yarin kesin arar orasi benimkinin soyledigine gore cok rahatmis aramak icin kart felan almismiydi giderken:teselli:
evt cnm suan izmirde 2. bolukte sevk tarihi 13deydi bir gun yol izni verdiler 15dede teslim oldu 4 gun oldu bugunopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?