- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.641
Ne güzel işte canım niye üzülüyosun. Geçen her haftasonu şafaklarımızın azalması demek yerimseniben
yemin töreni ne zamansa mehtap ozaman işte şaşkııınn :)
tatlım bılıyorum zaten de bende yemın törenının ne zaman oldunu sormayı kast edmiştmmbilmiyorumkismile kımı 4hafta dıo kımı 30.gun dıyor.yanı sülüstenmı saycam hangı gunden saycam hiç bişe tam olarak anlamıorum daha gdelı 1 hafta oldu..neyse sabah sorcktı akşam soler artık..
Siz böyle diyorsunuz ya benim sinirlerim bozuluyor kızlar ya. Benim aşkımda komando ve şırnakta. Sürekli göreve çıkıyor yani siz böyle komando olmasın doğuya gitmesin diye dualar ettikçe açıkçası üzülüyorum bizim canımız yokmu böyle iğrenç bişeymiş gibi dualar filan anlamıyorum yani.
Caglacım en doğru bilgiyi askerin verir sana herkesinki aynı olmuyor :asigim:
Canım yemin töreni birliğine göre değişiyo en iyi bilgiyi askerinden alırsın..kaydirigubbakcemile5
Cnm haklsıın gercekten senın yerınde ben olsam ben de aynı şeylerı yazardım.Fakat sen de emınımkı ilk şırnak oldunda az cok üzülmştrsun yada endişelenmişssindir.Burda ben de merve de dger 90/3ler de o endişe ıcersındeyız.Doğu da askerlik yapmak cok gurur verıcıdr kesnlkle..Ama işte bak herkes yazıokı doğuda carsı yok otobus üst bolgelere kalmıor falan fılan ee ben bu duruma öncelkle üzülüyorum tel cekmıor dıolar tabıkı bu bölgeye göre değişr yanı şırnakda ceker haakrıde cekmez..Normal olarak oranın farklı bı stresı de oldugu için ister istemez düşnceerlmzıı yazıoruz tatlım ama gercekten üzmek istemem senide ama işte dha gıdelı 1hafta oldu endişlerm normal tatlm
katiliorum sana bitanem vereliniortak bende ole demek istedim doguda izine felan gelirken askerler birakiomus bir yere kadar guvenlik acisindan umuoruzki mutlaka dogu kotu deildir ama gene de endiselenmekde hakkimiz kotu haberlerin yaridan cogu ordan gelio napalim icimiz el vermio iste :kedi:
katiliorum sana bitanem vereliniortak bende ole demek istedim doguda izine felan gelirken askerler birakiomus bir yere kadar guvenlik acisindan umuoruzki mutlaka dogu kotu deildir ama gene de endiselenmekde hakkimiz kotu haberlerin yaridan cogu ordan gelio napalim icimiz el vermio iste :kedi:
Cankuşlar endişelenmekte haklısınız çok ii anlıyorum sizi. Benm ilk duyduğumda elim ayağım titremişti bayılcak gibi oldum resmen. çok ağladım. tabiiki endişeleniceksiniz sevdikleriniz sonuçta ama içiniz rahat olsun diye üzülmeyin diye rahatlatmaya çalışıoruz sadece sizi canlaaarrr :1hug::1hug:
Cankuşlar endişelenmekte haklısınız çok ii anlıyorum sizi. Benm ilk duyduğumda elim ayağım titremişti bayılcak gibi oldum resmen. çok ağladım. tabiiki endişeleniceksiniz sevdikleriniz sonuçta ama içiniz rahat olsun diye üzülmeyin diye rahatlatmaya çalışıoruz sadece sizi canlaaarrr :1hug::1hug:
dogrudur cnm ins rahat olurda gunler su gibi akip gideropuyorumnanaktan kizlar gazetede burda bakin bibilmiyorumkismile
Gazeteler ve Haberler, güneş gazetesinin birinci sayfası, ilk sayfası, manşeti
Aaaa okudum ama hanı 9 ay dı yahuuuuuohaoldumsmile
ay şimdide 12 ay mı oldu yaaa ? off yeter artık yaa biri çıkıp adamakıllı açıklama yapsın kukla ettiler bizide yeter yaaa.
ayy bilmiorumki bende bu haber nerden cikti daha meclise gitmedi kasimda terhis dio bakmadigim baska gazete kalmadi hic bole bir haber yok anlamadim valla haberlerde cikarmi bilmiom hem 12 olduguda daha kesin deiilki yasaya girdi felan bsiler yazmislar nerden aldisalarsa ole bi haberbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?