Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynı aşkım gibi konuştun otur şafağını say başka bişeye kafayı takma dioooo

tek tip askerlik olsa bile üniversite mezunlarının yine farklı bir sistemde askerlik yapacaağını düşünüyorum.sadece süre aynı olabilir.
nediyelim ki Türkiye'de meslek lisesi mezunlarınında çok büyük sıkıntısı var maalesef.

aynı aşkım gibi konuştun otur şafağını say başka bişeye kafayı takma dioooo

öyle ama canım görüyosunuz kısa dönemlerle uzun dönem şafak sayanlar diğer topicde birbirlerini yiyolar ne gerek bunlar herkes vatan evladı herkes sevdiğinin erken gelmesini istiyo bizler ne olursa olsun 9 ayda olsa 15 ayda olsa isterseki 24 ay olsun sevdiğimizi gururla seve seve beklicezturkbayragi

kizlar bitek foxdami gosterdi bu haberi diger hicbir kanalda gostermemis sanirim 12 aya dustu die bence cok sacma meclise gitmemis daha dosya nasil 12 aya dustu diolar hem meclise gittikten sonra belli olcak diolardi cok sacma kanal d de star da buyuk kanallarda bole bisi gosterilmemis arkadaslar inanmayin bence ole bisi olsaydi o kanallara coktan siçrardiyerimseniben

selam kızlarrr nasılsınız??
yine eskişehirde evimdeyimm yaşasın özgürlük :lepi: çok seviyorum bu şehri yahuu :asigim: aşkitomla konuştum bayağı bi, maşallah komutanıyla araları çok iyi telefon modellerine bakıyolar beraber

bu arada foxtaki haberi ben de izledim, kızlar artık bunu kafaya takmayalım tektip kesnlikle gelcek bizim yapacağımız tek şey ekim ortasını beklemek, 3 ay da olsa 6 ay da olsa harika bizim için.. biliyorumki tektip çıkıcak bu yüzden rahat bi şekilde şafak sayıyorumturkbayragi

hoşgeldin cnm naptın formasyon işini

oh öyle oluyosa ne güzel hadi hayırlısı

oh öyle oluyosa ne güzel hadi hayırlısı

saol canımm opuyorumnanaktan gittim ogüyle konuştum canım durumu anlattım pazartesi öğleye kadar gelip dilekçe verirsen paranı iade ederiz dediler, eğer yarın anadoluyu kazanıp kazanamadığımı öğrenirsem dilekçe vercem bakalım kısmet artık canımboshayallersmile

:hooray:(poposuna tepüğü vurmak üzere olduklarımız hehehehe):hooray:

:lepi::lepi::lepi::hooray::hooray::hooray: :lepi::lepi::lepi:

:teytey: .....30/09/2010....CANCU=10 BALIKESİR SELAM..... :teytey:

:teytey: ....11/10/2010....TATLIKIS=21 DİYARBAKIR SELAM..... :teytey:

:teytey: ....26/10/2010....MY_EVERYTHİNG=34 İSTANBUL SELAM..... :teytey:

:teytey: ....02/11/2010....UMUDAYOLCULUK=42 KONYA SELAM...... :teytey:

:teytey: ....02/11/2010....SAMETSEVGİ=42 KONYA SELAM..... :teytey:

:teytey: ....04/11/2010.....SARILALE0308=44 MALATYA SELAM...... :teytey:

:teytey: ....05/11/2010....GAMİŞ=45 MANİSA SELAM...... :teytey:

:teytey: ....05/11/2010......PAPATYAA88=45 MANİSA SELAM...... :teytey:

:teytey: ....06/11/2010.....MEHABBET=46 KAHRAMANMARAŞ SELAM..... :teytey:

:teytey: .....14/11/2010.....ESMERİMM=54 SAKARYA SELAM..... :teytey:

:teytey: ....20/11/2010.....NNİSANYAĞMURUU=60 TOKAT SELAM...... :teytey:

:teytey: ....21/11/2010.....OZLEMBBC=61 TRABZON SELAM..... :teytey:

:teytey: ....21/11/2010.....SİYAH_İNCİ=61 TRABZON SELAM..... :teytey:

:lepi::lepi::lepi:

:dance::dance::hooray::dance::dance:

turkbayragiturkbayragiturkbayragi

turkbayragiturkbayragiturkbayragi​

ASKERİM BUGÜN HAYATIMDA VAZGEÇEMEDİĞİM İKİ ŞEY VARDIR BİLİRSİN BİRİ SEN DİĞERİDE DONDURMAAAAAAkaydirigubbakcemile3 HE İŞTE ANLADIN İŞTE BUGÜN NERDEYİZaklinialirimsmile

ŞAFAK:46 :icecream: KAHRAMANMARAŞ:icecream: SELAMM YİCEM SENİ MARAŞŞŞ:icecream:
:dance::dance::dance:
turkbayragiturkbayragiturkbayragi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…