Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar mafoldumben aşkımla konuştum şimdi bitanemin sesi kısılmış hastaymış accık çok üzüldüm sesini öle duyunca yarında eğitime başlıolarmış 2 hafta bitek akşamları arayabilirim arayabilirsem dedi mafoldumben offfff çok canım sıkılıo bugünnn nedenseeemafoldumbenmafoldumben

selam canım hoşgeldin.geçmiş olsun canım.merak etme ilk gittikleri haftalarda ses kısıklığı ve öksürük oluyor genelde geçer inş kısa zamanda.

aman güzel geçsin canım maşallah

mehabbet maşallah şafağına canım turkbayragi

öyle canım geçiyo bi şekilde tertip ya

:teselli: geçmiş olsun canımm inşallah hemencecik iyileşir, şimdi yemin törenine hazırlancaklar tabi eğitimleri olcak canım benim üzülme

amin canım inşallahh turkbayragi

oyy aşıklar sizi maşallah size canım seni görünce aşkım kabarıyo valla nişanlımı özledim :asigim:
Ağva fotolrına bakıomm incim vayyy vayy süpersinizzz yahuunopuyorumnanaktan darısı bize çok istıyorum ağvaaaaaaaya gıtmek
evt cnm öle dedi yemin töreninden sonra rahat olcam dedi inş biran önce iileşir:ecrin_bebek::gitme:

cnm gecms olsn opuyorumnanaktan

Nerde olursam olayım gözlerimi kapayıp seni düşündüğüm zaman içime bir huzur doluyor yakınımda hissediyorum seni.Artık kaçmıyorum aşktan..doyumsuz güzellikler sunan o duygu denizineseninle birlikte dalıyorum.Sözlerini okumak sesini duymakbeni seninle bütünleştiriyor.Başı sonu olmayan bu tanrısal sevdayı kalbimde seninl...e yaşıyorum EL ELE YÜREK YÜREĞEYİZ BİZE ÇİZİLEN BU YOLDA.

Ağva fotolrına bakıomm incim vayyy vayy süpersinizzz yahuunopuyorumnanaktan darısı bize çok istıyorum ağvaaaaaaaya gıtmek

:kedi: saol canım benimm ağvaya tekrar gitmek istiyorummm cennet mübarek inşallah aşkın geldiğinde kaçarsınız 2 gün canım aklinialirimsmile

biz de sizin gibi foto çekmeye bayılyoruz daha doğrusu ben bayılıyorum 4 yıldır her önmli anımızı karelemişimdir ama bir tek askere gittiği gün foto çekmedim havaalanındayeğeni çekti alıp bakamıyorum bile :gitme:

canım seninkide izmir gaziemirdi dimi?yanlış hatırlamıyorum umarım..gündüzleri arayabiliomu seni..

hapı içip patladık
fatmagüle rastladık
fatmagülün suçu yok
biz onu bihter sandık

:roflol: koptum ookuyunca kızlarr
hahhahhkaydirigubbakcemile3delikafadulden neler de uyduruolr yaa

Cnm unutulmazın çekındıgı yere benzıyor orasııı mıı? harıka gözüküyor cdden tatlım bakalım inş gıderız dağıtıma ben gelmım sen gel antalyaya gecelım dıyor:)) Ama havalr soğuyor yahu.:sm_confused: Aynen incim foto çekınmeye baylıoz artık albümler taşştıııı kaydirigubbakcemile3

evet canım unutulmazın çekildiği yer:) inşallah canım ağva sonbaharda da harika olur olumunekankayizsmile ayy sorma ben de utanıyorum artık foto eklemeye çoğunu gizledim hehe:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…