- 15 Mayıs 2010
- 3.053
- 1
- 356
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.701
Selam fıstıklarrropuyorumnanaktan:1hug:
Saol canımmmm kaydirigubbakcemile2 maşallah bu ara herşey düzeliyosen neler yapıyosun canım??
hoşgeldin gözdecimmmopuyorumnanaktan
valla ben daha iş başı yapmadım haftaya kaldı.ama güzel geçiyo günler şükür:1rolleyes:
aman güzel geçsin canım maşallah
mehabbet maşallah şafağına canımturkbayragi
selam kızlar mafoldumben aşkımla konuştum şimdi bitanemin sesi kısılmış hastaymış accık çok üzüldüm sesini öle duyunca yarında eğitime başlıolarmış 2 hafta bitek akşamları arayabilirim arayabilirsem dedi mafoldumben offfff çok canım sıkılıo bugünnn nedenseeemafoldumbenmafoldumben
aman güzel geçsin canım maşallah
mehabbet maşallah şafağına canımturkbayragi
hoşgeldin gözdecimmmopuyorumnanaktan
Hb betülümm:1hug:
valla ben daha iş başı yapmadım haftaya kaldı.ama güzel geçiyo günler şükür:1rolleyes:
selam tatlımmmm nasılsın opuyorumnanaktan
selam kızlar mafoldumben aşkımla konuştum şimdi bitanemin sesi kısılmış hastaymış accık çok üzüldüm sesini öle duyunca yarında eğitime başlıolarmış 2 hafta bitek akşamları arayabilirim arayabilirsem dedi mafoldumben offfff çok canım sıkılıo bugünnn nedenseeemafoldumbenmafoldumben
amin canım inşallahh turkbayragisağol cnm darısı sizin başınızaturkbayragi
selam incim iyi olmaya çalışıyorum cnm bugun bir kez arayabıldı:asigim:
:teselli: geçmiş olsun canımm inşallah hemencecik iyileşir, şimdi yemin törenine hazırlancaklar tabi eğitimleri olcak canım benim üzülme
evt cnm öle dedi yemin töreninden sonra rahat olcam dedi inş biran önce iileşir:ecrin_bebek::gitme:
Ağva fotolrına bakıomm incim vayyy vayy süpersinizzz yahuunopuyorumnanaktan darısı bize çok istıyorum ağvaaaaaaaya gıtmekamin canım inşallahh turkbayragi
oyy aşıklar sizi maşallah size canım seni görünce aşkım kabarıyo vallanişanlımı özledim :asigim:
evt cnm öle dedi yemin töreninden sonra rahat olcam dedi inş biran önce iileşir:ecrin_bebek::gitme:
cnm gecms olsn opuyorumnanaktan
Ağva fotolrına bakıomm incim vayyy vayy süpersinizzz yahuunopuyorumnanaktan darısı bize çok istıyorum ağvaaaaaaaya gıtmek
hahhahhkaydirigubbakcemile3delikafadulden neler de uyduruolr yaahapı içip patladık
fatmagüle rastladık
fatmagülün suçu yok
biz onu bihter sandık
:roflol: koptum ookuyunca kızlarr
:kedi: saol canım benimm ağvaya tekrar gitmek istiyorummm cennet mübarek inşallah aşkın geldiğinde kaçarsınız 2 gün canım aklinialirimsmile
biz de sizin gibi foto çekmeye bayılyoruz daha doğrusu ben bayılıyorum4 yıldır her önmli anımızı karelemişimdir ama bir tek askere gittiği gün foto çekmedim havaalanındayeğeni çekti alıp bakamıyorum bile :gitme:
Günaydı canıımm
okumadım siteyi, girimyorum bu ara zaten psikolojim alt üst oldu :)
canım seninkide izmir gaziemirdi dimi?yanlış hatırlamıyorum umarım..gündüzleri arayabiliomu seni..
hahhahhkaydirigubbakcemile3delikafadulden neler de uyduruolr yaa
Cnm unutulmazın çekındıgı yere benzıyor orasııı mıı? harıka gözüküyor cdden tatlım bakalım inş gıderız dağıtıma ben gelmım sen gel antalyaya gecelım dıyor:)) Ama havalr soğuyor yahu.:sm_confused: Aynen incim foto çekınmeye baylıoz artık albümler taşştıııı kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?