Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

ilk günler sabah arıodu cnm ama 2 gündür 2 buçukta filan aradı yarında eğitime başlıcaklarmış akşam arayabilirim sadece dedi yoksa seninkidemi orda

benimkide orda canım evet perşembe günü teslim oldu..sadece cuma akşamı ve bugün aradı akşam 8sıralarında..arıo deyince şaşırdım yalanmı söylüo bana diye düşündüm.dün aramadı niye aramadın falan dedim gündüzleri aramaya vaktim olmuo akşam bu saatlerde yemek vaktimiz olduğu için arıyabiliom dünde sıra çoktu dedi..bugünde sadece 3-4dk konuşabildik sıra çok dedi yine(

evt cnm benimkide arıo ama 2 dk ancak konuşuoz oda aynı şeyleri söylüo için rahat olsun bide komutanları 3 dk dan fazla konuşmayın sakın demiş benimkide akşamları rahat olunca yatmadan önce arıo 3 dk konuşuoz gündüzde arkasında sıra olmassa konusuoz 10 dk filan benimkide çarşamba teslim oldu seninki hangi bölükte cnmboshayallersmile

3.bölükteymiş..ne güzel canımya boş bulduğu vakitte arıyo benimki olursa biakşam yemek vaktinde işte.acemilik çok zor daha alışamadım falan dedi..

evet canım unutulmazın çekildiği yer:) inşallah canım ağva sonbaharda da harika olur olumunekankayizsmile ayy sorma ben de utanıyorum artık foto eklemeye çoğunu gizledim hehe:roflol:

süper yaaaa unutulmaz hayranıyım incimm balayına hep ağva dıyoruz bakalım ini tatlım .Ben de ben de cnmm artk delirtıom çağlarıda

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...238 angelgozde...

...240 ecem3004...

...242 kardelen44...

...242 grimsi_...

...243 mavimavimavi...

...243 yengec123...

...246 duygu.c...

..249 nuran07...

...288 nefesim...

turkbayragi...298 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...325 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...330 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...336 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...336 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...336 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...336 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...338 melegim...turkbayragi

turkbayragi...338 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...340 rcd...turkbayragi

turkbayragi...343 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...380 pissy...turkbayragi

turkbayragi...380 lady_cici...turkbayragi

turkbayragi...386 zeynelim...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:heath_19===>9:lepi:

:lepi:melisam09===>31:lepi:

turkbayragiturkbayragiBÜTÜN $AFAKLAR BİTMEYE MAHKÜMDÜR...!turkbayragiturkbayragi​
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

3.bölükteymiş..ne güzel canımya boş bulduğu vakitte arıyo benimki olursa biakşam yemek vaktinde işte.acemilik çok zor daha alışamadım falan dedi..

beninkide 2. bölükte cnm benimkininde sesi felan kısılmış bağırmaktan bide komando seçildi iimi kötümü bilemiorum şimdilik hakkımıza hayırlısı olsun cnm seninkidemi uzun ypıcak acemi birliğini benimki yemin töreninden sonra devam edicek acemi birliğineopuyorumnanaktan

bayramda gelcm dedi..canım sadece 2gün bikere konuştuk biz tam bilemiorum açıkcası devam edip etmiceni..aramıza bi soğukluk girdi sanki canım sıkıldı bu duruma..yüzüğünü bile annesine bırakmış taktırmıolar diye ama takılıo bildiğim kadarıyla..söylediklerine inanasım gelmio bak seninki gündüzleri bile arıyomuş.istemekle alakalı demekki bana çok yoğun geçiyo dedi..ilk günden böyle olursak sonrasını düşenemiyorum:gitme:

süper yaaaa unutulmaz hayranıyım incimm balayına hep ağva dıyoruz bakalım ini tatlım .Ben de ben de cnmm artk delirtıom çağlarıda
hee noldu o dizi canım ne zamandır görmüyorum CADIARZU biz balayı için yunanistan istiyoruz yurt içinde yer kalmadı :kedi: bakalım canım o günler gelsin de:Saruboceq: aynen canım ya amaa sonradan da hoşuna gidiyo aa bak bunlar güzelmiş diyo keratam:asigim:
Şafakları attırdım kaçıyorum kızlar iyi geceler :hulya:

ellerine sağlık canım turkbayragi

Valla iyiden karıştıı o dizi bebem ya:S En son melda ıntaar edıodu.Yunanistan da harıka olurr vallla.

yok cnm öyle düşünme ilk günler benimkide çok yoğun geçti dedi için rahat olsun aslında çok ii etmiş yüzüğünü birakmakla inan bana benimkide bırakıcaktı unutmuş çok pişman oldu sol ele takınabiliomuş herhalde oda bizimkine bol geliodu az hemde kaybolur çalınır die götürmüüodu çünkü eğerli eşyaları götürmemeleri lazım askere o yönden için rahat olsun şimdi arayamaması normal hem bölükten bölüğe değişir cnm sayıma çıktıklarında birisi bişey çıkarsın bütün askerler beklemek zorunda kalıomuş o kişi yüzünden sen hiç kafanı takma hep askerini güzel hatırla aradığında hep canlı konuş ona güven vericek sözler söyleki sonrada aramak istesinopuyorumnanaktan

inşallah canım hepimiz için hayırlısı artık..o aramayınca ben arıyayım diorum daha öğrenemmiş onu bekliyorm bakalım..gidenemi daha zor kalanamı anlamış değilm henüz..siz nişanlıydınız sanırım

evt cnm 1 senedir nişanlıyız sizde nişanlısınız galiba peki nerdesin sen trdemi yoksa yurt dışındamı?:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…