- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.741
amin canım inşallah..şu askerliği bi atlatsak özlem var ama korkuda var işte..aramadıkça takıyorum yavaş yavaş alışıcz işte napalım..akşamda yatış saatleri kaçmış peki canım bilgin varmı
alişıcaz cnm inş allahım sabır versin bize hasretlik çok zor evt :ecrin_bebek:genelde benimki 11de felan uyuyor cnm 10 buçukda ario zemuszemus
canım haberleri senden alıcm bundan sonra bayanssulusmileolumunekankayizsmile
tabi cnm nedemek herzamansositosositoopuyorumnanaktan
saolasın canım..bizim şafak kaç şimdiya hala çözemedim bunu:1rolleyes:
vallaha bilmiorm cnm tam olarak onutek die şafak sayma programı var onu indirdim bakim dur kaçmişkaydirigubbakcemile3 448 gösterio cnm demekki 448 bügunkaydirigubbakcemile3
Kızlar kımı şafak 445 dıooo yahu
Kızlar kımı şafak 445 dıooo yahu
seninki nezaman gitti canım..
kaydirigubbakcemile3 ay bilmiomki kuzum nekadar zormuş bu şafak işi ben ne güzel 460dan başlayıp geri sayıcaktım yok kullanılmış izin yok kullanılmamış kafam karıştı iicenekaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 ay bilmiomki kuzum nekadar zormuş bu şafak işi ben ne güzel 460dan başlayıp geri sayıcaktım yok kullanılmış izin yok kullanılmamış kafam karıştı iicenekaydirigubbakcemile3
13 sülüs tarıhımız 15i teslım oldu cnm valla..
:teytey:....11/10/2010....TATLIKIS=21 DİYARBAKIR SELAM..... :teytey:
kızlar çok uykum geldi grşrz yarın tmmmirmirmirmir bol bol konuşuruz yarınopuyorumnanaktan
ozaman 448 canım..dedim gibi bizimki 455 den başlıo hesaplara göre
görüşürüz canım haberlerini bekliyrm yarın benimki aramadı içinolumunekankayizsmile ii geceleeeer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?