Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

kafam iycene karıştı:bbo: en iisi onların söylemesi ama benimkinn kafası benden karışıkkafamçokkarıştı bugün doğum dünümdü onu bile unutmuş günlerle alakaları olmuo sanırım:hulya:

kızlar hiç iyi değilim çok morlim bozuk eğer benm için dua ederseniz çok mutlu olurum hersey iyi olsun diye lütfen çok ihtiyacım var dualarınıza şidilik çıkıyorum 1 kaç gün giremem kendinize iyi bakın

günaydın kızlar

yorgun,uykusuz,huysuzum bugün

askerim 12 de geliyormuş off yine 1 gün arttı şafak:22turkbayragi:sinifsinif:

Günaydın burcucum Pazartesi sendromu olabilirmi acaba seninki sempatiksalakcinni

floverbcim iyiyim tatlım bugün okul öğrencilerini görünce biraz kıskandım sanırım.:1ninca:
Of ne güzeldi okul yılları.

günaydın canım nasılsın

üzülme burcum az kaldı çok az kaldı hemde

kızlar nikah var demiştim ya ahh ahh birden kendimi kızın yerine koyfum yanımddada kaan o şekilde hayal ettim ahh dedim bizde böle olabilcek miyi acaba diyerek düşünüp dururken tam aşkım aradı ve 12 sinde geliceğini söyledi morel sıfır oldu bende

aaz kaldı da işte bu kötü canım azaldıkça insanın sabrı tükeniyor ya:sinifsinif:

Günaydın burcucum Pazartesi sendromu olabilirmi acaba seninki sempatiksalakcinni

floverbcim iyiyim tatlım bugün okul öğrencilerini görünce biraz kıskandım sanırım.:1ninca:

ayy canım dün düğüğn vardı gece 1 de uyudum gözlerim felan ağrıyor birde benimki 12 sinde geliceğini söledi morel sıfır bende ya::::::

Günaydın Kızlarr

Şafak 61 turkbayragi

günaydın kızlar

şafak 337

mehtap 94

Günaydın Güzel Hatunlar

günaydın kızlar

hepinizie günaydın kızlarr.. iyi haftalar.. opuyorumnanaktan
nasılsınız? herşey yolunda mı herkesin? geçimiş çok kabarıktı okuaymadım kaçtım geldim, varsa kaçırdığım bişeyler özür dilerim .. eyvahedigeldismile
şafak 153

günaydın kızlar

ayy canım dün düğüğn vardı gece 1 de uyudum gözlerim felan ağrıyor birde benimki 12 sinde geliceğini söledi morel sıfır bende ya::::::

Olsun canım ya daha geç bi tarih verseydi buna şükür dime ama :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…