- 17 Eylül 2010
- 2.144
- 302
- 363
- 35
- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.781
Mrb canım askerini yeni gönderdin sanırım askerini. Hoş geldin aramıza a.s.burda herkes
Asker yolu bekliyo hep birlikte bitircez Allahın izniyle. turkbayragi
ecet 15 gazı emıre gııtı cook sagolun hayırlısıyla hepsıne gelmeyı nasıp etsın
ewet canım hoşgeldin yeni katıldın sanırım aramıza benim askerim 90/2 gitti senin ki
hoşgeldin aramıza.. allah kavuştursun.. a.s.
günaydınnn kızlarr bende okula gitmeden bi uğrayayım dedim topiğimize:icecream:
Günaydınn bende okula gitmeden bir bakayım dedim ne çabuk bitti bu yaz tatili yahu kötükedihüso aslında bitanem olmadan bir yaz geçirdim çok zordu ama okula gitmek çok büyük külfet ya alsanaalsanasmile
Neyse
Şafak 163 TSKya kalırsa o da yok :sm_cool: İyice kızışmış 12 aya düşecek muhabbeti hadi inşallah Öyle olursa bir şafak hesaplaması yapalım 163-90-20 : 53 :sm_cool::sm_cool::sm_cool:
1 ekimi heyecan ve umutla bekliyorum kaydirigubbakcemile2
kızlar nikah var demiştim ya ahh ahh birden kendimi kızın yerine koyfum yanımddada kaan o şekilde hayal ettim ahh dedim bizde böle olabilcek miyi acaba diyerek düşünüp dururken tam aşkım aradı ve 12 sinde geliceğini söyledi morel sıfır oldu bende
aaz kaldı da işte bu kötü canım azaldıkça insanın sabrı tükeniyor ya:sinifsinif:
burcum günaydın, normalde ayın kaçında gelicekti tatlım?
niye uzamış?
kimse beni görmediii :2:
nbr canım
Günaydinlar herkesee opuyorumnanaktan
yeni ögretim yili hepimize hayirli olur in$allah
lmaz:
günaydın canıım.. nasılsın?
iyi diyelim iyi olalim , durumlar pek de ic acici degil:1no2: , ama buna da $ükür
sen nasilsin canim ? o söylentilere de kulak verme ya ben öyle yapiyorum
bo$ yere heveslenip hayal kirikligi ya$amaktansa hic takip etmiyorum
zaten her$ey olacagina varir benim kafa yormamla bi$ey degi$miyo
olursa da benim icin sürpriz olur , benim de bazi arkada$larim sagolsun sinirimi bozmak icin cabaliyo
Çok kötü yaa insanlar hiç anlamıyor karşısındakinin ruh halinden.. çok sinirim bozuldu kaç gündür.. :çok üzgünüm:
hayırdır bişey mi oldu canım yaa? ben okumadım hiç geçmişi çok sayfa vardı direk geldim güncele..
Çoook sıkıldım yaa.. bu ekimde ne olacaksa olsun olumlu/olumsuz bi sonuç çıksın bir an önce yaa.. her kafadan bir ses çıkıyo, etrafımdakilerden bazıları gelip tebrik ediyo, gözünaydın, oldu bu iş diyo.. bazıları geliyo, sen bekleyeme devam et, onun belli olmasına daha çok var, seninki gelir o zamana kadar diyo.. kafamçokkarıştı
Çok kötü yaa insanlar hiç anlamıyor karşısındakinin ruh halinden.. çok sinirim bozuldu kaç gündür.. :çok üzgünüm:
hayırdır bişey mi oldu canım yaa? ben okumadım hiç geçmişi çok sayfa vardı direk geldim güncele..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?