Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

günaydınnn kızlarr bende okula gitmeden bi uğrayayım dedim topiğimize:icecream:

Günaydınn bende okula gitmeden bir bakayım dedim ne çabuk bitti bu yaz tatili yahu kötükedihüso aslında bitanem olmadan bir yaz geçirdim çok zordu ama okula gitmek çok büyük külfet ya alsanaalsanasmile

Neyse
Şafak 163 TSKya kalırsa o da yok :sm_cool: İyice kızışmış 12 aya düşecek muhabbeti hadi inşallah Öyle olursa bir şafak hesaplaması yapalım 163-90-20 : 53 :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

1 ekimi heyecan ve umutla bekliyorum kaydirigubbakcemile2

evt canım hızlı geçti yaz ama çok şükür askerimsiz son bir buçuk ay geçiricem okulumu
şimdi gitmem gerek herkese 2010 2011 öğretim yılı hayırlı uğurlu olsunzemuszemus

hepinize günaydın arkadaşlar opuyorumnanaktan
yeni eğitim döneminde başta kardeşime sonra tüüüm öğrencilere bol başarı ve sağlıklı bir yıl dilerim zemuszemus

burcum günaydın, normalde ayın kaçında gelicekti tatlım?
niye uzamış?

burcum günaydın, normalde ayın kaçında gelicekti tatlım?
niye uzamış?

GÜNAYDIN EDACIM normalde 10 ekimde burada olucaktı fakat geçen gün konuştuk son gün seninle buluştuğum için o gün askeriyede olmam gerekirdi gitmedim dedi o yüzden 11 ekimde gelicem dedi dün konuştuk 12 ekime uzadı dedi 1 gün 1 gün dite 1 hafa geç gelcen galiba off ya dedim onunda morelini bozdum sorf 1 gün geç gittiğinden :gitme:

Çoook sıkıldım yaa.. bu ekimde ne olacaksa olsun olumlu/olumsuz bi sonuç çıksın bir an önce yaa.. her kafadan bir ses çıkıyo, etrafımdakilerden bazıları gelip tebrik ediyo, gözünaydın, oldu bu iş diyo.. bazıları geliyo, sen bekleyeme devam et, onun belli olmasına daha çok var, seninki gelir o zamana kadar diyo.. kafamçokkarıştı

lmaz:

günaydın canıım.. nasılsın?

iyi diyelim iyi olalim , durumlar pek de ic acici degil:1no2: , ama buna da $ükür
sen nasilsin canim ? o söylentilere de kulak verme ya ben öyle yapiyorum
bo$ yere heveslenip hayal kirikligi ya$amaktansa hic takip etmiyorum
zaten her$ey olacagina varir benim kafa yormamla bi$ey degi$miyo
olursa da benim icin sürpriz olur , benim de bazi arkada$larim sagolsun sinirimi bozmak icin cabaliyo

Çok kötü yaa insanlar hiç anlamıyor karşısındakinin ruh halinden.. çok sinirim bozuldu kaç gündür.. :çok üzgünüm:
hayırdır bişey mi oldu canım yaa? ben okumadım hiç geçmişi çok sayfa vardı direk geldim güncele..

canim avatarin cok tatli olmu$
bi kac ay sonra kendisi de asker yollicak o zaman anlar beni , hatta inaniyorumki benden daha kötü olucak
durmadan kendini acindiricak :1closedeyes: cevabi da hazir zaten öyle olaylarda biz beraberiz bizimki farkli deyip siyriliyo
bozma sende sinirini hic degmez inan :1hug: onlar halimizi anlayamaz , gerekirse bu konuda konu$mamalarini söyle
olsun tatlim ne önemi var yerimseniben düsünmen bile yeter
ya en son 10-11 gün önce konustuk msnde, haber felan alamiyorum $imdi de
ona biraz canim sIkkIn o kadar

aman canım boşver takma etrafındakileri ya anlamıyorlar kimse bizi
hayırlısıyla bir olsada bitse şu askerlik öff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…