Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

selam kızlar kaydirigubbakcemile2
ladyim tek senin icin girdim aslında cok acilen cıkmam lazımolumunekankayizsmile
sen kimsenin dedigine bakma biz beraberiz demesinede sac bas dalasım geldi:mymeka:
Suna bak askere gitsin sevigilisi görürsün onuda hic oralı olma emi canısım cok öptm hepinizi gelirim gene kızlara.s.

Açıldı sonundaaa selam kızlar nasılsınn .LADYMMM kim moralini bozup fütursuzca konuştuysa çok ayıp etmiş.Ne söylediğini bilmeyen insanlardan özellikle şu hassas döneminde uzak dur. Senden haber bekliyorum merakla ama daha haber alamamışsın umarım en kısa zamanda alırsın canım benim. Hiçbişeye canını sıkma senin yaptığın çok büyük bir erdem önümüzde örnekleri var görüyoruz kimisi evliyken bile askere gidince aldatıyor kocasını, sevgilisiyle terkediyor mesela. Ama sen vazgeçmiyorsun belirsizliklere rağmen. Hiiiççç canını sıkma o yüzden kendinle gurur duy canım benimm olumunekankayizsmile

ah canim ya kar$ila$amadik , site bakimdaydi gitmi$tim bende boshayallersmile
olumunekankayizsmile sagol tatlim benim ya beni de dü$ünür gelirmi$ :kedi:
daha bu ilk degil kiz , yeni yolladigim zamanlarda tombi$imi askere haliyle üzgündüm:çok üzgünüm:
dalga gecer gibi güldü sanki berabersinizde üzülmeye hakkin yok felan , ben olsam neyse sevgilim o benim , seninki biseyin degil felan :1shok: ne kadar sinir olmustum anlatamam kötükedihüso
kaydirigubbakcemile5 cok tesekkür ederiiim tatlim ALLAH razi olsun :Saruboceq: öpüyorum bende opuyorumnanaktan

selam kızlar, site düzelmiş sonunda.
aynen ya cok $ükür alkisalkisalkis

selam pufidigim nasilsin canim bebi$ nasil
bo$ver canim ya ali$tim ben artik herzaman yapiyor bunu yeni degil yerimseniben elbet birgün anlar o da beni
in$allah canim 10-11 gün oluyo konu$mayali , ztn konu$malarimiz sadece msn üzeriydi
telefonu da kapali, sadece car$iya cikarken aciyo büyük ihtimalle , bu haftada cikmadi
bu haftasonunu bekliyorum in$allah konu$uruz :Saruboceq:

opuyorumnanaktan coook tesekkür ederim pufidigim cok sevindirdin beni olumunekankayizsmile

Canım benim teşekkürler biz çok iyiyizz. Babişimizi bekliyoruz 4 gün kaldı mehtabımıza :) sende iyi ol lütfen herşey yoluna giricekk.

asker gondermeyen kımse bızım durumumuzu anlayamaz bence bosyere oyle seylere canını sıkma bıgun onların basına geldıgındede ne kadar zor bı durum oldugunu anlarlar

aynen öyle canim kaydirigubbakcemile5
ama zoruma da gitmi$ti yani , sadece askerlik yönünden degil diger dedikleri de
amaan neyse ya benim askerimin hayali bana yetiyo :asigim:

slm ben meral:teytey:

merhaba canım, hoşgeldin. sende askerini yeni mi gönderdin?

Selam pissymmm. Selam meralcimmmm

merhaba pufidiğim olumunekankayizsmile

selam şafakdaşım nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…