- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.821
canim avatarin cok tatli olmu$
bi kac ay sonra kendisi de asker yollicak o zaman anlar beni , hatta inaniyorumki benden daha kötü olucak
durmadan kendini acindiricak :1closedeyes: cevabi da hazir zaten öyle olaylarda biz beraberiz bizimki farkli deyip siyriliyo
bozma sende sinirini hic degmez inan :1hug: onlar halimizi anlayamaz , gerekirse bu konuda konu$mamalarini söyle
olsun tatlim ne önemi var yerimseniben düsünmen bile yeter
ya en son 10-11 gün önce konustuk msnde, haber felan alamiyorum $imdi de
ona biraz canim sIkkIn o kadar
aman canım boşver takma etrafındakileri ya anlamıyorlar kimse bizi
hayırlısıyla bir olsada bitse şu askerlik öff
mrahaba
selam kızlar, site düzelmiş sonunda.
Selam pissymmm. Selam meralcimmmm
ay bılmıyorum kı canım tek tek kalıverdım buralardaa.s.
evet canım bende16 sında gonderdımm allahım hepımıze kavusmayı nasıp esınopuyorumnanaktan
Allah tez zamanda sağsalim kavuştursun sizide.
nerede acemiliğini yapıyor sevdiceğin?
somayın kızlar, benimde şu arkadaşlık konusunda bi hayli canım sıkkın :gitme:
izmir gazi emir canım
canım senınkıde foguda falan sanırım gorusemıyoruz yazmısınya canım takma arkadasler kotu gunde bellı olur mam demekkı senı uzuyosa ıyı gun dostuymus oyle dusun kımse icin canını sıkma
o kadar kötü oluyor ki insan.. çocukken tanışıyosun herşeyini beraber yaşıyosun, bütün derdini tasanı sırrını herşeyini biliyosun ediyosun ama sonra en çok ihtiyacın olan zamanda ondan hiç ummadığın davranışlarla karşı karşıya kalıyosun... hoş ben nişanlımla tanıştığımdan beri bi kıskançlık krizi yaşardık ama askere gönderince daha da saçamadı, bana zarar vermeye beni üzmeye başladığı için görüşmeme kararı aldım maalesef.. çok acı..
canım senınkıde foguda falan sanırım gorusemıyoruz yazmısınya canım takma arkadasler kotu gunde bellı olur mam demekkı senı uzuyosa ıyı gun dostuymus oyle dusun kımse icin canını sıkma
opuyorumnanaktan selam $afakda$im ben iyiyim sen nasilsin ?selam şafakdaşım nasılsın?
yok canim koskoca bi aileyiz biz burda :1hug:ay bılmıyorum kı canım tek tek kalıverdım buralardaa.s.
aman ma$allah yasaol canım benim.. üniversiteden bi arkadaşımın kuzusu resimdeki bebek :ecrin_bebek:
ben sırf bu yüzden 12 senelik arkadaşlığımı bitirdim.. çocukluk arkadaşı denebilirdi, ortaokuldan beri beraberdik, birbirimi,zin herşeyini bildirdik.. ama nişanlım askere gittiğinden beri yaptıkları daha doğrusu hiç bişey yapmaması benim bardağımı taşırdı.. ama onun da erkek arkadaşı var aralıkta askere gönderiyor anlayacak ve ben yanında olmayacağım..
askerinin de sesi çıkar umarım en yakın zamanda, merakını giderir inşallah :Saruboceq:
anlamiyorlar canim onlar bizi , ama biz $afak sayanlar hep beraberiz burada opuyorumnanaktansomayın kızlar, benimde şu arkadaşlık konusunda bi hayli canım sıkkın :gitme:
bende 89/2 canım hoşbulduk canım eskisi gibi üzülmüyorum alıştım birazcıkda olsa yanımda olmasını istediğim zaman olmayınca çok kötü oluyorum yolda yürürken birbirine sarılmış elele gezen çift gördüğmde içim acıyor.iş yerinden çıkarken sanki beni almaya gelcekmiş gibi bakınıorum ve olmayıncada gözlerim doluo kötü oluyorum ne güzel az kallmış seninki canım 178 allah tez zamanda kavuştursun canım hepinizi ŞAFAK:3.2.7
kızlar baksanıza benim şafağıma ya:)
opuyorumnanaktan selam $afakda$im ben iyiyim sen nasilsin ?
yok canim koskoca bi aileyiz biz burda :1hug:
aman ma$allah yabende netten buldun saniyorum
aynen tatlim benimde öyle cocukluk arkada$im , birde ana okulundan beri tani$iyoruz biz
senin anlattigin gibi her$eyi birbriimize anlatiyorduk ama 3 aydir cok tuhaf konu$uyo canimi sIKIyo
bu yüzden pek bi$ey anlatmiyorum ona , sevincimi de derdimi de burda sizlerle payla$iyorum :1hug:
benimki de aralikta göndericek canim , ayni durumdayiz yerimseniben
in$allah canim bu haftasonunu bekliyorum :Saruboceq:
anlamiyorlar canim onlar bizi , ama biz $afak sayanlar hep beraberiz burada opuyorumnanaktan
Öyle bi arkadaşta bende var kızlarrr.
Burcum cok az kaldi cooook opuyorumnanaktan yakinda kavu$acaksin askerine
in$allah ondan sonra her$ey gönlüne göre olur canim :Saruboceq:
$afak 3.2.7 mi anlamadim canim ben tam ? CADIARZU
Burcum cok az kaldi cooook opuyorumnanaktan yakinda kavu$acaksin askerine
in$allah ondan sonra her$ey gönlüne göre olur canim :Saruboceq:
$afak 3.2.7 mi anlamadim canim ben tam ? CADIARZU
özgecim benim mehtap 93 onuda eklermisin
birde şafağım düştü 336 siyahincimle aynı
hadi ya sende de mi akannehir
neyseki KK var :enbuyukkk:
canim bu arada hayirli olsun listemizi sen devralmi$in opuyorumnanaktan
amin canım inşallah..şu askerliği bi atlatsak özlem var ama korkuda var işte..aramadıkça takıyorum yavaş yavaş alışıcz işte napalım..akşamda yatış saatleri kaçmış peki canım bilgin varmı
tamam canım düzeltirim
Teşekkür ederim canımm artık şafaklarınız bana emanet :)
Aşkım askere gittiğinden beri, orda değişebilir gelince bitirebilir zaten ara sıra kavga ediyodunuz askere gitmeden önce bile ( ki tartışma her çiftte olmazmı kızlar ya) diyen bi arkadaşım (!) var. Bi gün sıkıntım geçsin diye bize çağırdım guya. Ama gece böyle konuşmaya başlayınca döndüm arkamı uyudum. Kendiside o ara bi çocukla mesajlaşıp ayarlamaya çalışıyodu hiç uzun ilişkisi olmadı her zaman sizin gibi olmak istiyorum diyodu zaten sebep belli yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?