Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

aynen canım ben de fazla değer verdiğimi farkettim.. zamanda ben ona verici davrandım, ondan da aynısı bekledim amam o soğuk soğuk allah kavuştursun benim ço kiş im var çok yoğunum muhabbeti yaptı bana.. hayatımdada olmaması gerektiğine karar verdim ben de.. aynen o da öyle bi kaç senedir tanıştığı arkadaşları geziyo tozuyu resimler çekilip koyuyo her tarafa bana gelince vakti yok çok yoğun...

bunları okuyunca anladım ki herkes yaşayabiliyo çok eski arkaaşlarıyla böyle olaylar.. yanlız ben deil.. ben de bende bi sorun var diye düşünmeye başlamıştım, insankaç senelik arkadaşıyla görüşmeyi keser mi benim prsikolojim bozuluyo herhalde diyodum.. kaydirigubbakcemile3

onutek programını arat google'dan sonra indir.
sülüs tarihini yaz, toplam izin ve kullanılan izin süresine 30 yaz.
o sana kaç kaldırğını hesaplıyor.

sen bana sülüs tarihini söyle ben bakayım istersen.

kolay gelsin canim fisfisfis
aynen bende ya askerimle ilgili kötü rüyalar gördüm , kafama cok taktigimdan :çok üzgünüm:
anliyorum canim ama iyi oldugunu bilmek bile yetiyo , iyi olsunda askerin yeterki

ben artik ali$tim canim üzmemeye cali$iyorum , onlar da ancak asker bekleyince bizi anlarlar yerimseniben

öyle söyleme burcuum ya , hayirlisi olsun tatlim
sag salim gelsinde 2 gün erken 2 gün gec farketmez :Saruboceq:
oh oh ma$allah yedin sende askerligi kaydirigubbakcemile2

:) artik sen sevindirceksin bizi bi gün daha eksildikce $afagimizdan
amaan canim takma lmaz: degmez baksana , tarti$ma her ili$kide olur ya
dedigin gibi sebebi belli yani , kiskancligi ortada sempatiksalakcinni ALLAH sizleri nazardan saklasin
bide güya sIkIntIn gecsin diye cagirmi$in :) daha da sIKINtiya sokmu$ ama hic degmez

benim arkadaşımda ona ilgi göstermediğimden yakınıyor.
her sefernden alttan aldım, ben 1 sene öncesine kadar manisa'da çalışıyordum ama iş yerim izmir'e taşınınca gidip geliyorum. manisadayken iş çıkışlarında fırsat bulduğum zamanlarda gidiyordum onlara.ama artık öyle yapamadığım için çok suçladı beni.askerliğin çıkmasını 6 ay bekledik.ha gitti ha gidecek diye vaktimin çoğunu doğal olarak nişanlım ile geçirdim.yine seviyorum onu ama şimdi artık onlara gitmek gelmiyor içimden.çünkü çok yoruldum suçlamalarından bilmiyorumkismile

turkbayragiKARANLIKTAN AYDINLIĞAturkbayragi
HASRETİN KUCAĞINA YENİ DÜŞENLER
:gitme:**(....460_230....)**:gitme:

...238 angelgozde...

...240 ecem3004...

...242 kardelen44...

...242 grimsi_...

...243 mavimavimavi...

...243 yengec123...

...246 duygu.c...

..249 nuran07...

...288 nefesim...

turkbayragi...298 saysaybitmiyor...turkbayragi

turkbayragi...325 kelebek1238...turkbayragi

turkbayragi...330 choqşeqer ...turkbayragi

turkbayragi...336 ozqe_...turkbayragi

turkbayragi...336 siyahincim... turkbayragi

turkbayragi...336 miracle07...turkbayragi

turkbayragi...336 wbluebluew...turkbayragi

turkbayragi...336 tepkiselmi...turkbayragi

turkbayragi...338 melegim...turkbayragi

turkbayragi...338 Queen ...turkbayragi

turkbayragi...340 rcd...turkbayragi

turkbayragi...380 pissy...turkbayragi

turkbayragi...380 lady_cici...turkbayragi

turkbayragi...386 zeynelim...turkbayragi

hihoyyytumutla mehtaP bekLeyenLerhihoyyyt

:lepi:heath_19===>9:lepi:

:lepi:melisam09===>31:lepi:
:lepi:wbluebluew===>93:lepi:

turkbayragiturkbayragiBÜTÜN $AFAKLAR BİTMEYE MAHKÜMDÜR...!turkbayragiturkbayragi​
BİRGÜN GELECEK BİRGÜN KALACAK

yok canim normaliz kaydirigubbakcemile3
meger ne kadar cok arkada$ magduru varmi$ da haberimiz yokmu$

Teşekkür ederim canımm artık şafaklarınız bana emanet :)[/COLOR]
Aşkım askere gittiğinden beri, orda değişebilir gelince bitirebilir zaten ara sıra kavga ediyodunuz askere gitmeden önce bile ( ki tartışma her çiftte olmazmı kızlar ya) diyen bi arkadaşım (!) var. Bi gün sıkıntım geçsin diye bize çağırdım guya. Ama gece böyle konuşmaya başlayınca döndüm arkamı uyudum. Kendiside o ara bi çocukla mesajlaşıp ayarlamaya çalışıyodu hiç uzun ilişkisi olmadı her zaman sizin gibi olmak istiyorum diyodu zaten sebep belli yani..
[/QUOTE]

cnm bizim şafağımız 448 beni de listeye eklersen sevinirim opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…