- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.841
off benimkiside buna benzer bir durum. nişanlandıktan sonra benim onu ilgisiz bırakmamla suçluyor sürekli.nedir bu anlamış değilim gerçekten.ben dost dediğim insanı böyle şeylerle sorgulamam.askerlikle ilgili sadece Allah kavuştursun dedi, ne sordu ne bişey yaptı. facebooka diğer arkadaşlarıyla haha dostum, puhhhaaaa dostumsun sen benim yorumlar yapıyorlar. aslında bi yandada haddiden fazla değer verdiğimi düşünmüyor değilim zamanında.
yok cnm biz çok şükür görüşüyoruz bir problemimiz yok
opuyorumnanaktan selam $afakda$im ben iyiyim sen nasilsin ?
yok canim koskoca bi aileyiz biz burda :1hug:
aman ma$allah yabende netten buldun saniyorum
aynen tatlim benimde öyle cocukluk arkada$im , birde ana okulundan beri tani$iyoruz biz
senin anlattigin gibi her$eyi birbriimize anlatiyorduk ama 3 aydir cok tuhaf konu$uyo canimi sIKIyo
bu yüzden pek bi$ey anlatmiyorum ona , sevincimi de derdimi de burda sizlerle payla$iyorum :1hug:
benimki de aralikta göndericek canim , ayni durumdayiz yerimseniben
in$allah canim bu haftasonunu bekliyorum :Saruboceq:
anlamiyorlar canim onlar bizi , ama biz $afak sayanlar hep beraberiz burada opuyorumnanaktan
onutek programını arat google'dan sonra indir.
sülüs tarihini yaz, toplam izin ve kullanılan izin süresine 30 yaz.
o sana kaç kaldırğını hesaplıyor.
sen bana sülüs tarihini söyle ben bakayım istersen.
iyiyim şekerim bende bugün biraz yoğunluk var ofiste pazartesi diye.
gece hiç uyuyamadım.bide dün gece saçma sapan kabus gördüm.uykusuzum ama şükür baş ağrım yok.askerimde iyigörüşmeyeli bir hafta oldu ama bana resmen 1 ay gibi geliyor bilmiyorumkismile
kızlar hepinize selenıyorum kımse icin kendınızı üzmeyın bı soz vardır gıden gıtmıstır gıttıgı gun bıtmıstır dıye onlarda sızın icin gıtmıs olsun bızım tek istedıgımız suan sevdıklerımıze bısey olmadan hayırlısıyla gelmelerı kendınızı uzmeyın bence degmeyen ınsanlar icin degseler zaten uzmezler
öyle söyleme burcuum ya , hayirlisi olsun tatlimevet tatlım normalde 20 ydi şafağım ama hergün kounşarak şafağımız 1 gün 1 gün artıyor malesef
onada dedim 1 gün 1 gün 1 haftayı tamamlıcaz sen 1 hafta sonra geliceksin off dedim canınıda sıktım askerimin
ilk zamanlarda buraya geldiğimde yazmıştım 327 die nerden nereye canım
bu arada selam kızlar
tamam canım düzeltirim
Teşekkür ederim canımm artık şafaklarınız bana emanet :)
Aşkım askere gittiğinden beri, orda değişebilir gelince bitirebilir zaten ara sıra kavga ediyodunuz askere gitmeden önce bile ( ki tartışma her çiftte olmazmı kızlar ya) diyen bi arkadaşım (!) var. Bi gün sıkıntım geçsin diye bize çağırdım guya. Ama gece böyle konuşmaya başlayınca döndüm arkamı uyudum. Kendiside o ara bi çocukla mesajlaşıp ayarlamaya çalışıyodu hiç uzun ilişkisi olmadı her zaman sizin gibi olmak istiyorum diyodu zaten sebep belli yani..
aynen canım ben de fazla değer verdiğimi farkettim.. zamanda ben ona verici davrandım, ondan da aynısı bekledim amam o soğuk soğuk allah kavuştursun benim ço kiş im var çok yoğunum muhabbeti yaptı bana.. hayatımdada olmaması gerektiğine karar verdim ben de.. aynen o da öyle bi kaç senedir tanıştığı arkadaşları geziyo tozuyu resimler çekilip koyuyo her tarafa bana gelince vakti yok çok yoğun...
bunları okuyunca anladım ki herkes yaşayabiliyo çok eski arkaaşlarıyla böyle olaylar.. yanlız ben deil.. ben de bende bi sorun var diye düşünmeye başlamıştım, insankaç senelik arkadaşıyla görüşmeyi keser mi benim prsikolojim bozuluyo herhalde diyodum.. kaydirigubbakcemile3
aynen canım ben de fazla değer verdiğimi farkettim.. zamanda ben ona verici davrandım, ondan da aynısı bekledim amam o soğuk soğuk allah kavuştursun benim ço kiş im var çok yoğunum muhabbeti yaptı bana.. hayatımdada olmaması gerektiğine karar verdim ben de.. aynen o da öyle bi kaç senedir tanıştığı arkadaşları geziyo tozuyu resimler çekilip koyuyo her tarafa bana gelince vakti yok çok yoğun...
bunları okuyunca anladım ki herkes yaşayabiliyo çok eski arkaaşlarıyla böyle olaylar.. yanlız ben deil.. ben de bende bi sorun var diye düşünmeye başlamıştım, insankaç senelik arkadaşıyla görüşmeyi keser mi benim prsikolojim bozuluyo herhalde diyodum.. kaydirigubbakcemile3
15,09,2010 canım ama 16sında teslım oldu
şafağınız 450 canım sizin
of ne kadar cook var daha ya benıde lıstenıze alsınıza kızlarolumunekankayizsmile
of ne kadar cook var daha ya benıde lıstenıze alsınıza kızlarolumunekankayizsmile
öyle deme canim inan cabuk geciyo geriye baktiginda :1hug: bazen düsünüyorumda ne cabuk bitirmi$im 400leri
canımordamsıın
selam kizlarbugun hic keyfim yokkkkkkkk:1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?