- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.861
hayırdır canım neyin var:hulya:
Selamm Canlarımmm
Şafak 61..
:teytey::sm_cool::teytey:
bilmiorumki cnm dunden beri canim cok SIkkIn askimda aramadi bugun egitime basladi komando olmasida bi hayli canimi sIkIo komandolar cok egitimli oluomus ufffff askim arasaydida sesini duysaydim bi cok ozledim ben onuuu5 gun oldu yuzunu gormeyeli:ecrin_bebek:
canım alışana kadar böyleyiz napalım..hayırlısı buymuş canım komando diye canını çok sıkma bunada alışıcaz..onlar için yapabilceğimiz tek şey dua canım..
selam kızlar bugün 4.gün ve hala aramadı 13 ay beklemenin karşılığı bu iştemafoldumben
ağlamaktan bıktım.
noldu canım? neyin 4.günü?
evt cnm oyle evt ama ne bilim bugun icimden hic bisi yapmak gelmio napicamida bilemiorum zaman hic gecmio sanki:ecrin_bebek:
ayrıldı benden 4 gün önce sinirlerim bozuk bu kez ben dönmücem seviyosa özlüyosa döner ama biliyorum aramicak sevmediğini kabullenmek ağır geliyo.
ya canım noldu ya belki kızgındır sana öle düşünme hemen
ayrıldı benden 4 gün önce sinirlerim bozuk bu kez ben dönmücem seviyosa özlüyosa döner ama biliyorum aramicak sevmediğini kabullenmek ağır geliyo.
ben bişey yapmadımkii :2:çok kötüyüm ya çok ağla ağla yetti arasın bişey yapsın 18 aydır sevgilim hiç 3 günden fazla ayrı kalmadık bu kez o dönsün beni sevdiğini özlediğini göriim ama yok biliyorum bu kez bitti çok zor dayanmak mafoldumben
bilmiyorumkismile kıyamam canım ya. belki biraz vakit geçmesini her ikinizinde toparlanmasını bekliyordur.Ama sevgisinden zaten şüphen varsa zorda olsa ileride daha çok üzülmemen için maalesef dayanmalısın.
ya canım çok özel olmazsa nolduki belkisen içinde bulunduğun durumdan dolayı anlayamayabilirsin belkide öle bi durum yokturda sadece tripdir:çok üzgünüm:
yok hayatım özel bi durum diil basit bi tartışma hemen bizim ilişkimzin bittiği falan gibi konulara geldi ve bana bıktım senden dedi delirdim ya delirdim ben askerde diye saatlerce küfürünü dinledim bi kere bıktım senden demedim en ufak bişeyde onun yaptığı bu sonundada sesimi bi daha duymucaksın dedi ve kapattı..ve ondan bi gün önce bana dediği lafları duysanız yok bensiz ölürmüş bi dah askerliğin bizi yıpratmasına izin vermicekmiş falan filan ..herşey bi anda bitti bana verdiği onca söz içinde sadece tutamadım napiim dedi:gitme:
kesinlikle haklısın bu kez dayanmak zorundayım söylediği laflar bittiğinin işareti .ama ben alışamıyorum 55 gün kalmış 400 gün beklemişim az mı karşılığı terk edilmek mimafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?