- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #82.881
Canım benimm onun snei haketmediği kanaatindeyim daha öncede söylemiştim... Sabrın sonu herzman daha güzeldir.. Dayanıcaksın bitanem herşey gibi bu da geçicek emin ol
az daha sık dişini bakalım geldiğinde durumlar ne olacak bilmiyorumkismile
ama ilişkide seni üzüyorsa ve kötü laflar ediyorsa içindeki sevgini bitir canım.evet zor ama olmaz değil. Balık baştan kokar der annem hep.
kızlar beni de dahil edin listeye çarşamba gitti,ben de dün böyle bi hüzünlendim ağladım ağladım,aşkımın sesini duymak istedim,kapalı olduğunu bile bile cebini aradım,o malum telesekreter mesajını duyunca iyice koptum1 dk bile geçmedi aşkım aradı hissetti sanki,ne kadar belli etmemeye çalışsam da anladı sesimden,ben ona teselli vereceğime o bana verdi içim rahatladı biraz, canım rahat edememiş tekrar aradı akşam 20 dk ara verdik hemen kaçtım aradım dedi aklım sende kaldı dedi :kedi:
bide eğitimlerimiz ağırlaşacak arayamayacağım zamanlar olabilir sakın aramıyor deme,sakın bana darılma hep seni düşünüyorum aklım hep sende dedi. :kedi:
kaydirigubbakcemile5 $imdi ayniyiz canimlayd'im senin şafak çizelgen benden 2 gün fazla görünüyor niye bilmiyorumkismile
geciyo günler hic merak etme yerimseniben bende ba$ta öyleydiminsallah benım icinde oyle olur canımmmolumunekankayizsmile
canim arada gec ariyo diye moralini hic bozma , egitimdeler yorgun dü$üyorlar haliyle gecikebilirler aramaktaselam kizlarbugun hic keyfim yokkkkkkkk:1closedeyes:
bozma tatlim moralini , her$eyin hayirlisi olsuun in$allah hakkinizda :Saruboceq:selam kızlar bugün 4.gün ve hala aramadı 13 ay beklemenin karşılığı bu iştemafoldumben
ağlamaktan bıktım.
işte biraz mutsuzum canım beni boşwer
sen nasılsın bakalım canım
ailevi canım ya boşwer ): unttum giitti zaten
sen neler yapıyosun canım
slm kızlar.. bende sewgilimi ayın 17 sinde izmir gazi emire bıraktım geldimonsuzluk çok zorrrr:gitme:
anliyorum canim :teselli: Rabbim yardimcin olsun :Saruboceq:
ayni canim ya nolsun , bekliyorum i$te belki bi haber alirim diye boshayallersmile
slm kızlar.. bende sewgilimi ayın 17 sinde izmir gazi emire bıraktım geldimonsuzluk çok zorrrr:gitme:
sağol canım benim:)
arar inşallah canım içini ferah tut
bende kuzenimi ünv ye gtrdüm çok yorgunum ya
oyy doğru canım nette görüşüydunuz arada üzülme sakın o yazmazsa sen selm wersagol canim da biz telefonla$miyoruz ki :çok üzgünüm: tek ümidim bu haftasonu
hayirli olsun canim a.s.
üzülme üzülme alışıyor insan canım umutlu ol sadece karamsar düşünme yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?