Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Canım benimm onun snei haketmediği kanaatindeyim daha öncede söylemiştim... Sabrın sonu herzman daha güzeldir.. Dayanıcaksın bitanem herşey gibi bu da geçicek emin ol

canım benim yaa kesinlikle öyle zaten bunu kendi ablaları bile söylüyo ama 18 ay bi anda çöpe atı silip unutamıyorum telefona bakıp boş görmekten bıktım 4 gündür hak ettiğim bu diil benimmafoldumben

özlemim canm sana küfür edebilen bi insansa inan zaten bu kadar beklediğin güne yazık üzüldüm doğrusu inş aklı başına gelir ne diyelim

Bir şekilde alışcaz cnm benımde daha yenı gıtdı 1hafta oldu ALLAH kolaylık versn hepimize inşşlh..

Özlemcim çok zor elbette Allah yardımcın olsun.Ama bana kızma da,bu çocuk durup dururken küfür etmez herhalde mutlaka birşeyler oluyordur,bıktım senden diye durup dururken söylemiyordur,birdaha sesimi duyamıycaksın diye boşuna söylemiyordur.Yani bir insan hiçbirşey yokken bunları söylemez.Problemlerinizi açma o askerdeyken ki az kalmış bitmiş nerdeyse askerlik.Şimdi onlar ne baskılar ne zor koşullar altındalar,askerliğin rahatı olmaz,kötünün iyisi olur.Anasından babasından kardeşlerinden ayrı,sevdiğinden arkadaşlarından ayrı ne kadar rahat olabilirler ki...

Bu yüzden erkek arkadaşını eskiden sinirlendirmeyen yada az sinirlendiren,yanındayken sarf ettiğin kelimeler,cümleler askerde çok ağır etkiler yaratabilir.

Ben kendimi şartlandırdım ne olursa olsun asla kavga çıkarmıycam,asla onu kıracak,sinirlendirecek gününü kötü geçirtecek kelimeler sarfetmiycem.

layd'im senin şafak çizelgen benden 2 gün fazla görünüyor niye bilmiyorumkismile
kaydirigubbakcemile5 $imdi ayniyiz canim

insallah benım icinde oyle olur canımmmolumunekankayizsmile
geciyo günler hic merak etme yerimseniben bende ba$ta öyleydim
ama geriye bakinca ne cabuk gecmi$ diyorum

selam kizlar bugun hic keyfim yokkkkkkkk:1closedeyes:
canim arada gec ariyo diye moralini hic bozma , egitimdeler yorgun dü$üyorlar haliyle gecikebilirler aramakta

selam kızlar bugün 4.gün ve hala aramadı 13 ay beklemenin karşılığı bu iştemafoldumben
ağlamaktan bıktım.
bozma tatlim moralini , her$eyin hayirlisi olsuun in$allah hakkinizda :Saruboceq:
tabiki insan bo$yere onca ay beklemek istemez, ama egerki sevgisinden de $üphe ediyorsan $imdi bitmesi daha iyi degilmi ?
ilerde i$ resmiyete felan dökülse ciddile$se de bitseydi daha cok yikilirdin
her$eyde bi hayir vardir hakkinda en hayirlisi olsun :Saruboceq: sen kendini üzme yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…