- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.081
Betus allahaskına biride beni sakinleştirsin delirdim yaa !! Bu ne ! Bide bu arkadaş liste yapıyor, bunları söyleyen bi insana o duygusal görev verilmemeli !
Söylediğin kişi sevgilisini yeni askere göndermiş bi insan. Rütbelerin ne anlama geldiğini bilmiyor olabilir , hoş bilmek zorunda da değil zaten. Sana direk söylenen bişi yokki, kendi korkusunu saf bir şekilde dile getirmiş. Seni düşünerek yazmamış. Verdiğin tepki çok yanlış hattaiğrenç. ben tiksindim okurken ! Burda kimse bişey yaparken forumdaki bir diğer kişi incinsin diye yorum yapmak istemiyor. O sevdiğinin komando olmasını istemiyor olabilir. Buna korkuyorsa üzülüyorsa kendi hür düşüncesi ve duygusudur. Sen hedef alınarak yapılmış birşey yok. Olaya ölür şehit olur şeklinde rezalet bi şekilde bakmayıp benim askerimde komanda korkulucak bişey yok canım dersen bu forumda mutlu olursun zaten !
saol canım perşembe teslim oldu..gaziemirde askeri olan bikaç kişi varız canım burda..arayabiliolar benimki hiç aramıyo oyüzden hayal kırıklığına uğruyorum..yeni biarkadaşımız katıldı bugün onunki 4bölükteymiş3-4kere arıyo deyince .. benimki 3.bölükte..inş dediğin gibidir canım..alışmaya çalışıolar evet kalanada zor işte ilk günlerimiz olduğu için ister istemez takıyorum.
Dur ben sakinleştiriyim:teytey::teytey::enbuyukkk:
biz sakinlestik .....abartsaydın canım?boshayallersmile
bu konuda yorum bile yapmıyorum o haklı bu haksız demiyorum kimse kimin ne çektiğini nasıl bir dönemden geçtiğini bilemez ama madem senin gözünde özge suçlu ve sevgilim_benim üzüldü, neden durumu yatıştırmak yerine yangına körükle gidiyorsun?? senin yazdıklarını okuyunca ya da ortalık kavga gürültü olunca topikteki kızlar çok mu mutlu olcak?
lütfen özelden konuşmayı tercih edin topik amacının dışına çıkmasınboshayallersmile
SAYGILARturkbayragi
Haklısın pufidiğim gercekten senınle aynı kaanatteyım gercekten dıyorum ya daha gıdleı az bı zaman oldu ben suan kı halime şükredıorum o ilk gunkı acı aklıma gelınce...Destek çıka çıka başarcas mesela ben doğudan korkuosam sen geldn bana cnm eşm dıyabakrda cok da rahatz dedn ben de gayet rahatladım,baska arkds geldı doğuda bazı yerlerde tel kullanan var dedı yüreğime su serpildı ee ben bunlrı duymasaydm napcktm.
abartsaydın canım?boshayallersmile
bu konuda yorum bile yapmıyorum o haklı bu haksız demiyorum kimse kimin ne çektiğini nasıl bir dönemden geçtiğini bilemez ama madem senin gözünde özge suçlu ve sevgilim_benim üzüldü, neden durumu yatıştırmak yerine yangına körükle gidiyorsun?? senin yazdıklarını okuyunca ya da ortalık kavga gürültü olunca topikteki kızlar çok mu mutlu olcak?
lütfen özelden konuşmayı tercih edin topik amacının dışına çıkmasınboshayallersmile
SAYGILARturkbayragi
Betus allahaskına biride beni sakinleştirsin delirdim yaa !! Bu ne ! Bide bu arkadaş liste yapıyor, bunları söyleyen bi insana o duygusal görev verilmemeli !
hepsi doğu batı allaha emanet zaten ama olamaz ki öyle yorum be gözdem
yok artık ya bir de linç edin kızı bu nedir yahu madem yeni gönderenlere destek oluyosunuz da nedn özgeye destek olmuyosunuz? farkıdamısınız kızlar ŞU AN HERKESTEN KÖTÜ DURUMDA OLAN ÖZGE!!!
canım soyle soylım benım nısanlımda tokatta yaptı..brokoli arkadasımızında esı ordaydı onun eşi arar saatlerce konusurlardı yanı oyle soyluyordu benım nısanlım arar ıyıyım der kımı zmn 5 dk kımı zmn 1 dk konusurduk kapardı..yanı bolukten boluge hatta komutandan komutana fark oluyor..o yuzden sıkma canını..usta bırlıgıne gecınce daha rahat oluyorlar sen guclu ol kı askerınde orda guclu olsun aklı sende kalmasın..senı arayamadıgı ıcın merak ettıgını bılıyordur ve uzuluyordur..onun ıcın hanı nıye aramadın merak ettım falan tarzında da konusmanı onermem..soyle sırsey daha soylım askerının rahat bı askerlık yapması ıcın gıttıgı yerın ıyı olup olmamasından cok aklının gerıde kalmaması da onemlı..bol bol dua et..ilk zamanların acısını baska turlu atlatamazsın gun 24 saat dııl yıllar gıbı gecer..
:lepi:
CEVAP VERECEĞİMİ Mİ SANIYOSUN boshayallersmileSen okumadın sanırım özgenin yazdıklarını ? Şuan herkesten kötü durumda olan o olduğuna inanıyorsan okumadın.
Siyahincim.. Canım sana ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim buradaki herşey için..
Kimseyi üzmek kırmak değildi amacım. Herkes kendisini ifade etti kızdı sinirlendi kimseye birşey diyemem.. Kimse benim ne yaşadıgımı bilemez. Liste konusunda Susudan özür diliyorum layıkıyla yapamayacağım için.. İsteyen bir kişiye devredeceğim. Kazene mesaj attım üyeliğimi silmesi için.
Destek olan 4 aydır herşeyimi paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendinize iyi bakın.
Pufidik.. Bebeğin umarım sağlıcakla doğar. Ben göremicem artık mutlu olup olmadıgınızı ama umarım herkes mutlu olur. Hoşçakalın..
canım çok saol içimi rahattalattın..bian beni umursamadığını düşünmüştümfisfisfis dün aradığında dedim canım malesef niye aramadın unutucaksn falan diye espri şeklinde olurmu öyle şey hep aklımdasın falan dedi ama bende acemiyim napayım:) yavaş yavaş alışıcz canım..dua dediğin gibi canım haklısın hepimiz için bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?