Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

abartsaydın canım?boshayallersmile

bu konuda yorum bile yapmıyorum o haklı bu haksız demiyorum kimse kimin ne çektiğini nasıl bir dönemden geçtiğini bilemez ama madem senin gözünde özge suçlu ve sevgilim_benim üzüldü, neden durumu yatıştırmak yerine yangına körükle gidiyorsun?? senin yazdıklarını okuyunca ya da ortalık kavga gürültü olunca topikteki kızlar çok mu mutlu olcak?

lütfen özelden konuşmayı tercih edin topik amacının dışına çıkmasınboshayallersmile

SAYGILARturkbayragi

canım soyle soylım benım nısanlımda tokatta yaptı..brokoli arkadasımızında esı ordaydı onun eşi arar saatlerce konusurlardı yanı oyle soyluyordu benım nısanlım arar ıyıyım der kımı zmn 5 dk kımı zmn 1 dk konusurduk kapardı..yanı bolukten boluge hatta komutandan komutana fark oluyor..o yuzden sıkma canını..usta bırlıgıne gecınce daha rahat oluyorlar sen guclu ol kı askerınde orda guclu olsun aklı sende kalmasın..senı arayamadıgı ıcın merak ettıgını bılıyordur ve uzuluyordur..onun ıcın hanı nıye aramadın merak ettım falan tarzında da konusmanı onermem..soyle sırsey daha soylım askerının rahat bı askerlık yapması ıcın gıttıgı yerın ıyı olup olmamasından cok aklının gerıde kalmaması da onemlı..bol bol dua et..ilk zamanların acısını baska turlu atlatamazsın gun 24 saat dııl yıllar gıbı gecer..

Dur ben sakinleştiriyim:teytey::teytey::enbuyukkk:

:lepi:

biz sakinlestik .....

bu yüzden burdayız canım benim. ne için varız. fikir paylaşımı yapmak bu zor zamanlarda birbirimize destek olabilmek için. bende hamileyim çok duygusalım ama böyle bi laf hayatta duymadım. çok büyük hadsizlik. Arkadaşımız ne kadar efendi terbiyeli bi insanki sesini çıkarmamış belli tertemiz kalbi var. ama ben duyarsız kalamadım. kendi diyor ya çok pis dalasım geldi diye. benimde okuyunca çok pis dalasım geldi. kusura bakma özge benimde lafım ağzımdadır neyse o ! arkadaştan şiddetle özür dilemeni tavsiye ediyorum !!!

Kizlar nolduuu burda ya bi derslere bakmaya gittim geldim forum neye dönmü$ bilmiyorumkismile

hepimiz sakin olalim lütfen , hepimizde asker bekliyoruz turkbayragi

LÜTFEN rica ediyorum sakin olalim yaki$miyo bizlere böyle olaylar

yok artık ya bir de linç edin kızı bu nedir yahu madem yeni gönderenlere destek oluyosunuz da nedn özgeye destek olmuyosunuz? farkıdamısınız kızlar ŞU AN HERKESTEN KÖTÜ DURUMDA OLAN ÖZGE!!!

Kızlar tamam bu konu kapansın gercekten üzüldm son derece hatda aglamak uzereyım ya kmse bole bse olsun ıstemesdı ama belkı ben de doğu cıktı dıe burda haykırmak ıstemsdm ama işte daha yenıyız.Neyse tatlıya baglansın artık

Ben abartmadım ortada abartı bi laf var zaten tatlım. Yatıştırılıcak gibi değildi. Ben herzaman yapıcı bi insanımdır. Bakkaldan almadım psikolog diplomamı bu tarz insanlar yatıştırılmış konuşmalardan anlayamazlar çünkü söylediği sözler kötülüğünde ötesinde. Benimkiler yerine Şehit Ölüm laflarını markerlamalısın. Herkes iyi ben kötü oldum şimdi. Neyse karışmıyorum artık.

Betus allahaskına biride beni sakinleştirsin delirdim yaa !! Bu ne ! Bide bu arkadaş liste yapıyor, bunları söyleyen bi insana o duygusal görev verilmemeli !

pufi sakinleş kuzucum ya bebişini düşün..

hepsi doğu batı allaha emanet zaten ama olamaz ki öyle yorum be gözdem

Allah'ım bütün askerlerimizi bütün ana kuzularını korusun..sağsalim gidip gelsinler :Saruboceq:

Özgecım tatlıa baglansın hadii gercekten senı de cok ıyı anlıorum şuan cok uzgunum sende sinrle yasdn belkı hc bsey kolay deıl üyeliğini gerı nasıl getrırsen getr yada askernle kendı adına nıck alll

ben özge ne iyi etti de öyle söyledi demiyorum, ya da sevgli_benim kötü şeyler söyledi de demiyorum ama bu zaman kadar gayet sakin olduysa demekki gerçekten kötü durumda bunu göremiyomusunuz?? lütfen daha fazla ABARTMAYIN konu kapansın!

DOĞUSU BATISI ALLAH HEPSİNİ KORUSUN HEPSİ BİZİM ASKERİMİZ!

yok artık ya bir de linç edin kızı bu nedir yahu madem yeni gönderenlere destek oluyosunuz da nedn özgeye destek olmuyosunuz? farkıdamısınız kızlar ŞU AN HERKESTEN KÖTÜ DURUMDA OLAN ÖZGE!!!

Sen okumadın sanırım özgenin yazdıklarını ? Şuan herkesten kötü durumda olan o olduğuna inanıyorsan okumadın.

Siyahincim.. Canım sana ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim buradaki herşey için..
Kimseyi üzmek kırmak değildi amacım. Herkes kendisini ifade etti kızdı sinirlendi kimseye birşey diyemem.. Kimse benim ne yaşadıgımı bilemez. Liste konusunda Susudan özür diliyorum layıkıyla yapamayacağım için.. İsteyen bir kişiye devredeceğim. Kazene mesaj attım üyeliğimi silmesi için.
Destek olan 4 aydır herşeyimi paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendinize iyi bakın.
Pufidik.. Bebeğin umarım sağlıcakla doğar. Ben göremicem artık mutlu olup olmadıgınızı ama umarım herkes mutlu olur. Hoşçakalın..

canım çok saol içimi rahattalattın..bian beni umursamadığını düşünmüştümfisfisfis dün aradığında dedim canım malesef niye aramadın unutucaksn falan diye espri şeklinde olurmu öyle şey hep aklımdasın falan dedi ama bende acemiyim napayım:) yavaş yavaş alışıcz canım..dua dediğin gibi canım haklısın hepimiz için bu..

kizlar nolur yapmayin ya
ben bile cok üzüldüm olayin icinde olmadigim halde
biz buraya birbirimize destek icin geliyoruz

lütfen ALLAH rizasi icin :Saruboceq: daha fazla gerginlik ya$anmasin

Sen okumadın sanırım özgenin yazdıklarını ? Şuan herkesten kötü durumda olan o olduğuna inanıyorsan okumadın.
CEVAP VERECEĞİMİ Mİ SANIYOSUN boshayallersmile

ÖZGE LÜTFEN CANIM SAKIN BÖYLE BİŞEY YAPMA MADEM BURASI BİRBİRİMİZE DESTEK OLMAK İÇİN SENİN BU E ZOR ZAMANINDA DA SANA DESTEK OLCAZ! LÜTFEN GİTME EĞER ÜYELİĞİN SİLİNİRSE BİLE YENİ ÜYELİK AL TOPİKTEN GİTMENE HİİİİÇ GEREK YOK SAKIN BUNU YAPMA SAKIN CANIM BİZ HEP YANINDAYIZ

kız ben tokatlıyıımmmmmm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…