Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

Özgecim canim susu seni layik görmüs ki sana devretmi$
layikiyla yapacagina da inaniyorum ben yerimseniben
sakin üyeligini felan da sildirme , hassasiyetten dolayi böyle seyler olabilir canim
bir kac saat bile sürmez tatliya baglanir
aramizdan gitmeni istemiyoruz canim benim :1hug:

Tatlım neden özür dilemek yerine böyle bi yola başvuruyorsun. Yazdığın hoş değildi ama bi anlık öfkeyle yazdım amacım kırmak değildi desen düzelicekti herşey. Gitme lütfen tatlıya bağlansın... Birimiz eksilse tadı kaçar buranın.

canım soyle soylım ben nısanlım askere gıtmeden once hergun gorusurdum..bıgun olur da onun ısı cıkar ya da benım ısım cıkar gorusemezsek nasıl tartısırdık anlatamam..sımdı ıcım ıcımı yese de özlemden delırsem de kendımı tutuyorum..sonucta ılerde bı omur bızımle beraber olabılmek ıcın gıdıyorlar..geleceklerine yön verebilmek için..sakın karamsarlıga kapılma..zamanla araması sıklasır..:teselli:

bir gün gelecek bir gün kalacak

pufidik haklı ağır sözler yazdı bencede ...
pufidik herkes kendi bacağından asılır diyen insanla ne kadr yazarsan yaz anlamaz bosvereceksin...

betülümmm pufidiğim özgem tamammm sinirle yazdı ve cdden işi kolay değil ben de az cok bozuldum yasdına ama burda bırbırımze destek olalımmmm konuyu kapayalım fıstıklarrr=)
Barış ilan edıyoruımmmmmmmmmmmmmturkbayragi

özgeye git diyen olmadı bunu demeye hakkımız yok madem sinirlendik ettik alttan almadı bile
bu olayı yasadık diye pes edip gitmemeli ayrıca çoksaçma.kardesler arasında tartışmada olur biz şuan onu yasdık .........

Siyah incim cevap vereceğimi mi sanıyorsun derken ? Çok ayıp ettin gerçekten. Bişeyede objektif bakın yanlı olmadan. Ozgenin yazdığını savunuyorsan helal olsun hepinize arkadaşınıza doğru yolu göstereceğinize alkışlıcaksınız nerdeyse askerin şehit olur dediği için. Helal gerçekten. Sen umursamıyorsan ben seni hiç umursamıyorum.

Kusura bakmayın ben barış böceği gibi davranamicam bu konuda. Siyah incim benden özür bekliyorsan daha çok beklersin zira hala söylediklerimin arkasındayım ! Ancak bu yüzden üyeliğini iptal etmesini istemem.

seni tebrik ediyorum canım gerçekten çok teşekkür ederim sana, yazdıkları seni de üzse de bu kadar olgun olduğun ve durumun farkında olduğun için çok sevindim olumunekankayizsmile

yaşasın şafak kardeşiliğiii kaydirigubbakcemile5

nasıl yani? gerçektn özgenin askerin şehit olur dediğini mi sandın sen? altındaki imayı anlamadın yani? özgenin askeri şırnakta timde ve mayın dedektörcüsü!!! her doğuya giden her komando olan şehit mi oluyor demek istiyo kız bunu herkes anladı zaten. kalkıp da kendi askeri de doğudayken doğudakiler şehit olur mu dicek yok artık!

ayrıca kendimi ya da fikrimi ya da yanlı olup olmadığımı açıklama gereği duymuyorum durum ortada zaten.

kızlar konuyu tatlıyı bağlayalım lütfen..hepimiz asker yolu bekliyoruz..sinirlendiğimz canımızın sıkkın olduğu anlar hepimizn oluyo..hiçbirimzin kolaydeğil tabiki..dertleşmek için burdayız kaydirigubbakcemile5

Lütfen kimse benim için birbirini kırmasın.. Hepinizi seviyorum kimse üzülmesin. Bu zorlu yolculukta Allah yardımcınız olsun. Bunları yazarken gerçek hayatta tanıdıgım dostlarımı kaybetmiş kadar üzülüyorum içim titreyerek yazıyorum. Listeyi Lady_cici arkadaşıma devrettim Allah yardımcınız olsun kızlar.. Bu güne kadarki herşey için hepinize teşekkür ederim..

İncim cidden hepiniz de 4 4lük insanlarsınızz kımse üzülmesin sımdı okadar hassas bı ınsanımkı karsı taraf sinrle de yassa bı sekılde üzüluyorum ewedd o yuzden herkes barışsın ve tatlıa baglansın burda pufidiğim de betül de bırden o tepkıyı verdı edd cunku özge dogru bse yasmamstıı herseyy normalll herkesin psikolojısı farklı benım de öle cunku ben daha yolun basındayımm her şeyı sılıp başa alalım bu konuda uzamasın kızlarrr hepiniz cdden cok ıyısınız ed özge yasdının yanlş oldunun kesnlkle farknda ed pufidiğim de o tepkıyı vermek de haklı ama uzaması yanlş cunku herkesin işi zor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…