- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.101
Siyahincim.. Canım sana ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim buradaki herşey için..
Kimseyi üzmek kırmak değildi amacım. Herkes kendisini ifade etti kızdı sinirlendi kimseye birşey diyemem.. Kimse benim ne yaşadıgımı bilemez. Liste konusunda Susudan özür diliyorum layıkıyla yapamayacağım için.. İsteyen bir kişiye devredeceğim. Kazene mesaj attım üyeliğimi silmesi için.
Destek olan 4 aydır herşeyimi paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendinize iyi bakın.
Pufidik.. Bebeğin umarım sağlıcakla doğar. Ben göremicem artık mutlu olup olmadıgınızı ama umarım herkes mutlu olur. Hoşçakalın..
Siyahincim.. Canım sana ve tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim buradaki herşey için..
Kimseyi üzmek kırmak değildi amacım. Herkes kendisini ifade etti kızdı sinirlendi kimseye birşey diyemem.. Kimse benim ne yaşadıgımı bilemez. Liste konusunda Susudan özür diliyorum layıkıyla yapamayacağım için.. İsteyen bir kişiye devredeceğim. Kazene mesaj attım üyeliğimi silmesi için.
Destek olan 4 aydır herşeyimi paylaşan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Kendinize iyi bakın.
Pufidik.. Bebeğin umarım sağlıcakla doğar. Ben göremicem artık mutlu olup olmadıgınızı ama umarım herkes mutlu olur. Hoşçakalın..
canım çok saol içimi rahattalattın..bian beni umursamadığını düşünmüştümfisfisfis dün aradığında dedim canım malesef niye aramadın unutucaksn falan diye espri şeklinde olurmu öyle şey hep aklımdasın falan dedi ama bende acemiyim napayım:) yavaş yavaş alışıcz canım..dua dediğin gibi canım haklısın hepimiz için bu..
pufidik haklı ağır sözler yazdı bencede ...
pufidik herkes kendi bacağından asılır diyen insanla ne kadr yazarsan yaz anlamaz bosvereceksin...
betülümmm pufidiğim özgem tamammm sinirle yazdı ve cdden işi kolay değil ben de az cok bozuldum yasdına ama burda bırbırımze destek olalımmmm konuyu kapayalım fıstıklarrr=)
Barış ilan edıyoruımmmmmmmmmmmmmturkbayragi
pufidik haklı ağır sözler yazdı bencede ...
pufidik herkes kendi bacağından asılır diyen insanla ne kadr yazarsan yaz anlamaz bosvereceksin...
betülümmm pufidiğim özgem tamammm sinirle yazdı ve cdden işi kolay değil ben de az cok bozuldum yasdına ama burda bırbırımze destek olalımmmm konuyu kapayalım fıstıklarrr=)
Barış ilan edıyoruımmmmmmmmmmmmmturkbayragi
kız ben tokatlıyıımmmmmm:)
Siyah incim cevap vereceğimi mi sanıyorsun derken ? Çok ayıp ettin gerçekten. Bişeyede objektif bakın yanlı olmadan. Ozgenin yazdığını savunuyorsan helal olsun hepinize arkadaşınıza doğru yolu göstereceğinize alkışlıcaksınız nerdeyse askerin şehit olur dediği için. Helal gerçekten. Sen umursamıyorsan ben seni hiç umursamıyorum.
Aynen öyle canım daha fazla kendimi ve bebeğimi üzemicem.
seni tebrik ediyorum canım gerçekten çok teşekkür ederim sana, yazdıkları seni de üzse de bu kadar olgun olduğun ve durumun farkında olduğun için çok sevindim olumunekankayizsmile
yaşasın şafak kardeşiliğiii kaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?