Işte Şafak panomuz... Şafak kaç tezkereci güzeller...?

canım benim en kısa zamanda kendini dinleyip geri gelmeni bekliyorum içimizden birinin yokluğu belli olur elbette biz seninle beraber çıktık bu yola beraber tamamlıcaz Allah'ın izniyle.. lütfen biraz sakin düşün ve geri gel tatlım benim tek başına o kadar zorluğun içinde bırakamam seni

gözdecim tabiki yazdığını savunmuyorum ama madem bu kadar yardımseveriz neden özgenin ruh halini anlamaya çalışmak yerine yerin dibine sokmaya çalışılıyo bunu anlamıyorum elbette hoşuna gitmeyen bir yazı olduğunda tepki verilir ama saygı çerçevesinde.. özgenin yaptığına karşılık yazılanlar çok mu doğruydu çok mu yapıcıydı!! madem topikte dostluk olsun diyoruz özge hata yaptıysa düzeltmek için uğraşılmalı topiği ayaklandırmak için değil.

siyah_incimin de dedigi gibi yoklugun belli olur canim
sen kendini ne zaman iyi hissedersen tekrar gel aramiza olurmu özletme kendini :1hug:
listene sen gelene kadar gözüm gibi bakicam yerimseniben

inş. canımolumunekankayizsmile çok saol beni rahatlattığın içinkaydirigubbakcemile5
senin askerin nerde yapıyo şafak kaçboshayallersmile

o yoruma biizim tepkimiz gayet normaldi kusura bakma
barış diyosunz hala yorum yetiştiyosunuz
bak biz sustuk ama olamzkiii nerde barışş_???????????????

şu saatten sonra eminim özgenin ''o'' mesajı alıntılnıp yorumlanacak.. sil baştan olcak. şöyleki: özgenin askeri şırnakta,timde ve mayın tarayıcısı. ve topikte inşallah doğuya gitmez komando olmaz diye dua edildiği için kendini kötü hissetti dha önce tepkisini dile getrid bugün tekrar olunca dayanamadı demekki fazla bi tepki verdi tamam hoş olmayabilir, bundan sonra okuyacaklar için şunu söylemek istiyorum:
YAZDIKLARI GERÇEK ANLAMDA DEĞİL, İMALI.. YANİ SEN YIRTTIN HER DOĞUYA GİDEN ŞEHİT OLUYOYA DERKEN KENDİ DURUMUNDAN BAHSETTİ..kendi askeri çok zor bir askerlik geçirdiği için böyle patladı. hiç kimse özgenin gerçekten her doğuya giden şehit oluyo hadi yırttın dediğini sanmasın.

Cnm özge yasdktan sora keske bıraz daha hafif birşey yassaydı gercekten daha yolun başında olmama ragmen ben de cok ıyı anlıorum ama işte özge bras düşnp cevap verseydı pufidik ve dger kzılar da bıraz daha belkı ılımlı yaklaşblılrlerdı ama olsunn biz tatlıa baglıalım okadar büyük birşey değill benm askerımde time girdii napalım ALLAHIN yazdığı olur saglıcakla dönecek ALLAHIN iznıyle..Bütün askerlerimiz..

kızlar ne oluyorsunuzkötükedihüso suraya bak kim destek olucak birbirinize söylermisinizkaydirigubbakcemile özge kırıcı seyler yazmıs olabilir ama psikolojisi bunu gerektiyor diye düsünüyorum ben kafamçokkarıştı Elbette herkes haklı askeri icin endişelenmekte ama herkesin ruh durumu aynı degil atlıyoruz bunu bence:1hug:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisvereliniortakvereliniortakvereliniortak

Evet ben gerçekten öyle sandım çünkü benim beynim 1gr. ağırlığında. Tabiikide ne anlatmaya çalıştığının farkındayım sadece bu şekilde değilde canım bak benim askerimde komando şu görevde ama içini ferah tut korkulucak bişi yok bak ben nasıl yapıyorsam sende öyle yaparsın diye destek olucağına yazdığı şey hiç doğru değildi. ben mi anormalim ? Anlatmaya çalıştığım şey bu sonra tutup bu arkadaşımıza destek olmalıyız diyorsun alkışlayalımmı verdiği tepkiden dolayı doğru yolu göstermeye anlatmaya çalıştık ama onunla aynı üslupta ! Pollyannacılık dersi vereceğine gerçekleri gör ve arkadaşını doğru yönlendir bu sözlerinden sonra bebegm_benim ağladı ona neden destek olmuyorsun ?! Çünkü umurunda değil ! Bencede yanlı olup olmadığın konusunda açıklama yapmaya gerek duymamalısın çünkü gün gibi ortada herşey.

sen neden yanlısın o zaman boshayallersmile
dur ben de özgeyi ağlattı diye gidip sebep olanlara ağır laflar edeyim nasıl aklıma gelmedi..

Yapıcı olmaktan bahsediyorsun ama burda doğumuna 5 ay kalmış ve doğuda asker bekleyen bi kadını feci halde kırıyosun. Bende öfkeme kılıf geçiriyim gebeyim diyim askerim doğuda sınırda diyim ? Varmı bana arka çıkıcak yok. Sağolun özgenin gidişi kadar olmaz ama. bende gittim kalan sağlar sizindir. hepinizi seviyorum isteyenlere bebeğimin fotoğraflarını göndericem herkese çok teşekkürler. siyah incim sana çok kırıldım bunu bil. hoşçakalın

katılıyorummm
ve artık gerçekten bosver diyorum canım bırak bırakk,
barış İLAN ETTİK YA :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…