- Konu Sahibi muhammedimingamzesiyim
-
- #83.121
İyi bari komando olmamış ne iğrenç birşey değilmi komando olmak.Başkaları olsun onun yerine boşver. Mazallah komando olurda ölür filan tabi direk şehit oluyolar onlar iyi sen yırttın bak. Çok sevindim senin adına.
Lütfen kimse benim için birbirini kırmasın.. Hepinizi seviyorum kimse üzülmesin. Bu zorlu yolculukta Allah yardımcınız olsun. Bunları yazarken gerçek hayatta tanıdıgım dostlarımı kaybetmiş kadar üzülüyorum içim titreyerek yazıyorum. Listeyi Lady_cici arkadaşıma devrettim Allah yardımcınız olsun kızlar.. Bu güne kadarki herşey için hepinize teşekkür ederim..
ben seni samsunlu sanıodum :ecrin_bebek: geldım ben tokata gerçi pek gezemedık ama guzel yerler..en azından gordugum yerler guzeldı..ama artık tokat dıye duyunca ilk zamanlar aklıma gelıo bıraz kötu oluyorum akannehir
Lütfen kimse benim için birbirini kırmasın.. Hepinizi seviyorum kimse üzülmesin. Bu zorlu yolculukta Allah yardımcınız olsun. Bunları yazarken gerçek hayatta tanıdıgım dostlarımı kaybetmiş kadar üzülüyorum içim titreyerek yazıyorum. Listeyi Lady_cici arkadaşıma devrettim Allah yardımcınız olsun kızlar.. Bu güne kadarki herşey için hepinize teşekkür ederim..
yok cnm ya tokatlıtım tokat kucuk baya ama şirin
canım soyle soylım ben nısanlım askere gıtmeden once hergun gorusurdum..bıgun olur da onun ısı cıkar ya da benım ısım cıkar gorusemezsek nasıl tartısırdık anlatamam..sımdı ıcım ıcımı yese de özlemden delırsem de kendımı tutuyorum..sonucta ılerde bı omur bızımle beraber olabılmek ıcın gıdıyorlar..geleceklerine yön verebilmek için..sakın karamsarlıga kapılma..zamanla araması sıklasır..:teselli:
bir gün gelecek bir gün kalacak
gözdecim tabiki yazdığını savunmuyorum ama madem bu kadar yardımseveriz neden özgenin ruh halini anlamaya çalışmak yerine yerin dibine sokmaya çalışılıyo bunu anlamıyorum elbette hoşuna gitmeyen bir yazı olduğunda tepki verilir ama saygı çerçevesinde.. özgenin yaptığına karşılık yazılanlar çok mu doğruydu çok mu yapıcıydı!! madem topikte dostluk olsun diyoruz özge hata yaptıysa düzeltmek için uğraşılmalı topiği ayaklandırmak için değil.
gözdecim tabiki yazdığını savunmuyorum ama madem bu kadar yardımseveriz neden özgenin ruh halini anlamaya çalışmak yerine yerin dibine sokmaya çalışılıyo bunu anlamıyorum elbette hoşuna gitmeyen bir yazı olduğunda tepki verilir ama saygı çerçevesinde.. özgenin yaptığına karşılık yazılanlar çok mu doğruydu çok mu yapıcıydı!! madem topikte dostluk olsun diyoruz özge hata yaptıysa düzeltmek için uğraşılmalı topiği ayaklandırmak için değil.
kızlar ne oluyorsunuzkötükedihüso suraya bak kim destek olucak birbirinize söylermisinizkaydirigubbakcemile özge kırıcı seyler yazmıs olabilir ama psikolojisi bunu gerektiyor diye düsünüyorum ben kafamçokkarıştı Elbette herkes haklı askeri icin endişelenmekte ama herkesin ruh durumu aynı degil atlıyoruz bunu bence:1hug:
nasıl yani? gerçektn özgenin askerin şehit olur dediğini mi sandın sen? altındaki imayı anlamadın yani? özgenin askeri şırnakta timde ve mayın dedektörcüsü!!! her doğuya giden her komando olan şehit mi oluyor demek istiyo kız bunu herkes anladı zaten. kalkıp da kendi askeri de doğudayken doğudakiler şehit olur mu dicek yok artık!
ayrıca kendimi ya da fikrimi ya da yanlı olup olmadığımı açıklama gereği duymuyorum durum ortada zaten.
inş. canımolumunekankayizsmile çok saol beni rahatlattığın içinkaydirigubbakcemile5
senin askerin nerde yapıyo şafak kaçboshayallersmile
Evet ben gerçekten öyle sandım çünkü benim beynim 1gr. ağırlığında. Tabiikide ne anlatmaya çalıştığının farkındayım sadece bu şekilde değilde canım bak benim askerimde komando şu görevde ama içini ferah tut korkulucak bişi yok bak ben nasıl yapıyorsam sende öyle yaparsın diye destek olucağına yazdığı şey hiç doğru değildi. ben mi anormalim ? Anlatmaya çalıştığım şey bu sonra tutup bu arkadaşımıza destek olmalıyız diyorsun alkışlayalımmı verdiği tepkiden dolayı doğru yolu göstermeye anlatmaya çalıştık ama onunla aynı üslupta ! Pollyannacılık dersi vereceğine gerçekleri gör ve arkadaşını doğru yönlendir bu sözlerinden sonra bebegm_benim ağladı ona neden destek olmuyorsun ?! Çünkü umurunda değil ! Bencede yanlı olup olmadığın konusunda açıklama yapmaya gerek duymamalısın çünkü gün gibi ortada herşey.
Evet ben gerçekten öyle sandım çünkü benim beynim 1gr. ağırlığında. Tabiikide ne anlatmaya çalıştığının farkındayım sadece bu şekilde değilde canım bak benim askerimde komando şu görevde ama içini ferah tut korkulucak bişi yok bak ben nasıl yapıyorsam sende öyle yaparsın diye destek olucağına yazdığı şey hiç doğru değildi. ben mi anormalim ? Anlatmaya çalıştığım şey bu sonra tutup bu arkadaşımıza destek olmalıyız diyorsun alkışlayalımmı verdiği tepkiden dolayı doğru yolu göstermeye anlatmaya çalıştık ama onunla aynı üslupta ! Pollyannacılık dersi vereceğine gerçekleri gör ve arkadaşını doğru yönlendir bu sözlerinden sonra bebegm_benim ağladı ona neden destek olmuyorsun ?! Çünkü umurunda değil ! Bencede yanlı olup olmadığın konusunda açıklama yapmaya gerek duymamalısın çünkü gün gibi ortada herşey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?